Daarom De Waarden

Daarom De Waarden

Wij geven je een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. We laten je graag weten wat je van ons kunt verwachten tijdens je kraamtijd en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden. 

VOORDEEL

1

Wij houden jouw gezondheid en die van je pasgeboren kindje goed in de gaten met medische controles. We geven je tips en handvaten, zodat je aan het eind van de kraamweek zelfverzekerd en vol vertrouwen voor je kindje kan zorgen.

Zwanger Gezondheid van moeder en kind staat voorop Kraamzorg de Waarden

VOORDEEL

2

Wij begrijpen als geen ander dat je graag goed voorbereid wilt zijn op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarom ontvang je van ons elke week een e-mail vol informatie. Volg ons ook op Facebook of Instagram voor meer tips en weetjes!

VOORDEEL

3

Tijdens jouw kraamweek staan onze gediplomeerde kraamverzorgenden voor jou klaar. Zij zijn deskundig en ervaren en volgen ieder jaar scholingen om hun kennis te behouden én te vernieuwen.

VOORDEEL

4

Als jouw kraamverzorgende naar huis is en je vragen hebt of je onzeker voelt, staan onze deskundige medewerkers 24/7 voor jou klaar via telefoonnummer 088 - 130 17 18. Liever chatten of videobellen? Neem contact op met onze zorgprofessionals via de (voor jou gratis!) BabyManager app.Daarom de Waarden voordelen homepage 1

VOORDEEL

5

De BabyManager app is de digitale aanvulling op kraamzorg en staat vol met uitgebreide informatie en voorlichtingsvideo's over jouw zwangerschap en de kraamtijd. Speciaal voor jou als cliënt krijg je twee maanden gratis toegang en kun je 24/7 gratis chatten met onze zorgprofessionals.

VOORDEEL

6

Onze kraamverzorgenden begeleiden je goed bij borstvoeding en kunnen indien nodig de hulp inschakelen van onze lactatiekundigen. Graag goed voorbereid? Volg dan onze borstvoedingscursus!

Ontwerp zonder titel 9 copy

VOORDEEL

7

Als je je bij ons hebt aangemeld voor kraamzorg kun je via Medipoint bedverhogers, douchestoelen en andere hulpmiddelen gratis bij jou thuis laten bezorgen en weer ophalen. Bestel hier eenvoudig jouw hulpmiddelen.

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?