Je gaat bevallen!

Een bijzondere gebeurtenis waar je
maandenlang naar hebt toegeleefd

Verstelbare bedverhogers (klossen voor onder het bed) en andere benodigdheden bestellen

  • Je kunt verschillende hulpmiddelen, zoals bedverhogers, een ondersteek, ruggensteun of een douchekruk lenen.
  • De spullen worden gratis bij je thuisbezorgd en later weer opgehaald. 

  • Retourneren van de uitleenmaterialen? Neem voor een ophaal-afspraak contact op met Medipoint via 088 - 10 20 100 of  vul dit formulier in.
  • De maximale uitleentermijn van alle benodigdheden is een half jaar. Heb je de hulpmiddelen langer dan een half jaar nodig, dan kun je bij Medipoint informeren naar de mogelijkheden (088 – 10 20 100 of klantenservice@medipoint.nl).

bedverhogers 1200x250

De Arbowet schrijft voor dat bedden een werkhoogte van 80 centimeter moeten hebben, gemeten tussen de vloer en de bovenkant van de matras. Een doorsnee bed is meestal te laag. Gangbare bedverhogers met oplossingen in de vorm van kratjes, planken of boeken zijn onhandig, onveilig, omslachtig in gebruik en niet in hoogte verstelbaar. Daarom bieden de verstelbare bedverhogers van Kraamzorg de Waarden uitkomst.

Verstelbare bedverhogers

onze verstelbare bedverhogers

Deze bedverhogers voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en relevante regelgeving. Met de verstelbare bedverhogers kun je je bed minimaal 22,5 cm en maximaal 36,5 cm verhogen. Ook als je er meer dan vier nodig hebt is dat geen enkel probleem.

Gewone bedverhogers (14cm)

Naast de in hoogte verstelbare bedverhogers zijn er ook de standaard (wigvormige) bedverhogers. Deze zijn 14 cm hoog en geschikt voor een hoger bed, zoals een boxspring. Het nadeel van deze 'klossen' is dat zij bij een boxspringbed ervoor zorgen dat er ruimte tussen de bedden komt. Dit kan als vervelend ervaren worden.

Ondersteek, ruggensteun, douchekruk of toiletstoel bestellen

Naast bedverhogers, kun je ook een ondersteek, ruggensteun, douchekruk of toiletstoel bestellen.
Let op: Vanaf 37 weken zwangerschap mag je thuis bevallen en moet je bed omhoog staan. Wanneer je de bedverhogers met 35 of 36 weken zwangerschap laat bezorgen, is dat vroeg genoeg.

Wat zijn de kosten?

De kosten worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering en hebben geen invloed op je eigen bijdrage. 

Heb je een buitenlandse verzekering? Dan ontvang je een factuur van Medipoint voor het lenen van de artikelen. Deze kun je zelf indienen bij je zorgverzekeraar. Houd er wel rekening mee dat Medipoint in dat geval leveringkosten berekent van € 25,--, dit geldt ook voor het ophalen.  

Bestelinformatie:

  • In principe geldt: op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 16.00 uur besteld, is de volgende werkdag bezorgd. 
  • Aanvragen op vrijdag na 16.00 uur en in het weekend kunnen pas op maandag worden verwerkt en vanaf dinsdag worden bezorgd.
  • In het weekend worden er geen bezorgingen gedaan en geen aanvragen verwerkt.

Hoe laat worden de spullen geleverd? 

Je ontvangt een tijdsindcatie per e-mail op de avond vóór de dag van de levering. Je hoeft dus niet zelf te bellen of de hele dag thuis te blijven. Belangrijk is dat je e-mailadres bekend is.

Heb je geen mail ontvangen? Ccheck dan zo wanneer de bestelling wordt geleverd:

Check de ‘track & trace’ pagina: www.medipointlevert.nl. Met invullen van postcode en huisnummer wordt de dag van bezorgen/ophalen en een tijdsindicatie zichtbaar. Altijd makkelijk om te weten.

Je bed moet 80 cm hoog zijn, gemeten vanaf de vloer tot aan de bovenkant van je matras. De verloskundige en kraamverzorgende kunnen je dan goed helpen. Vanaf 37 weken moet je bed hoog staan, omdat je vanaf dan zou kunnen bevallen.

Bestel je bedverhogers, rugsteun, ondersteek en douchekruk makkelijk en snel via de bestelpagina van Duxxie. Leverancier Medipoint komt ze in heel Nederland gratis thuisbezorgen en ophalen.

Bestel hier je bedverhogers en andere benodigdheden. Vul het formulier in via Duxxi, kies hier Kraamzorg de Waarden, want alleen daar kun je verstelbare bedverhogers bestellen. 

Ophalen uitleenmaterialen

Tijdens de bestelling via bovenstaande button, wordt gelijk een afhaalmoment ingepland. Noteer dit gelijk in je agenda! Mocht dit voorgestelde moment niet uitkomen, dan kun je dit in het formulier wijzigen naar een geschikte dag. 

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan eenvoudig aan via deze button en je ontvangt als dank een leuke attentie tijdens de intake. Meld je aan en maak ook nog eens kans op een mooi kado!

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?