BabyManager App

BabyManager App: de aanvulling op fysieke kraamzorg

Iedere (toekomstige) ouder verdient de beste start van zijn/haar ouderschap. Daarom willen we gezamenlijk de kraamzorg toegankelijk houden voor iedereen, zonder (financiële) drempel. Vanuit die gedachte heeft Kraamzorg de Waarden Groep in 2022 de app BabyManager gelanceerd. Een mobiele applicatie voor iOS en Android waarmee toekomstige en kersverse ouders begeleid worden tijdens deze bijzondere periode.

Hoe werkt het?

Het gebruik van BabyManager App starten wij als extra service voor je vanaf de 36e week van je zwangerschap, zo heb je voldoende tijd om de app te downloaden. Het is fijn als je de video’s alvast bekijkt voor je gaat bevallen en de kraamtijd start.

De app staat vol met uitgebreide informatie en voorlichting over de laatste weken van je zwangerschap en de kraamzorgperiode. Er zijn ook video’s beschikbaar met extra informatie zoals wat je doet bij een eventuele thuiskomst uit het ziekenhuis. Heel fijn dat je hier alvast kennis van hebt, voordat je kraamweek start!

Sanne vertelt hiep hiep hoera voor de papas foto vader moeder kraamverzorgende en kind Kraamzorg de Waarden

BabyManager wordt ingezet als digitale voorlichting. Hiervoor wordt er één kraamzorguur dat wordt gebruikt voor voorlichting in mindering gebracht op je geïndiceerde of bij geïndiceerde uren. Er is geen eigen bijdrage voor dit digitale kraamzorguur, dus er zijn geen extra kosten.

Voordeel voor jou!

Vanaf week 36 van je zwangerschap kun je twee maanden gratis gebruik maken van Babymanager met het BabyManager+ Informatief abonnement. Naast alle informatie en video’s die er voor je klaar staan kun je ook 24/7 chatten met een kraamzorgprofessional en digitale voorlichting krijgen.

Is het niet mogelijk om je geïndiceerde uren kraamzorg te ontvangen? Dan biedt Kraamzorg de Waarden aan om naast de kraamzorguren thuis, digitaal uit te breiden met videobellen met de kraamzorgprofessionals van BabyManager. Videobellen is sinds 1 juli 2023 mogelijk en wordt ook volledig vergoed door je zorgverzekeraar, zonder eigen bijdrage.

controle taken kraamverzorgende Kraamzorg de Waarden

Vragen?

Heb je nog vragen over BabyManager?

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?