Kraamzorg Dordrecht

Onze kraamverzorgende stemt haar zorg
altijd af op jouw wensen en verwachtingen

Kraamzorg Dordrecht en omstreken:

vertrouwd én dichtbij 

Ben je op zoek naar een kraamverzorgende uit de regio Dordrecht en wil je de beste kraamzorg? 

Verzeker je van de beste kraamzorg in Dordrecht en kies voor Kraamzorg de Waarden. Vanaf het moment dat je zwanger bent staan we voor je klaar!kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van Kraamzorg Dordrecht

Of het nu je eerste of een volgend kindje is, na de gebroote is het altijd weer een spannende tijd. Misschien is alles nieuw en onwennig. Of is het allemaal wel bekend, maar toch weer anders bij een volgend kindje, want het vraagt ook wat aanpassing van je gezin aan het nieuwste lid van de familie.

We staan graag voor je klaar in deze spannend, maar mooie tijd! 

Wekelijks geinformeerd over je zwangerschap

Elke week krijg je van ons informatie over de ontwikkeling van jou en je kindje tijdens je zwangerschap.

24/7 voor vragen, ook al tijdens je zwangerschap

We staan op verschillende manieren voor je klaar tijdens je zwangerschap, tijdens de kraamtijd, maar ook daarna nog. Je kunt gemakkelijk met ons chatten op de website en 24/7 bellen met 088 130 17 17.

Voeden ondersteuning bij borstvoeding Kraamzorg de Waarden

Borstvoeding; we bereiden je voor en begeleiden je

Je kunt bij ons een gratis borstvoedingscursus volgen om je goed voor te bereiden. Onze kraamverzorgende ondersteund je natuurlijk tijdens de kraamtijd. En heb je misschien een extra steuntje nodig, dan kun je altijd onze lactatiekundige inschakelen. Is het nodig om te kolven, dan kun je de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende kosteloos gebruiken tijdens je kraamtijd. 

Handige artikelen zoals bedverhogers lenen

We hebben verschillende handige artikelen, zoals bedverhogers beschikbaar die je van ons kunt lenen. We bezorgen ze gratis bij je thuis in Dordrecht en halen ze later ook weer op.

visual bevalling

Alleen het beste voor jou en je kindje

Tijdens de kraamtijd zorgt onze kraamverzorgende uit de regio Dordrecht goed voor jou en je kindje. Maar ook jouw partner en grote broer of zus worden natuurlijk niet vergeten. Onze kraamverzorgende zorgt er voor dat je na de kraamtijd er klaar voor bent om zelfstandig de zorg voor je kindje op je te nemen.

Uitgebreide informatie

Op onze website delen we veel informatie in de vorm van blogs om je te informeren over alles wat te maken heeft met je zwangerschap, de bevalling, kraamtijd én de verzorging van je kindje.

Met veel zorg, aandacht en toewijding

Met veel zorg, aandacht en toewijding

Dordrecht - "Lieve Ilona, We missen je nog steeds hoor. Wat was jij een geweldige kraamverzorgende die met veel zorg, aandacht en toewijding voor ons gezin hebt gezorgd. Wat een geduld en wat een fijne gesprekken hebben we gevoerd. Je bent een topper!"

Meer ervaringen

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf je direct online in! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.


Direct aanmelden voor De Waarden Kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?