Omring Kraamzorg 

Onze kraamverzorgende stemt haar zorg
altijd af op jouw wensen en verwachtingen

Omring Kraamzorg de Waarden: vertrouwd én dichtbij

Zocht je naar Omring Kraamzorg? Dan zit je goed. Omring Kraamzorg heet nu Kraamzorg de Waarden.

Als je gaat voor de beste kraamzorg in Noord-Holland en Friesland kies je voor Kraamzorg de Waarden. Onze kraamverzorgenden wonen verspreid over ons werkgebied. In het omringgebied werken ze in kleine, lokale teams, waardoor ze ook met jouw verloskundige nauw samenwerken. Omdat ze bij je in de buurt wonen kunnen ze dus vlug ter plaatse zijn. Dat is prettig bij een bevalling thuis of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis komt. Kraamzorg de Waarden betekent kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van Kraamzorg De Waarden

Een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een ontspannen start van het leven van je kindje, dat wensen we je toe. 
Iemand naast je die jou begrijpt en je wegwijs maakt. Zo iemand vind je bij Kraamzorg de Waarden!

We vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten tijdens je kraamtijd en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden
 

1. Gezondheid van moeder en kind staat voorop

Wat bij ons op nummer 1 staat? De gezondheid van jou en die van je kindje. Onze kraamverzorgende houdt die goed in de gaten met dagelijkse medische controles. Daarbij leert ze je natuurlijk ook hoe je voor je kindje kunt zorgen. Zo kunnen jullie na de kraamtijd vol vertrouwen en zelfstandig jullie nieuwe gezin opstarten.  

2. 24-uurs opstartzorg

Kom je na de bevalling uit het ziekenhuis? Onze kraamverzorgende staat dan thuis voor je klaar om je op te vangen. Ja, ook 's avonds of 's nachts.    

3. Begeleiding bij borstvoeding

Als je voor borstvoeding kiest kun je rekenen op alle begeleiding en ondersteuning van je kraamverzorgende. Mocht je behoefte hebben aan extra steun, dan kun je tijdens, maar ook ná je kraamtijd terecht bij onze lactatiekundigen. Tijdens de kraamtijd is het mogelijk om direct te starten met kolven als dat nodig is. Wist je dat al onze kraamverzorgenden uitgerust zijn met een elektrische borstkolf? Deze mag je tijdens de kraamtijd vrij gebruiken.  

4. Rust en regelmaat in het gezin

In de kraamtijd komt er veel op je af en staat je gezin soms even op z'n kop.
Naast de zorg voor jou en je kindje neemt de kraamverzorgende ook de zorg voor je partner en je andere kinderen op zich. Die zijn ineens naar Grote Broer of Zus gepromoveerd! 

5. 24/7 bereikbaar voor vragen

Het kan zijn dat je nog een vraag hebt als de kraamverzorgende al weg is, of dat je je onzeker voelt. Ook dan zijn we er voor je en kun je contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar via telefoonnummer 0182 - 32 55 50.

6. Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

Je kunt bij ons bedverhogers en andere handige artikelen lenen. We bezorgen ze graag gratis bij je thuis!

 

 

Mooie, fijne herinnering

Mooie, fijne herinnering

Den Helder - "Ondertussen doen wij het alweer 2 weken zonder Miranda. Ook nu was het voor ons weer een hele mooie kraamweek. Ons dochtertje van 3.5 vraagt nog steeds elke dag of ze weer komt. Ze was niet alleen een topper voor mn zoontje en mij, maar ook voor mijn man en vooral Viënna heeft 9 dagen lang van de gezelligheid genoten. Samen spelletjes doen en film kijken als mama en haar broertje even een tukkie deden. Wij zijn haar heel erg dankbaar dat ze ons deze 9 dagen weer als een mooie, fijne herinnering heeft gegeven!"

Meer ervaringen

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en win!

 winactie weekend weg

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden! Als je je nu inschrijft maak je ook nog eens kans op een heerlijk Weekendje Weg.  Meer weten? Ontdek onze winactie.

Schrijf direct in via de onderstaande knop! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 0182 - 32 55 55.

Michelle over Kraamzorg de Waarden

Michelle over Kraamzorg de Waarden

"In slechts één week werden we zelfverzekerde, ontspannen en gelukkige ouders! Een geweldige ervaring!"

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?