Inschrijven bij Kraamzorg de Waarden

Gefeliciteerd! Je bent zwanger, het blijft bijzonder. Nu wil je iemand die jou begrijpt en je wegwijs maakt. Iemand die je onzekerheden wegneemt en je nét even die extra tip meegeeft. Een kraamverzorgende van De Waarden dus.

10 redenen waarom je kiest voor Kraamzorg de Waarden:

  • De gezondheid van moeder en kind staat bij onze gediplomeerde kraamverzorgende altijd op nummer één. .
  • Je krijgt tijdens je zwangerschap iedere week een mail met belangrijke informatie over je zwangerschap en handige tips.
  • We bieden de beste begeleiding bij borstvoeding met een borstvoedingscursus, gratis elektrische kolf tijdens de kraamtijd en hulp van onze lactatiekundigen
  • Je kunt ons 24/7 bereiken voor al je vragen, niet alleen tijdens maar ook voor én na de kraamtijd. 

Visual contact

  • Onze kraamverzorgende zorgt voor het hele gezin, ook je partners en grote broer/zus worden betrokken bij de verzorging. 
  • Je kunt bij ons de unieke verstelbare bedverhogers lenen én we bezorgen ze gratis bij je thuis.
  • Als het nodig is verlenen we minimaal 2 uur opstartzorg bij thuiskomst uit het ziekenhuis in de avond of nacht. 
  • In onze DaDaShop kun je gemakkelijk, veilig en betrouwbaar je babyuitzet bestellen. Voor 15:00 besteld, is de volgende dag in huis (op werkdagen en mits op voorraad).
  • Onze kraamverzorgenden wonen verspreid in ons werkgebied en kunnen daardoor snel bij je zijn. 
  • Bij Kraamzorg de Waarden zijn alle kraamverzorgenden verplicht het diploma EHBO en reanimatie te hebben. 

Online inschrijven

Je kunt je bij ons gemakkelijk online inschrijven via Mijndewaarden. Wil je liever telefonisch inschrijven? Dan kun je ons tijdens kantoortijden bereiken via 088-130 17 17. We staan voor je klaar!

Wanneer inschrijven

We raden je aan om je vóór de 5e maand van je zwangerschap in te schrijven voor kraamzorg. Dat betekent dat je vlak nadat je voor het eerst bij de arts of verloskundige bent geweest, al op zoek kunt gaan naar een kraamzorgorganisatie waar jij je prettig bij voelt. 

Wanneer je je inschrijft vóór de 5e maand van de zwangerschap, worden de geïndiceerde uren kraamzorg aan de hand van het Landelijk Indicatie Protocol (LIP) geleverd.

Wanneer de inschrijving heeft plaatsgevonden in of na de 5e maand van de zwangerschap, ontvang je in ieder geval de minimale kraamzorg van 24 uur. Zie voor meer informatie de Algemene leveringsvoorwaarden voor de kraamzorg.

Wat gebeurt er na je inschrijving?

Na inschrijving via Mijndewaarden ontvang je direct de zorgovereenkomst en ons informatiepakket. Bij sommige verzekeraars is het nodig om ook via hen voor kraamzorg in te schrijven. In die gevallen ontvang je de zorgovereenkomst en het informatiepakket na inschrijving via je verzekeraar. De zorgovereenkomst hoef je niet meer te ondertekenen.

Heb je je telefonisch aangemeld, dan ontvang je van ons ook de zorgovereenkomst en het informatiepakket per post. In dit geval moet je de zorgovereenkomst nog wel ondertekenen en aan ons retourneren. Bij zwangeren onder de 18 jaar dient de ouder of voogd de overeenkomst te ondertekenen.

Na je online- of telefonische inschrijving heb je twee weken wettelijke bedenktijd. Na deze twee weken is je inschrijving definitief, behalve als je binnen deze termijn afmeldt voor zorg. 

Na je inschrijving houden we je wekelijks op de hoogte van de ontwikkeling van je kindje en je zwangerschap. Rond week 25 van je zwangerschap nemen we contact met je op om de intake in te plannen.  De intake vindt vervolgens voor de 34ste week van je zwangerschap plaats. Als je zwanger bent van een meerling vindt de intake voor de 32ste week plaats. 

Promo inschrijven 2

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?