De Waarden

Kraamzorg de Waarden, een gelukkig nieuw leven

Kraamzorg de Waarden zorgt voor een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. Een moment dat we mogen vieren met de wens: gelukkig nieuw leven! Elke zwangerschap en geboorte is uniek. Onze kraamverzorgende stemt haar zorg af op jouw wensen en verwachtingen, uiteraard binnen onze mogelijkheden. Gedurende de kraamtijd leren we je steeds meer, zodat je aan het eind van de kraamweek zelfverzekerd in je nieuwe rol als ouder staat. Lees meer over onze kraamzorg of meld je aan.

Onze kraamzorg

De organisatie

Kraamzorg de Waarden is voortgekomen uit fusies van Kraamcentrum Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden, Woerden en omstreken, Gouwe Lek en IJssel. In de loop van de jaren is onze kraamzorgorganisatie uitgebreid met Duin & Veen, Hoeksche Waard, Kraamland, Gooi en Vechtstreek, Rivierenland, Partula, Omring Kraamzorg, Rivas Kraamzorg en Kraam inzicht.

Onder de naam Kraamzorg de Waarden leveren wij al bijna 25 jaar kraamzorg. Onze zorg- en dienstverlening tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd stemmen wij zoveel mogelijk af op jouw specifieke behoeften. 25 jaar Kraamzorg de Waarden heeft ons veel geleerd en dat dragen onze medewerkers uit. Kraamzorg de Waarden zorgt in een groot deel van Nederland voor professionele kraamzorg door gediplomeerde en zorgzame kraamverzorgenden. Een gelukkig nieuw leven, dat wensen wij iedere baby en zijn ouders toe.

Maak kennis met:

Governance

Voor iedere organisatie in de zorg zijn professioneel bestuur en toezicht van groot belang. Zorginstellingen hebben daarom afspraken hierover vastgelegd in de Zorgbrede Governance Code. Dit is een bundeling van moderne opvattingen in de zorg over goed bestuur, toezicht en verantwoording.
Kraamzorg de Waarden Groep past de Corporate Governance Code toe. In de reguliere jaarverslaglegging wordt hier aandacht aan besteed. Kraamzorg de Waarden Groep heeft een Reglement conflicthantering.

Onze waarden

Wij zorgen voor een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. Onze zorg is persoonlijk, betrokken en warm en zet de cliënt centraal. In moeilijke situaties weten we hoe we moeten handelen en nemen we eventuele onzekerheden bij je weg. Onze gediplomeerde en gemotiveerde kraamverzorgenden worden regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kraamzorg. Bij onze zorg- en dienstverlening gaan we uit van onze kernwaarden:

  • Betrouwbaarheid
  • Professionaliteit
  • Betrokkenheid
  • Vernieuwing
  • Flexibiliteit

Waar we voor staan

Het is voor ons erg belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn. In 2012 heeft Kraamzorg de Waarden voor het eerst de Integron Beleving Award gewonnen en is hiermee uitgeroepen tot best presterende organisatie op het gebied van medewerkerstevredenheid. Wij zijn trots dat wij deze award in 2015 weer hebben mogen ontvangen. Dit is voor ons een aanmoediging om door te gaan waar we mee bezig zijn:

  • Cliënten een mooi begin van hun nieuwe leven als ouder en mooi begin van het leven van het kindje geven;
  • Kwalitatief goede zorg- en dienstverlening leveren;
  • Een goede thuisbasis vormen voor de kraamverzorgenden;
  • Een prettige organisatie zijn om voor te werken;
  • Een financieel gezonde en professionele organisatie zijn.

In bijna elke plaats in ons werkgebied wonen kraamverzorgenden van De Waarden. Jouw kraamverzorgende is dus altijd dichtbij! Wij zorgen voor een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. Een moment dat we mogen vieren met de wens: gelukkig nieuw leven!

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?