Je gaat bevallen!

Een bijzondere gebeurtenis waar je
maandenlang naar hebt toegeleefd

De bevalling

Na negen maanden is het eindelijk zo ver: je gaat bevallen! Een bijzondere gebeurtenis waar je maandenlang naar hebt toegeleefd. De geboorte is een intens moment voor zowel jezelf als voor de baby. Gelukkig kun je jezelf er goed op voorbereiden.

Thuis bevallen of in het ziekenhuis?

De keuze voor een thuisbevalling of ziekenhuisbevalling kan best lastig zijn. Beide plekken hebben hun voor- en nadelen. Het is belangrijk dat je kiest voor een plek waar jij je op je gemak voelt. Onze kraamverzorgenden kunnen bij een thuisbevalling al eerder aanwezig zijn om je optimaal te begeleiden. Bij een ziekenhuisbevalling bieden we 24/7 opstartzorg.

Meer over bevallen

De baby dragen in een draagdoek

Als de baby is geboren, kun je deze dragen in een draagdoek. Dit heeft verschillende voordelen. Zo bied je niet alleen je baby een optimale ondersteuning, ook voor jezelf is het een fijne manier om je kindje te dragen. Onze draagdoekconsulenten vertellen in onze workshops en consulten alles over het dragen van je baby en laten je kennis maken met de verschillende draagdoeken en vormen van dragen.

Meer over de draagdoekworkshop 

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan eenvoudig aan via deze button en je ontvangt als dank een leuke attentie tijdens de intake. Meld je aan en maak ook nog eens kans op een mooi kado!

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?