Kraamzorg Dordrecht

Kraamzorg Dordrecht

Kraamzorg Dordrecht: dichtbij én vertrouwd

Woon je in Dordrecht en omstreken en ben je op zoek naar kraamzorg? Wij bieden de beste kraamzorg én hebben kraamverzorgenden bij jou uit de regio. 

In Dordrecht en omstreken kiezen veel gezinnen voor Kraamzorg de Waarden, niet alleen omdat ze de beste kraamzorg willen, maar ook omdat onze zorg al start vanaf het moment dat je zwanger bent. 
kraamzorg Gorinchem

Wat kun je verwachten als je kiest voor De Waarden Kraamzorg Dordrecht?

Als je voor het eerst zwanger bent is alles nieuw en spannend. Maar ook bij een volgende zwangerschap kan het net weer even anders voelen of lopen dan dat je gewend was. Wij staan hoe dan ook voor je klaar in deze spannend, maar zeker ook hele mooie tijd. 

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden! 

Het is logisch dat je in deze periode tegen vragen aanloopt, over je zwangerschap, de bevalling of over de verzorging van je pasgeboren kindje. Wat je vraag ook is, wij zorgen voor het antwoord. Je kunt al je vragen tijdens kantoortijden gemakkelijk stellen aan Sanne via de chat op onze website. Wil je liever bellen? Wij zijn bereikbaar op 088 - 130 17 17. 

Elke week op de hoogte over je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lichaam. We houden je elke week op de hoogte met uitgebreide informatie over de ontwikkeling van je kindje per mail. 

Kraamzorg Lelystad begeleiding bij borstvoeding

Borstvoeding? Je krijgt van ons de beste begeleiding

Wil je borstvoeding gaan geven dan bereiden we je goed voor met onze borstvoedingscursus. Onze kraamverzorgende begeleid je vervolgens tijdens de kraamtijd en heb je extra hulp nodig dan staat onze lactatiekundige voor je klaar. Als je moet kolven kun je tijdens de kraamtijd kostenloos gebruikmaken van de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende.

Het belangrijkste: moeder en kind

De belangrijkste zorg van je kraamverzorgende ben jij als moeder en je kindje. Onze kraamverzorgende houdt jullie beide goed in de gaten en zorgt voor jullie. Maar ook jouw partner en grote broer of zus worden natuurlijk niet vergeten en betrekt ze bij de verzorging van jullie kindje. 

Makkelijk je bed verhogen met bedverhogers

Wij verschillende hoogte bedverhogers waarmee je gemakkelijk je bed op de juiste hoogte (80 cm) kunt krijgen. Deze kun je bij ons lenen en we bezorgen ze bij je thuis in Dordrecht en omstreken. Naast de bedverhogers kun je ook andere handige artikelen bij ons lenen en deze worden ook gratis bezorgd en weer opgehaald.  

visual bevalling

Uitgebreide informatie op onze website

Op onze website vind je uitgebreide informatie over alles wat met je zwangerschap, bevalling en de verzorging van je kindje te maken heeft. Kun je de juiste informatie niet vinden? We staan 24/7 voor je klaar via de chat, mail of 088- 130 17 18 om al je vragen te beantwoorden.  

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid!

 

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid

Met veel zorg, aandacht en toewijding

Met veel zorg, aandacht en toewijding

Dordrecht - "Lieve Ilona, We missen je nog steeds hoor. Wat was jij een geweldige kraamverzorgende die met veel zorg, aandacht en toewijding voor ons gezin hebt gezorgd. Wat een geduld en wat een fijne gesprekken hebben we gevoerd. Je bent een topper!"

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?