Cliënttevredenheidsonderzoek

Wat vinden onze cliënten?

Een gelukkig nieuw leven, dat wensen wij iedere baby en hun ouders toe. Kraamzorg de Waarden levert al generaties lang professionele en persoonlijke kraamzorg. In al die jaren tijd hebben we veel ouders mogen ondersteunen tijdens het begin van hun nieuwe leven als ouder en het begin van het nieuwe leven van hun kind. 

Cliënttevredenheid

Het is voor ons belangrijk dat jij de zorg krijgt, die je verwacht. Wij zijn daarom altijd benieuwd wat jij van onze zorg- en dienstverlening vindt. Na de kraamtijd ontvang je van ons een digitaal evaluatieformulier. Suggesties voor verbetering van onze kraamzorg kun je op dit formulier vermelden.

Kraamzorg taken kraamverzorgende Sanne Kraamzorg de Waarden

Resultaten eigen cliënttevredenheidsonderzoek

Naar aanleiding van de resultaten van onze evaluatieformulieren wordt gekeken welk procesonderdeel kan worden verbeterd. Op het evaluatieformulier vragen wij de cliënt om een rapportcijfer te geven voor Kraamzorg de Waarden als organisatie:

De organisatie scoort in 2023 wederom een 2023 Cijfer 9

Ook onze partusassistentie scoort erg hoog, zeker ten opzichte van andere kraamzorgorganisaties: 2023 cijfer 89

Daarnaast stellen we de cliënt een aantal vragen over de kraamverzorgende. In de onderstaande grafieken vind je deze resultaten uit 2023 ten opzichte van de resultaten van andere kraamzorgorganisaties (benchmark) uit 2023.

2023 Competenties krv

2023 krv in het gezin

Aanbeveling kraamzorgorganisatie (NPS)

Maar liefst 94% van de cliënten zouden Kraamzorg de Waarden in 2023 aanbevelen bij andere vrouwen die zwanger zijn.

2023 NPS

Ervaringen met Kraamzorg de Waarden

Onze kraamverzorgenden hebben de afgelopen jaren al veel jonge ouders mogen ondersteunen tijdens het begin van hun nieuwe leven als ouder en het begin van het nieuwe leven van hun kindje. En dat levert veel ervaringen op. Je leest de ervaringen hier.

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?