Kraamzorg Plus

Gelukkig nieuw leven met Kraamzorg de Waarden

Wij geven je een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. Om ervoor te zorgen dat jij tijdens je kraamtijd niets te kort komt en na de kraamtijd zelfverzekerd in je nieuwe rol als ouder staat, bieden wij verschillende extra’s. Naast het leveren van professionele kraamzorg door onze betrokken en zorgzame kraamverzorgenden, kun je bij ons gebruik maken van allerlei extra’s:

  • Toegang tot je persoonlijke pagina voor zowel de aanstaande moeder als haar partner, vol met interessante informatie die op dat moment voor jou relevant is;
  • Beschikbaarheid van gratis bedverhogers en andere artikelen;
  • De mogelijkheid om een borstvoedingscursus bij te wonen;
  • Lactatiekundige zorg voor een geslaagde borstvoeding;
  • Opstartzorg: Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien hiervoor capaciteit is opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur. Mocht er geen capaciteit zijn kun je gebruik maken van de BabyManager app of onze instructiefilmpjes te volgen.
  • De mogelijkheid om de kraamverzorgende al tijdens de ontsluitingsfase aanwezig te laten zijn (vroegtijdige inzet partusassistentie);
  • De mogelijkheid om jouw specifieke kraamwensen aan te geven tijdens de intake, hier proberen wij zoveel mogelijk rekening mee te houden, uiteraard binnen onze mogelijkheden;
  • De mogelijkheid om (indien gewenst) vooraf of tijdens de kraamperiode extra uren kraamzorg in te kopen;
  • Uitgestelde kraamzorg of couveusenazorg als de baby pas na tien dagen thuiskomt uit het ziekenhuis. Om te kijken of je recht hebt op deze zorg kun je het beste contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Gedurende de kraamtijd leren we je steeds meer over je nieuwe rol als ouder, zodat je aan het eind van de kraamweek op eigen kracht verder kan. Je kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week bij ons terecht met al je vragen over je zwangerschap en kraamzorg. Kraamzorg de Waarden biedt je een mooi begin van je nieuwe leven als ouder, een mooi begin van het leven van je kind. Een moment dat we mogen vieren met de wens: gelukkig nieuw leven!

Eén webshop voor al je babybenodigdheden

In onze webshop kun je gemakkelijk, veilig en betrouwbaar de volledige babyuitzet bestellen. Alle artikelen in de webshop zijn met zorg samengesteld. Voor 15:00 besteld, is de volgende dag in huis (op werkdagen en mits op voorraad).

Naar de webshop

Gediplomeerde kraamverzorgenden

Onze kraamverzorgenden zijn EHBO-gediplomeerd. Dit houdt in dat de kraamverzorgende weet hoe ze moet handelen in levensbedreigende situaties bij zowel baby’s als kinderen en volwassenen. De kraamverzorgende begeleidt jou en je gezin en zorgt ervoor dat jij goed kunt herstellen van je bevalling.

Taken van de kraamverzorgende

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?