Dragen in een draagdoek

Dichtbij en intiem

Draagdoekconsulten

Draagdoekconsulten

Om de draagdoek op de juiste manier te leren gebruiken, kan een draagdoekconsult een uitkomst zijn. Een draagconsult helpt jou er voor te zorgen dat je draagdoek, Mei Tai, Ringsling of ergonomisch draagsysteem, écht comfortabel zit, zowel voor je baby als voor jezelf. Het voordeel van een consult is dat je eerst met een speciale pop kunt oefenen. Als je er klaar voor bent, kun je je eigen baby dragen. Wij bieden één-op één-draagconsulten en duo-consulten aan.

Eén-op-één-draagconsult

In dit draagconsult voor één persoon leer je één knooptechniek met een rekbare draagdoek, geweven doek of een Ringsling gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld de ‘wikkelgekruiste draagwijze’ zijn met de rekbare doek, of de ‘rugzak’ met geweven doek. Als je met een Mei Tai of een ergonomische drager wilt gaan dragen, leer je in één consult zowel het buik- als het rug dragen.
Duur: 1 uur * 
Kosten: € 47,50 p.p.
Aantal personen: één
*Na 1 u wordt er per kwartier €5 in rekening gebracht 

Duo-consult

Een duo-consult is een consult voor twee personen waarbij jullie allebei dezelfde knooptechniek leren voor een rekbare draagdoek, geweven doek of een Ringsling.
Duur: 1,5 uur *
Kosten: € 40,- p.p.
Aantal personen: twee
*Na 1,5 u wordt er per kwartier €5 in rekening gebracht

Contact

Voor vragen of voor het aanmelden voor een draagconsult of babyshower kun je per mail of telefonisch contact opnemen met draagdoekconsulente Anita van der Vlist via 06 - 2433 2943 of draagdoekconsulente@kraamzorg.org 

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?