Cliënttevredenheidsonderzoek

Wat vinden onze cliënten?

Een gelukkig nieuw leven, dat wensen wij iedere baby en zijn ouders toe. Kraamzorg de Waarden levert al 70 jaar professionele en persoonlijke kraamzorg. In al die jaren tijd hebben we veel moeders mogen ondersteunen tijdens het begin van hun nieuwe leven als ouder en het begin van het nieuwe leven van hun kind. 

Cliënttevredenheid

Het is voor ons belangrijk dat jij de zorg krijgt die je verwacht. Wij vinden de kwaliteit van onze zorgverlening erg belangrijk. Wij zijn daarom benieuwd wat jij van onze zorg- en dienstverlening vindt. Na de kraamtijd ontvang je daarom een digitaal evaluatieformulier via onderzoeksbureau Triqs. Naast jouw mening kun je ook suggesties voor verbetering van onze zorgverlening op dit formulier vermelden. Naar aanleiding van de resultaten wordt vervolgens continue gekeken op welk procesonderdelen nog kan worden verbeterd.

Resultaten cliënttevredenheidsonderzoek

Op het evaluatieformulier vragen wij de cliënt om Kraamzorg de Waarden als organisatie te waarderen met een cijfer tussen 0 en 10.

In 2021 was het gemiddelde cijfer voor Kraamzorg de Waarden: 9,0

Daarnaast evalueren wij met de cliënt de overdracht van kennis, vaardigheden en houding, de zogenaamde competenties van de kraamverzorgende. In de onderstaande grafieken vind je deze resultaten over het jaar 2021 ten opzichte van de resultaten van andere kraamzorgorganisaties:

Grafiek competenties kraamverzorgende 2021

Grafiek kraamverzorgende in het gezin 2021

Tot slot vragen wij de cliënt of zij Kraamzorg de Waarden zou aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen. De antwoorden op deze vraag worden omgezet in een NPS (Netto Promotor Score). Deze score loopt van 0 tot 100. In de onderstaande grafiek vind je de NPS van Kraamzorg de Waarden over het jaar 2021 ten opzichte van andere kraamzorgorganisaties:

Grafiek NPS Kraamzorg 2021

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?