Cliënttevredenheidsonderzoek

Wat vinden onze cliënten?

Een gelukkig nieuw leven, dat wensen wij iedere baby en zijn ouders toe. Kraamzorg de Waarden levert al 70 jaar professionele en persoonlijke kraamzorg. In al die jaren tijd hebben we veel moeders mogen ondersteunen tijdens het begin van hun nieuwe leven als ouder en het begin van het nieuwe leven van hun kind. 

Cliënttevredenheid

Het is voor ons belangrijk dat jij de zorg krijgt die je verwacht. Wij zijn daarom altijd benieuwd wat jij van onze zorg- en dienstverlening vindt. Na de kraamtijd ontvang je van ons een digitaal evaluatieformulier. Suggesties voor verbetering van onze kraamzorg kun je op dit formulier vermelden.

Resultaten eigen cliënttevredenheidsonderzoek

Naar aanleiding van de resultaten van onze evaluatieformulieren wordt gekeken welk procesonderdeel kan worden verbeterd. Op het evaluatieformulier vragen wij de cliënt om een rapportcijfer te geven voor zowel de kraamverzorgende als de Kraamzorg de Waarden als organisatie:

  • Gemiddelde cijfer aan kraamverzorgende: 8,6
  • Gemiddelde cijfer aan organisatie: 8,4

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid

Lees hier meer over de uitkomsten en (achtergrond)gegevens in de factsheet. 

Resultaten cliënttevredenheidsonderzoek zorgverzekeraars

Ook veel zorgverzekeraars doen onderzoek naar de cliënttevredenheid bij kraamzorgorganisaties. Deze resultaten worden gebruikt bij het contracteren van kraamzorginstellingen. Kraamzorg de Waarden heeft met alle verzekeraars een contract. Onderstaand een aantal van deze resultaten.

  • Cliënten van Achmea (incl. Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO en Agis): 8,8
  • Cliënten van VGZ: 8,6

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?