Kraamzorg de Waarden lanceert: BabyManager app

Terug naar overzicht

Kraamzorg de Waarden lanceert: BabyManager app

Vertel, wat is BabyManager?

Als kraamzorg-organisatie willen we voorop lopen met vernieuwingen en innovaties. Samen met de arbeidsmarktproblematiek zagen wij een kans om onze dienstverlening naar het volgende niveau te tillen. Wij hebben dan ook een grote troef: de kennis en passie van onze honderden kraamzorgprofessionals. Dit hebben wij gebundeld in een app boordevol informatie, tips, video’s en andere handige functionaliteiten.

Voor wie is BabyManager?

Wil je zwanger worden, ben je in verwachting of heb jij je baby al mogen verwelkomen op deze aarde? Het maakt niet uit in welke fase je zit, BabyManager past zijn informatie automatisch aan. Zo ontvang jij alleen de informatie die relevant is voor jouw situatie, ook als jij de partner bent!

Tot 1 juli gratis, daarna vergoed door jouw zorgverzekeraar 

Om de lancering van BabyManager te vieren ontvang je nu gratis het BabyManager+ Informatief abonnement tot 1 juli. Daarmee krijg je toegang tot onder andere week-op-week informatie, informatieve video’s, de BabyManager kennisbank en nog veel meer!

Daarnaast willen wij BabyManager voor iedereen toegankelijk maken. Om deze reden zijn wij samenwerkingen aangegaan met (bijna) alle zorgverzekeraars van Nederland. Dit betekent dat vanaf 1 juli de aangesloten zorgverzekeraars het BabyManager+ Informatief abonnement volledig vergoeden tijdens jouw zwangerschap. Neem een kijkje op de BabyManager website om te zien welke zorgverzekeraars zijn aangesloten.

Wat biedt BabyManager?

Bekijk hieronder de korte introductievideo van BabyManager of lees hieronder verder voor meer informatie over de functionaliteiten.

Week-op-week informatie 

In de BabyManager app volg je gemakkelijk jouw zwangerschap en de ontwikkeling van je baby. BabyManager neemt je mee in elke fase door wekelijkse informatie, handige checklists en video's te tonen. Van het moment dat je zwanger wilt worden tot en met het eerste levensjaar van je baby.

24/7 in contact met onze kraamzorgprofessionals

Het krijgen van je (eerste) kind is heel mooi, spannend en soms ook overweldigend. Met BabyManager sta je dag en nacht in contact met een van onze gepassioneerde kraamzorgprofessionals via een chat of videobellen. Zo heb je altijd een ervaren hulplijn in de palm van je hand, zelfs midden in de nacht!

Neem deel aan een van onze cursussen of (live)webinars 

In welke fase je ook zit, onze trainers behandelen de onderwerpen die op dit moment relevant zijn voor jou. Van live webinars over borstvoeding tot een cursus over de eerste tijd met je baby. Gemakkelijk vanaf de bank, online via de BabyManager app.

We hebben nog nog veel meer! 

BabyManager zit nog meer vol leuke functies. Van jouw persoonlijke fotoboek waarin je de mooiste momenten van jouw zwangerschap en baby opslaat, tot toegang tot de BabyManager database met boordevol waardevolle informatie.

Download nu BabyManager voor iOS & Android

De BabyManager app staat nu live in de Apple App Store en Google Play Store. Download via een van de onderstaande links en ontvang direct BabyManager+ Informatief gratis na registratie. Je zit nergens aan vast: na 1 juli wordt jouw account automatisch teruggezet naar het gratis abonnement.

Bezoek de BabyManager website voor meer informatie en volg ons op Facebook of Instagram.

Download in de Apple App Store  

Download in de Google Play Store

Laat je reactie achter

Posting comment as a guest.
Bijlages (0 / 3)
Share Your Location
Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?