Jij wordt vader! Speciaal voor jou: de PaPagina


Gefeliciteerd! Jouw partner is zwanger en jij wordt binnenkort vader. Een moment dat we mogen vieren met de wens: gelukkig nieuw leven!

De PaPagina, speciaal voor aanstaande en jonge vaders

Voor de aanstaande en jonge vader is er de PaPagina met leuke en boeiende informatie. Iedere week van de zwangerschap weer wat nieuws. Op deze manier ben jij op een eenvoudige manier helemaal op de hoogte van alles wat je moet weten rondom de zwangerschap en het vaderschap. Je hoeft geen websites af te struinen en geen stapels boeken te lezen. Lees iedere week de Papagina en je bent volledig op de hoogte. Je partner zal versteld staan van jouw kennis.

Hoe kom ik op de Papagina? Als jullie je hebben aangemeld voor kraamzorg krijgt je partner iedere week een e-mail met leuk en interessant nieuws over jullie zwangerschap en de ontwikkeling van jullie kindje. In deze mail staat ook een 'special' speciaal gemaakt voor de aanstaande vader. Nieuwgierig, kijk in haar weekmails en klik op de link onder aan die pagina. Veel plezier!  

Wil je niet wachten op de mails? Open dan hier de papagina van jullie week van de zwangerschap: 1213, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

ik word papa Kraamzorg de Waarden 

Mijn vrouw is zwanger!

Als je vrouw zwanger is, moet er veel gebeuren. Er komt van alles op jou en je partner af, maar wat moet je allemaal regelen, waar moet je zijn en vooral: wanneer moet je wat doen? Met onze handige zwangerschapschecklist helpen we jou en je partner op weg. Als aanstaande vader kun je veel betekenen tijdens de zwangerschap door je goed te oriënteren op alles wat er moet gebeuren en verschillende zaken te regelen, zoals de kraamzorg en het aanschaffen van benodigdheden voor de baby. Op onze blogpagina vind je een leuk fimpje met tips: 'survivaltips voor mannen met een zwangere vrouw'. 

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?