De grappigste dingen die vrouwen hebben gezegd tijdens de bevalling

Terug naar overzicht

De grappigste dingen die vrouwen hebben gezegd tijdens de bevalling

Mijn broertje moest met een tangverlossing ter wereld worden gebracht. Zodra mijn moeder de tang zag schreeuwde ze: “DIE SALADE TANG! JE STOPT VERDOMME GEEN KEUKENGEREEDSCHAP HIERIN.”

Mijn moeders bevalling was extreem kort, binnen een uur was ik er. Dat betekent in korte tijd van niks naar extreem veel pijn. De tank was ook nog leeg dus mijn vader moest onderweg naar het ziekenhuis nog tanken ook. Toen hij naar de kassa liep om te betalen kwam een man in een rolstoel naar hem toe en vroeg of hij sigaretten voor hem wilde halen. Mijn moeder leunde uit het raam en schreeuwde “HELP DIE KREUPELE NIET!.”

Als kraamverzorgster was ik aanwezig bij een bevalling waarbij de ouders gescheiden waren, maar wel nog steeds goede vrienden. Dus terwijl de moeder de baby eruit aan het persen was, begon ze half te schreeuwen dat ik moest gaan daten met haar ex-man. Het gesprek ging ongeveer zo:

Moeder: “Je moet echt – schreeuwt van de pijn – eens gaan daten met hem – schreeuwt nog een keer. Hij is erg grappig.”
Vader: “Ehm, ik zou het niet erg vinden om een keer wat te drinken. Wat doe je vanavond?”

Toen ik bij een bevalling hielp aan de kant van de weg, schreeuwde de vrouw tijdens de weeën “Fuck me!” tegen haar man. Waarop haar man antwoordde: “Dat is hoe we in deze puinhoop zijn beland!”

 

De grappigste dingen die vrouwen hebben gezegd tijdens de bevalling

 
Een moeder schreeuwde na het zien van het redelijk misvormde hoofdje van haar baby: “Neeeeee stop het terug!”
 
In het ziekenhuis was een moeder met volledige ontsluting aan het persen, maar veranderde van gedachten en riep: “Ik wil dit niet!! Ik wil verdomme naar huis!!” En probeerde van de tafel af te komen.
 
High van de pijnstillers smeekte ik mijn man tussen de weeën door om spareribs. "Alsjeblieft schatje, de verloskundige zal er heus niet achter komen." De verloskundige die gewoon naast me stond op dat moment.
 
Bij het inademen van het lachgas riep ik: "Ik ben Lady Darth Vader"'. Ondertussen ook nog aan het persen en daarna vroeg ik de verloskundige of ze mijn amandelen kon voelen terwijl haar arm in me zat. 
 

Wat is het grappigste wat jij hebt gezegd of gehoord tijdens een bevalling?

Januari 2019

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?