Kraamzorg Dordrecht

Onze kraamverzorgende stemt haar zorg
altijd af op jouw wensen en verwachtingen

Kraamzorg Dordrecht: vertrouwd én dichtbij

Ben je op zoek naar goede kraamzorg in Dordrecht of omgeving? Dan past Kraamzorg de Waarden bij jou!

Bij Kraamzorg de Waarden ben je verzekerd van de beste Kraamzorg in Dordrecht. Al onze kraamverzorgenden werken nauw samen met je verloskundige. Ze wonen verspreid over ons werkgebied, zo ook in Dordrecht en omgeving. Lokaal werken ze in kleine teams zodat ze altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Of dit nu is voor assistentie bij je bevalling thuis of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis thuis komt. Kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van De Waarden Kraamzorg Dordrecht

Natuurlijk begrijpen we dat je wilt weten wat je kunt verwachten tijdens je kraamtijd. Wij geven je een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. Wat je kunt verwachten en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden lees je hieronder.

1. Gezondheid van moeder en kind staat voorop

Jij en je kindje staan voorop voor onze kraamverzorgende. Ze neemt de verzorging van jullie beide op zich en houdt jullie gezondheid goed in de gaten door dagelijks medische controles uit te voeren. Tijdens de kraamweek leert ze jou en je partner hoe jullie het beste voor jullie kindje kunnen zorgen. Ze zorgt er voor dat jullie na de kraamtijd zelfverzekerd en zelfstandig de zorg van jullie kindje op jullie kunnen nemen.

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Begeleiding bij borstvoeding

Kies je voor borstvoeding dan krijg je de nodige ondersteuning en begeleiding van onze kraamverzorgende. Heb je behoefte aan extra begeleiding dan kun je tijdens, maar ook na je kraamtijd, contact opnemen met onze lactatiekundigen. Om je goed voor te bereiden op de borstvoeding kun je bij ons ook een borstvoedingscursus volgen. Mocht het tijdens de kraamtijd nodig zijn om direct te starten met kolven, dan kun je gebruik maken van de elektrische borstkolf van de kraamverzorgende.  

2 begeleiding bij borstvoeding

3. 24/7 bereikbaar voor vragen

Heb je nog een vraag of voel je je onzeker en is je kraamverzorgende al naar huis? Ook dan staan wij voor je klaar. Onze deskundige medewerkers zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar via 088 0 130 17 18.

handige tips en informatie

4. Rust en regelmaat in het gezin

Onze kraamverzorgende zorgt voor rust en regelmaat voor het hele gezin. Ze zorgt natuurlijk voor jou en je kindje, maar vergeet ook je partner en grote broer(s) en zus(sen) natuurlijk niet. Er is altijd tijd voor wat gezelligheid en een spelletje. 

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

5. Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

Verstelbare bedverhogers en andere handige artikelen kun je bij ons lenen én we bezorgen ze gratis bij je thuis, of je nu kraamzorg in Sliedrecht, Papendrecht of Hendrik-Ido-Ambacht wenst. Je vindt ze in onze Dadashop.

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

Met veel zorg, aandacht en toewijding

Met veel zorg, aandacht en toewijding

Sliedrecht - "Lieve Ilona, We missen je nog steeds hoor. Wat was jij een geweldige kraamverzorgende die met veel zorg, aandacht en toewijding voor ons gezin hebt gezorgd. Wat een geduld en wat een fijne gesprekken hebben we gevoerd. Je bent een topper!"

Meer ervaringen

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf je direct online in! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.


Direct aanmelden voor De Waarden Kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?