BabyManager: de aanvulling op fysieke kraamzorg

Terug naar overzicht

BabyManager: de aanvulling op fysieke kraamzorg


BabyManager: de aanvulling op fysieke kraamzorg
Iedere (toekomstige) ouder verdient de beste start van zijn/haar ouderschap. Daarom willen we gezamenlijk de kraamzorg toegankelijk houden voor iedereen, zonder (financiële) drempel. Lastig, aangezien wij als sector voor diverse uitdagingen staan. Personeelstekorten gepaard met een wereldwijde pandemie, hebben er bijvoorbeeld voor gezorgd dat de druk op de kraamzorg erg hoog is.

Vanuit die gedachte heeft Kraamzorg de Waarden Groep op 28 maart 2022 de app BabyManager gelanceerd. Een mobiele applicatie voor iOS en Android waarmee toekomstige en kersverse ouders begeleid worden tijdens hun bijzondere periode.

Vergoed door alle zorgverzekeraars
Om BabyManager voor iedereen beschikbaar te maken, zijn wij in gesprek gegaan met de zorgverzekeraars. Dit heeft geleid tot een samenwerking met alle zorgverzekeraars waarin verzekerden 1 uur kraamzorg kunnen inleveren en hiervoor twee maanden toegang krijgen tot het BabyManager+ Informatief abonnement inclusief 24/7 chatten met onze kraamzorgprofessionals en digitale voorlichting ontvangen. Sinds 1 juli 2023 is het mogelijk om de digitale kraamzorg verder uit te breiden bij een tekort in fysieke kraamzorguren, doordat ook videobelbudget vergoed wordt door de zorgverzekeraars.

De beste start voor ieder gezin
Vanaf 1 juli 2022 kan iedere verzekerde in Nederland (ook clienten van andere kraamorganisaties) gebruik maken van BabyManager. Doordat cliënten voor een langere periode worden ondersteund, zijn wij ervan overtuigd dat BabyManager bijdraagt aan de beste start voor ieder gezin.

Gezien de drukte die deze zomer wordt voorzien, biedt Kraamzorg de Waarden als extra service standaard de BabyManager app aan voor 1 uur kraamzorg. In de app wordt uitgebreide kraamzorginformatie en voorlichting gedeeld die is gecheckt volgens de kwaliteitsrichtlijnen binnen de kraamzorg en de verloskunde. Je kunt op deze wijze meer kennis opdoen van de zorg voor je kindje. Én je hebt altijd, 24/7, toegang tot adviezen en aanwezigheid van een kraamzorg professional online. Toegang tot video’s, informatie en adviezen, een hele geruststelling in deze tijden van drukte!

Aanmelden Babymanager
Clienten kunnen zich aanmelden via hun kraamzorgorganisatie. Op de website van BabyManager vind je meer informatie.

juni 2023

 

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?