Ons werkgebied

Ons werkgebied

Ruim 70 jaar geleden is Kraamzorg de Waarden ontstaan uit fusies van Kraamcentrum Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden, Woerden en omstreken, Gouwe Lek en IJssel. In de loop van de jaren is de organisatie uitgebreid en zijn we uitgegroeid tot een professionele en persoonlijke kraamzorgaanbieder in Nederland. 

Onder de naam Kraamzorg de Waarden leveren we nu al ruim 25 jaar kraamzorg in een deel van Nederland. In bijna elke plaats in ons werkgebied wonen wel kraamverzorgenden van De Waarden. Jouw kraamverzorgende is dus altijd dichtbij! Woon je in ons werkgebied? Doe de postcodecheck!

Kaartje werkgebied

 

Samenwerking met verloskundigen

Onze kraamverzorgenden werken in kleine teams en zijn gekoppeld aan je verloskundigenpraktijk of werken nauw samen met je verloskundige of huisarts. Onze teamcoaches hebben regelmatig overleg met de verloskundigen om zo de kwaliteit van de zorg te bewaken en waar nodig te verbeteren. De verloskundigen en onze kraamverzorgenden werken al jaren samen. Zij kennen elkaars werkwijze en dat komt de kwaliteit van de zorg ten goede. De meeste praktijken werken zelf met een eigen vaste groep kraamverzorgenden van De Waarden.

Overzicht van verloskundigenpraktijken

Thuiszorgorganisaties

Onderstaand vind je de adresgegevens van de thuiszorgorganisaties in ons werkgebied:

Adressen van thuiszorgorganisaties

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?