Samenstelling cliëntenraad

Samenstelling cliëntenraad

Jouw belangen worden behartigd door de cliëntenraad. Ieder lid van deze raad heeft zelf ervaring met kraamzorg van De Waarden en weet hoe waardevol een fijne kraamtijd is. De cliëntenraad brengt advies uit over beleidszaken en nieuwe ontwikkelingen waar je mee te maken krijgt. Daarnaast reikt zij ideeën aan ter verbetering van de huidige kwaliteit van de zorg. Daarom is jouw mening zeer belangrijk en wil de cliëntenraad graag met je van gedachten wisselen over je positieve of negatieve ervaringen in de kraamtijd en de zorg die je hebt ontvangen. Wellicht leiden je ideeën tot verbetering van de toekomstige zorg. Opmerkingen, feedback of tips zijn ook altijd welkom. Wij komen graag met je in contact!

Onze raad

foto CR 2023

 (v.l.n.r. Aveliene, Amarens, Robert en Anne)

  • Robert Huizinga, vader van 3 kinderen (2013, 2014 en 2016) 

Sind 2016 lid van de Cliëntenraad. Mijn naam is Robert Huizinga en woon samen met vrouw Fleur en drie zonen Rein, Sepp en Mik in Schoonhoven. Ik ben als enige man soms een vreemde eend in de bijt omdat ik niet zelf kraamzorg “echt” heb ervaren. Maar juist de ervaringen die je hebt als jonge vader van een gezin tijdens de kraamtijd zijn een waardevol perspectief ook mee te nemen in de keuzes die een bedrijf als De Waarden moet maken.

  • Amarens Kerkhof, moeder van 2 kinderen (2018 en 2020)

Sinds 2018 ben ik lid van de cliëntenraad van Kraamzorg de Waarden. Mijn naam is Amarens Kerkhof, en ik woon samen met mijn man, dochter Elin en zoon Freek. Na de geboorte van mijn dochter ben ik meteen in de ban geraakt van deze vorm van zorgverlening. Want wat waardevol is kraamzorg en wat dichtbij komt de kraamzorg. Op een van de mooiste en belangrijkste momenten in je leven. Ik besloot mij aan te sluiten bij de cliëntenraad en dit bevalt mij erg goed. Als cliëntenraad denken wij praktisch mee, maar ook strategisch. Twijfel je om bij ons toe te treden? Stuur gerust een berichtje, ik vertel je graag meer over hoe deelname eruit ziet!

  • Aveliene Diekema, moeder van 1 kind (2020)

Mijn naam is Aveliene Diekema, 28 jaar, samen met mijn dochter en man woon ik in Schoonhoven. Momenteel ben ik werkzaam in de transportwereld als commercieël medewerker en totaal andere richting dan de kraamzorg, maar ik vind het erg fijn om ook op een totaal ander vlak dan mijn huidige baan mee te kunnen en mogen denken bij De Waarden. Na mijn bevalling heb ik kennis mogen maken met de prachtige kraamzorg die we in Nederland mogen ontvangen. Ik ben nog nooit zo dankbaar geweest voor de zorg die beschikbaar werd gesteld voor de baby en mijzelf.

Toen ik hoorde dat er een vacature was voor de cliëntenraad heb ik geen moment getwijfeld om daarop te reageren. Blij ben ik dat ik vanaf dat moment mijn visie mag geven over De Waarden, en samen met de andere leden buig ik me graag over innovaties, mogelijke verbetering van de kwaliteit van de zorg en allerlei andere vraagstukken die op tafel komen. Dit alles om te zorgen dat elke cliënt blij en tevreden terug kan kijken naar de kraamtijd met kraamzorg van De Waarden.

  • Anne van der Vlist, moeder van 1 kind (2021)

Mijn naam is Anne van der Vlist en ik ben eind 2021 lid geworden van de cliëntenraad. Samen met mijn man Huibert en zoon Rein woon ik in Schoonhoven. In mijn ogen heeft de kraamzorg een hele belangrijke rol in het bieden van een goede start aan een kersvers gezin. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij door mee te denken over hoe we de kraamzorg steeds beter kunnen maken.


Hoe bereik je ze?

Bel naar het algemene nummer 088 - 130 17 17 van Kraamzorg de Waarden en je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld of vul het formulier in

Verplicht in te vullen
Verplicht in te vullen
Meld hier je reactie
Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Je ontvangt altijd een reactie en uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

Zij zijn benieuwd naar jouw mening!

 

Onze cliëntenraad behartigt de belangen van aankomende en jonge ouders en geeft ons gevraagd en ongevraagd advies hoe we onze kraamzorg nog beter kunnen maken. Ongeveer vier keer per jaar ('s avonds) vindt er overleg plaats met de directie. Op dit moment bestaat de cliëntenraad uit twee vrouwen en een man.

Kraamzorg de Waarden biedt haar leden een jaarlijkse vergoeding, cursussen en waardering voor inzet.

Je profiel

  • Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme
  • Je hebt recente ervaring met kraamzorg
  • Je beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar info@kraamzorg.org 

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?