Als je zwanger bent, is het leuk om te weten welke ontwikkelingen je kindje meemaakt en met welke zwangerschapssymptomen je zelf te maken krijgt. De baby groeit immers hard en er gebeurt van alles in je buik.

Zwangerschap van week tot week Kraamzorg de Waarden

In ons overzicht vind je van week tot week interessante weetjes over de zwangerschap en volg je de ontwikkeling van je baby op de voet. Wat gebeurt er precies in je buik en wat kun je zelf doen om de zwangerschap zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen? We geven je per week van de zwangerschap passende adviezen, bruikbare gezondheidstips en handige instructiefilmpjes!

Zwangerschap van week tot week

Uitgerekende datum berekenen

Met onze handige zwangerschapscalculator kun je gemakkelijk de uitgerekende datum berekenen van jouw zwangerschap. Je vult de eerste dag van jouw laatste menstruatie in en de calculator berekent vervolgens jouw uitgerekende datum!

De zwangerschap per week: wat regelen

Elke week wordt je zwangerschap waarschijnlijk steeds zichtbaarder en komt de bevalling weer een stapje dichterbij. Een spannende en hectische periode waarin je van alles moet regelen. Deze zwangerschapschecklist helpt je bij een goede voorbereiding op de bevalling en vertelt je precies waar je aan moet denken en wat je per week moet regelen.

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?