Bedverhogers

Verstelbare bedverhogers (klossen voor onder het bed) en andere benodigdheden bestellen

Je kunt verschillende hulpmiddelen lenen:

  • Badplank (zittend douchen in bad)
  • Bedverhogers (verstelbare en niet verstelbare)
  • Douchekruk 
  • Douchestoel
  • Ondersteek/po (opvangen placenta)
  • Rugsteun
  • Toiletstoel 

De spullen worden gratis bij je thuisbezorgd en later weer opgehaald. Bekijk hier de maatregelen die gehanteerd worden door Medipoint bij het leveren en ophalen van de artikelen i.v.m. de Corona.

Bestel de spullen makkelijk en snel via de bestelpagina van Duxxie. Leverancier Medipoint komt ze in heel Nederland gratis thuisbezorgen en ophalen.

Bestel hier je bedverhogers en andere benodigdheden. Vul het formulier in via Duxxie, kies hier Kraamzorg de Waarden, want alleen daar kun je verstelbare bedverhogers bestellen. 

 

bedverhogers 1200x250

De Arbowet schrijft voor dat bedden een werkhoogte van 80 centimeter moeten hebben, gemeten tussen de vloer en de bovenkant van de matras. Een doorsnee bed is meestal te laag. Gangbare bedverhogers of kratjes, planken en boeken zijn onhandig, onveilig en niet in hoogte verstelbaar. Daarom bieden de verstelbare bedverhogers van Kraamzorg de Waarden uitkomst. Fijn als je bed met 37 weken op de juiste hoogte staat. 

Verstelbare bedverhogers

onze verstelbare bedverhogers

Deze bedverhogers voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en relevante regelgeving. Met de verstelbare bedverhogers kun je je bed minimaal 22,5 cm en maximaal 36,5 cm verhogen. Ook als je er meer dan vier nodig hebt is dat geen enkel probleem.

Gewone bedverhogers (14cm)

Je kunt ook de standaard (wigvormige) bedverhogers bestellen. Deze zijn 14 cm hoog en geschikt voor een hoger bed, zoals een boxspring. Het nadeel van deze 'klossen' is dat zij bij een boxspringbed ervoor zorgen dat er ruimte tussen de bedden komt. 

Wat zijn de kosten?

De kosten worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering en hebben geen invloed op je eigen bijdrage. Heb je een buitenlandse verzekering? Dan ontvang je een factuur van Medipoint voor het lenen van de artikelen. Deze kun je zelf indienen bij je zorgverzekeraar. Houd er wel rekening mee dat Medipoint in dat geval leveringskosten berekent van € 25,--, dit geldt ook voor het ophalen.  

Hoe laat worden de spullen geleverd? 

Je ontvangt een tijdsindicatie per e-mail op de avond vóór de dag van de levering. Je hoeft dus niet zelf te bellen of de hele dag thuis te blijven. Belangrijk is dat je e-mailadres bekend is.

Heb je geen mail ontvangen? 

Check de ‘track & trace’ pagina: www.medipointlevert.nl. Met invullen van postcode en huisnummer wordt de dag van bezorgen/ophalen en een tijdsindicatie zichtbaar. Altijd makkelijk om te weten.

Ophalen uitleenmaterialen

Als je besteld hebt via Duxxie wordt gelijk een afhaalmoment ingepland. Noteer dit gelijk in je agenda! Mocht dit voorgestelde moment niet uitkomen, dan kun je dit in het formulier wijzigen naar een geschikte dag. 

  • Retourneren van de uitleenmaterialen? Heb je nog geen afhaalafspraak gemaakt? Bel dan 088 - 10 20 100 of vul dit formulier in
  • De maximale uitleentermijn van alle benodigdheden is een half jaar. Heb je de hulpmiddelen langer dan een half jaar nodig, dan kun je bij Medipoint informeren naar de mogelijkheden (088 – 10 20 100 of klantenservice@medipoint.nl

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?