Kraamzorg Dordrecht

Kraamzorg Dordrecht: dichtbij én vertrouwd

Zoek je naar goede kraamzorg én een kraamverzorgende uit de regio Dordrecht?
Bij Kraamzorg de Waarden vind je dat! Vanaf dat je zwanger bent start onze zorg al!

Professioneel en vertrouwd
Gezondheid van moeder en kind staat bij ons voorop. Maar ook je partner en eventueel grote broer of zus worden niet vergeten! Onze kraamverzorgsters zijn betrokken professionals, ze begrijpen je, maken je wegwijs en bovenal zijn ze er om je onzekerheden weg te nemen.

In de buurt
Onze kraamverzorgenden werken in kleine teams en kennen je verloskundige vaak persoonlijk. Ze wonen bij jou in de buurt. Zo zijn ze er snel om je te assisteren bij je thuisbevalling of om je op te vangen als je thuis komt uit het ziekenhuis. Kraamzorg dichtbij!

Kaamzorg aanvragen?
Wil je een onbezorgde kraamtijd? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. Schrijf je direct online in!

Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via het nummer 088-130 17 17.

 Aanmelden voor kraamzorg

 

landingspagina afbeelding

Daarom De Waarden

Wij geven je een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. We laten je graag weten wat je van ons kunt verwachten tijdens je kraamtijd en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden.

Zorg voor jou en je kindje staat voorop
Wij houden jouw gezondheid en die van je pasgeboren kindje goed in de gaten met o.a. medische controles. We geven je tips en handvaten, zodat je aan het eind van de kraamweek zelfverzekerd en vol vertrouwen voor je kindje kan zorgen.

Goed opgeleide en bijgeschoolde kraamverzorgenden
Tijdens je kraamweek staan onze gediplomeerde kraamverzorgenden voor je klaar. Zij zijn deskundig en ervaren en volgen ieder jaar scholingen om hun kennis te behouden én te vernieuwen.

Handige tips en informatie over je zwangerschap, bevalling en kraamtijd
Wij begrijpen als geen ander dat je graag goed voorbereid wilt zijn op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarom ontvang je van ons elke week een e-mail vol informatie. Volg ons ook op Facebook of Instagram voor meer informatie, tips en weetjes!

BabyManager app, gratis voor jou!
De BabyManager app is de digitale aanvulling op kraamzorg en staat vol met uitgebreide informatie en voorlichtingsvideo's over jouw zwangerschap en de kraamtijd. Speciaal voor jou krijg je twee maanden gratis toegang en kun je 24/7 gratis chatten met onze zorgprofessionals.

Begeleiding bij borstvoeding
Geef je borstvoeding? Onze kraamverzorgende steunt en begeleidt je hierin. Onze lacatatiekundigen geven tijdens, maar ook ná je kraamtijd, extra begeleiding.  Onze kraamverzorgende hebben een elektrische borstkolf bij zich die je gratis mag gebruiken in je kraamtijd. Met onze borstvoedingscursus ben je goed voorbereid.

Tijdens je zwangerschap, kraamtijd én daarna zijn we 24/7 bereikbaar voor vragen
Je kunt ons 24/7 bereiken voor vragen. Tijdens je zwangerschap, kraamtijd, maar ook daarna mag je altijd contact met ons opnemen. Op onze website kun je met Sanne chatten en ook telefonisch zijn we bereikbaar via 088 -130 17 17.

Met veel zorg, aandacht en toewijding

Met veel zorg, aandacht en toewijding

Dordrecht - "Lieve Ilona, We missen je nog steeds hoor. Wat was jij een geweldige kraamverzorgende die met veel zorg, aandacht en toewijding voor ons gezin hebt gezorgd. Wat een geduld en wat een fijne gesprekken hebben we gevoerd. Je bent een topper!"

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?