Bedverhogers (klossen voor onder het bed) en andere benodigdheden bestellen

Bedverhogers (klossen voor onder het bed) en andere benodigdheden bestellen

Je kunt verschillende hulpmiddelen lenen:

  • Bedverhogers (in verschillende hoogtes)
  • Douchestoel
  • Ondersteek/po (opvangen placenta)
  • Rugsteun

De spullen worden gratis bij je thuisbezorgd en later weer opgehaald. Leverancier Medipoint komt ze in heel Nederland gratis thuisbezorgen en ophalen.

Bestel hier je bedverhogers en andere benodigdheden. 

 bedverhogers 1200x250

De Arbowet schrijft voor dat bedden een werkhoogte van 80 centimeter moeten hebben, gemeten tussen de vloer en de bovenkant van de matras. Een doorsnee bed is meestal te laag. Kratjes, planken en boeken om je bed mee te verhogen zijn onhandig en bovendien niet veilig. Daarom adviseren we je om bedverhogers via Medipoint te regelen. Zij hebben bedverhogers in verschillende hoogtes. Fijn als je bed met 37 weken op de juiste hoogte staat. 

Gewone bedverhogers (7, 14 en 28 cm)

Je kunt de standaard (wigvormige) bedverhogers bestellen. Deze zijn 7, 14 of 28 cm hoog en geschikt voor ieder bed, zoals een boxspring. 

Wat zijn de kosten?

De kosten worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering en hebben geen invloed op je eigen bijdrage. Heb je een buitenlandse verzekering? Dan ontvang je een factuur van Medipoint voor het lenen van de artikelen. Deze kun je zelf indienen bij je zorgverzekeraar. Houd er wel rekening mee dat Medipoint in dat geval leveringskosten berekent van € 25,--, dit geldt ook voor het ophalen.  

Hoe laat worden de spullen geleverd? 

Je ontvangt een tijdsindicatie per e-mail op de avond vóór de dag van de levering. Je hoeft dus niet zelf te bellen of de hele dag thuis te blijven. Belangrijk is dat je e-mailadres bekend is.

Heb je geen mail ontvangen? 

Check de ‘track & trace’ pagina: www.medipointlevert.nl. Met invullen van postcode en huisnummer wordt de dag van bezorgen/ophalen en een tijdsindicatie zichtbaar. Altijd makkelijk om te weten.

Ophalen uitleenmaterialen

  • Retourneren van de uitleenmaterialen? Heb je nog geen afhaalafspraak gemaakt? Bel dan 088 - 10 20 100 of vul dit formulier in
  • De maximale uitleentermijn van alle benodigdheden is een half jaar. Heb je de hulpmiddelen langer dan een half jaar nodig, dan kun je bij Medipoint informeren naar de mogelijkheden (088 – 10 20 100 of klantenservice@medipoint.nl

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?