Aanmelden kraamzorg de Waarden

Aanmelden Kraamzorg de Waarden:

vertrouwd én dichtbij

Gefeliciteerd! Je bent zwanger, het blijft bijzonder. Nu wil je iemand die jou begrijpt en je wegwijs maakt. Iemand die je onzekerheden wegneemt en je nét even die extra tip meegeeft. Een kraamverzorgende van De Waarden dus.

Mooi begin

Wij zorgen voor een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kindje. Dat zit 'm in de combinatie van persoonlijk én deskundig.

  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Jouw wensen tellen
  • Week tot week informatie over jouw zwangerschap

Dat is zorg op maat.

Meld je direct aan 

1 één gezicht

In de buurt

Onze kraamverzorgenden werken in kleine teams en kennen jouw verloskundige vaak persoonlijk. Ze wonen ook bij jou in de buurt. Zo zijn we snel bij je om te assisteren bij je thuisbevalling of om je op te vangen als je thuis komt uit het ziekenhuis. Kraamzorg dichtbij!

In één week ontspannen, zelfverzekerde ouders

Met ons in huis krijg jij de ruimte om te herstellen en samen met je gezin te wennen aan dat kleine nieuwe leventje in jullie midden.

3 rust en regelmaat in het gezin

1. Eerst jullie gezondheid 

De gezondheid van jou en je kindje wordt door onze kraamverzorgende goed in de gaten gehouden. Dagelijks voert ze de medische controles uit en ze leert je hoe je voor je kindje kunt zorgen. Vaak krijg je onmisbare tips! Ze doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je na de kraamtijd zelfstandig en zelfverzekerd de zorg voor je gezin op je kunt nemen. 

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Begeleiding bij borstvoeding

Geef je borstvoeding? Onze kraamverzorgende steunt en begeleidt je hierin. Onze lacatatiekundigen geven tijdens, maar ook ná je kraamtijd, extra begeleiding. Al onze kraamverzorgende hebben een elektrische borstkolf bij zich die je gratis mag gebruiken in je kraamtijd. Met onze borstvoedingscursus ben je goed voorbereid. 

2 begeleiding bij borstvoeding

3. 24/7 bereikbaar voor vragen

Heb je na je kraamtijd nog een vraag of voel je je onzeker? Wij staan ook na je kraamtijd altijd voor je klaar. Onze deskundige medewerkers zijn dag en nacht bereikbaar via 088 - 130 17 17.

handige tips en informatie

4. Rust en regelmaat

Tijdens de kraamtijd zorgt onze kraamverzorgende niet alleen voor jou als moeder, maar ook voor je partner en eventuele andere kinderen. Er is altijd tijd voor iets lekkers of een spelletje! 

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

5. Gratis bedverhogers

Bedverhogers en veel andere handige artikelen kun je gratis bij ons lenen én we bezorgen ze gratis bij je thuis.

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien hiervoor capaciteit is opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur. Mocht er geen capaciteit zijn kun je gebruik maken van de BabyManager app of onze instructiefilmpjes volgen.

4 24 uurs opstartservice

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf je direct online in! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.

VOORDEEL

1

Zorg voor jou en je kindje staat voorop

Wij houden jouw gezondheid en die van je pasgeboren kindje goed in de gaten met medische controles. We geven je tips en handvaten, zodat je aan het eind van de kraamweek zelfverzekerd en vol vertrouwen voor je kindje kan zorgen.

Alle voordelen

VOORDEEL

2

Handige tips en informatie over je zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Wij begrijpen als geen ander dat je graag goed voorbereid wilt zijn op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarom ontvang van ons elke week een e-mail vol informatie. Volg ons ook op Facebook of Instagram voor meer tips en weetjes!

Alle voordelen

VOORDEEL

3

Goed opgeleide en bijgeschoolde kraamverzorgenden

Tijdens jouw kraamweek staan onze gediplomeerde kraamverzorgenden voor jou klaar. Zij zijn deskundig en ervaren en volgen ieder jaar scholingen om hun kennis te behouden én te vernieuwen.

Alle voordelen

VOORDEEL

4

24/7 bereikbaar voor al jouw vragen

Als jouw kraamverzorgende naar huis is en je vragen hebt of je onzeker voelt, staan onze deskundige medewerkers 24/7 voor jou klaar via telefoonnummer 088 - 130 17 18. Liever chatten of videobellen? Neem contact op met onze zorgprofessionals via de (voor jou gratis!) BabyManager app.

Alle voordelen

VOORDEEL

5

BabyManager app, gratis voor jou!

De BabyManager app is de digitale aanvulling op kraamzorg en staat vol met uitgebreide informatie en voorlichtingsvideo's over jouw zwangerschap en de kraamtijd. Speciaal voor jou als cliënt krijg je twee maanden gratis toegang en kun je 24/7 gratis chatten met onze zorgprofessionals.

Alle voordelen

VOORDEEL

6

Begeleiding bij borstvoeding

Onze kraamverzorgenden begeleiden je goed bij borstvoeding en kunnen indien nodig de hulp inschakelen van onze lactatiekundigen. Graag goed voorbereid? Volg dan onze borstvoedingscursus!

Alle voordelen

Michelle over Kraamzorg de Waarden

Michelle over Kraamzorg de Waarden

"In slechts één week werden we zelfverzekerde, ontspannen en gelukkige ouders! Een geweldige ervaring!"

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?