Vroegtijdige inzet partusassistentie

Vroegtijdige inzet partusassistentie

Al onze kraamverzorgenden zijn geschoold in vroegtijdige inzet partusassistentie wat inhoudt dat je al eerder kunt bellen voor kraamzorg vóór de bevalling. De kraamverzorgende kan vroeg bij je aanwezig zijn en je zo optimaal begeleiden.

Een veilige ontspannende omgeving bevordert het normale verloop van de bevalling.

Deze vroegtijdige inzet is voornamelijk emotionele ondersteuning tijdens je bevalling. Dat gebeurt vooral in de vorm van rustig en aandachtig aanwezig zijn. Maar ook bijvoorbeeld door massage, door motivatie of te helpen op een positieve manier de weeën op te vangen. En heb je behoefte om samen te zijn dan is ze in ieder geval in de buurt als je haar nodig hebt. Onze kraamverzorgenden zijn hiervoor opgeleid en kunnen je hierbij op de juiste manier ondersteunen. En dat geeft een gerust gevoel!

Je kunt zelf bepalen of je gebruik wilt maken van deze vroegtijdige inzet. Bespreek dit wel met je verloskundige zodat zij weet dat de kraamverzorgende eerder gebeld moet worden. Deze uren worden ook door je zorgverzekeraar vergoed. Dit zijn zogenaamde partusuren die los staan van de kraamzorguren en gaan dus niet af van de gewone zorguren

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?