Daarom De Waarden

Daarom De Waarden

Wij geven je een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. We laten je graag weten wat je van ons kunt verwachten tijdens je kraamtijd en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden. 

VOORDEEL

1

20-01-2022

Onze kraamverzorgende houdt jouw gezondheid en die van je kindje goed in de gaten. Ze voert dagelijks medische controles uit en leert jou je baby te verzorgen. Na de kraamtijd ga je zelfstandig en zelfverzekerd de zorg voor je gezin tegemoet.  

Zwanger Gezondheid van moeder en kind staat voorop Kraamzorg de Waarden

VOORDEEL

2

20-01-2022

Je krijgt ondersteuning en begeleiding bij het geven van borstvoeding van onze kraamverzorgenden. Voor extra begeleiding kun je tijdens en na je kraamtijd onze lactatiekundigen raadplegen. Daarnaast kun je een borstvoedingscursus volgen.
Onze kraamverzorgende heeft een elektrische borstkolf bij zich. Er kan dus elk moment gestart worden met kolven.

Voeden ondersteuning bij borstvoeding Kraamzorg de Waarden

VOORDEEL

3

20-01-2022

Is de kraamverzorgende naar huis en heb je een vraag of voel je je onzeker? Je kunt onze deskundige medewerkers 24 uur per dag en zeven dagen per week bellen. Het telefoonnummer is 088 - 130 17 18. Zij staan altijd voor je klaar.

VOORDEEL

4

20-01-2022

Onze kraamverzorgende zorgt niet alleen voor jou als moeder, maar ook voor je partner en eventuele andere kinderen. 

Zwanger rust en regelmaat in het gezin Kraamzorg de Waarden

VOORDEEL

5

20-01-2022

Je kunt deze artikelen bij ons lenen én we bezorgen ze gratis bij je thuis.

bedverhogers breed

 

Lees meer

VOORDEEL

6

20-01-2022


Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien hiervoor capaciteit is opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur. Mocht er geen capaciteit zijn kun je gebruik maken van de BabyManager app of onze instructiefilmpjes te volgen.

 

Zwanger Daarom 24 uurs opstartzorg Kraamzorg de Waarden

VOORDEEL

7

20-01-2022

Je krijgt tijdens je zwangerschap iedere week een mail met belangrijke informatie en handige tips. Het is heel leuk om te lezen hoe je baby elke week groeit en wat je in die week van je zwangerschap kunt verwachten. Daarom hebben we veel tijd besteed aan het uitzoeken van welke ontwikkelingen in welke week plaatsvinden. Zo volgen we je van het moment dat je net zwanger bent tot aan de bevalling toe! Veel leesplezier met onze zwangerschapsmails. 

Zwanger Daarom mijndewaarden en papagina informatie Kraamzorg de Waarden

VOORDEEL

8

20-01-2022

In onze DaDaShop kun je gemakkelijk, veilig en betrouwbaar je volledige babyuitzet bestellen. Voor 15:00 besteld, is de volgende dag in huis (op werkdagen en mits op voorraad).

DaDashop

VOORDEEL

9

20-01-2022

Indien je bepaalde dingen belangrijk vindt voor je kraamtijd kun je die aan ons doorgeven. Hier proberen wij dan zoveel mogelijk rekening mee te houden, binnen onze mogelijkheden..
Het beste kun je ons dit via de mail kenbaar maken, via klantenservice@kraamzorg.org.
Je kunt dit natuurlijk ook bespreken tijdens de intake met één van onze consulentes.

VOORDEEL

10

20-01-2022

We bieden de mogelijkheid om de kraamverzorgende al tijdens de ontsluitingsfase aanwezig te laten zijn (vroegtijdige inzet partusassistentie).

VOORDEEL

11

20-01-2022

Je kunt (indien gewenst) vooraf of tijdens de kraamperiode extra uren kraamzorg inkopen. 

Zwanger Daarom extra kraamzorguren Kraamzorg de Waarden

VOORDEEL

12

20-01-2022

Uitgestelde kraamzorg of couveusenazorg als de baby pas na tien dagen thuiskomt uit het ziekenhuis. Om te kijken of je recht hebt op deze zorg kun je het beste contact opnemen met je zorgverzekeraar.

VOORDEEL

13

20-01-2022

We bieden je instructiefilmpjes en video's met waardevolle tips

VOORDEEL

14

20-01-2022

Bij Kraamzorg de Waarden zijn alle kraamverzorgenden verplicht het diploma EHBO en reanimatie te hebben. Alle kraamverzorgenden hebben de opleiding gevolgd en zijn hiervoor geslaagd. Iedere twee jaar volgen zij verplicht de herhalingscursus.

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?