Informatie voor cliënten

Informatie voor cliënten

BabythuisZorg iets voor jou?
Je bent net ouder geworden. En het ouderschap loopt net even anders dan wat je van tevoren had verwacht. Je hebt bijvoorbeeld een zware zwangerschap of bevalling gehad, waardoor je lichamelijke of psychische klachten hebt. Je bent tijdelijk overbelast of je hebt meer dan gewone onzekerheid over de opvoeding en/of verzorging van de kindje. In dat geval staan de medewerkers van BabythuisZorg De Waarden voor je klaar!

In verschillende situaties
Wij kunnen je in verschillende situaties ondersteunen. Bijvoorbeeld als je kindje veel huilt en jij je daar onzeker over voelt. Of als je een zeer zware bevalling hebt gehad en daardoor nog niet in staat bent om zelf optimaal voor je kindje te kunnen zorgen. Maar ook als je je zorgen maakt over het contact dat je nog niet hebt kunnen opbouwen met je kindje, als je op de wachtlijst staat voor een moeder-kindhuis en in tussentijd ondersteuning nodig hebt of als je dreigt in een postnatale depressie of psychose terecht te komen.

Onze medewerkers komen bij jou thuis. Zij hebben de kennis en ervaring om je optimaal te kunnen ondersteunen en begeleiden. Je krijgt voorlichting en advies over wat je kindje nodig heeft. En hoe je dit het beste kunt bieden. Samen met de medewerker BabythuisZorg De Waarden werk je ernaar toe dat je met vertrouwen zelfstandig voor je kindje en je huishouden zorgt.

BabythuisZorg De Waarden sluit aan op je persoonlijke situatie. Je werkt aan persoonlijke doelen die voorafgaand samen met jou worden opgesteld.

 DSC3684 small

Aanvragen BabythuisZorg
Je kunt BabythuisZorg De Waarden niet zelf aanvragen. Om BabythuisZorg te kunnen ontvangen heb je een verwijzing nodig van bijvoorbeeld een verloskundige, huisarts of het sociaal team. Zij vragen BabythuisZorg voor je aan.

De gemeente bepaalt of er in jouw situatie een indicatie voor zorg afgegeven kan worden. Hierbij wordt eerst gekeken of je sociaal netwerk (partner/familie/vrienden) ingezet zou kunnen worden. Als er een indicatie is, weten wij ook of er een eigen bijdrage gevraagd gaat worden. We stellen je hiervan op de hoogte.

Meer weten?
Lees hier meer over onze medewerkers of onze kwaliteit van zorg. Je kunt hier ook onze folder over BabythuisZorg downloaden.

BabythuisZorg De Waarden is partner van BabythuisZorg
Leveringsvoorwaarden BabythuisZorg De Waarden
Privacyreglement BabythuisZorg De Waarden
Klachtenreglement BabythuisZorg De Waarden

 

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?