Terug naar overzicht

Sanne vertelt: wat leuk om haar weer te zien

Hallo, ik ben Sanne van Kraamzorg de Waarden. 
Vandaag, op de middag van mijn laatste vrije dag ging ik nog snel wat boodschapjes doen en toen zag ik haar lopen. Wow, wat ziet ze er geweldig uit. En ze is niet alleen. 

Ik vraag haar hoe het nu met haar gaat en we kletsen over de periode van kraambed tot nu. Ondanks dat deze jonge vrouw er echt geweldig uit ziet, en dat aan haar figuur niets terug te zien is van de tweelingzwangerschap die ze nog maar zeven maanden geleden beëindigde, heeft ze het lichamelijk heel erg zwaar gehad. Gelukkig gaat alles nu goed en het is fijn om te zien dat ze straalt. In de dubbele kinderwagen liggen twee heerlijke jongetjes. Wat zijn de heren gegroeid! Ze laat me trots ook nog wat foto's van haar kindjes zien. 

Sanne vertelt dat doe ik bijna nooit tweeling kinderwagen Kraamzorg de Waarden 2

Dat goede voeding en voldoende rust zo heel belangrijk is voor een goed herstel na de zwangerschap en bevalling, kan ik niet vaak genoeg tegen mijn gezinnen zeggen. De uren die je in de nacht niet slaapt moet je echt op een ander moment van de dag weer terugpakken.

Hoe wil je je anders fit gaan voelen? Weinig slaap kan er ook voor zorgen dat je prikkelbaar gaat worden naar elkaar toe. Voldoende rust, goede maaltijden met alle bouwstenen die je nodig hebt om je lichaam weer in top conditie te krijgen. Vergeet niet dat ontspanning ook héél belangrijk is. Je hebt het nou eenmaal druk als je net een baby hebt. Probeer toch ondanks de nieuwe fase in je leven, samen met je partner momentjes van ontspanning in te plannen.

Ontspannen met je baby kan trouwens ook heel goed heb ik deze week bij de sportschool gezien. De manier om weer snel shape te komen na je bevalling en top ontspanning voor moeder en baby.
Baby-Bootcamp, ik had er nog niet eerder van gehoord, maar het was geweldig om te zien.
De Baby-Bootcamp is een fitnessprogramma die je samen met je baby vanaf drie maanden kan doen. Een speciale Baby-Belt zorgt voor ondersteuning en veiligheid van je kindje. Natuurlijk moet je je kindje nog wel goed vasthouden. 
Maar drie vliegen in één klap lijkt mij.

Sanne vertelt dat doe ik bijna nooit foto baby bootcamp Kraamzorg de Waarden

  • Heerlijk bezig zijn met je kindje.
  • Zelf back in shape komen na de bevalling (en je zwangerschapskilo's gedag zeggen)
  • Samen met andere jonge moeders uit jouw regio.  

Sanne vertelt dat doe ik bijna nooit foto baby bootcamp met vaders Kraamzorg de Waarden

De Baby-Bootcamp wordt door bijna heel Nederland gegeven, dus even googelen naar een baby-bootcamp bij jou in de buurt. 

In dit filmpje krijg je een indruk van wat een baby-bootcamp in kan houden. 

Vanaf maart 2018 starten wij bij PUSH training studio Nieuwegein met het geven van Baby-Bootcamp lessen. Met Baby-Bootcamp heb jij als mama de work out die er voor zorgt dat jij je lichaam weer helemaal in shape krijgt en het allergrootste voordeel is dat jij dit kunt doen samen met je baby!

Groetjes Sanne

Heb jij nog tips om weer in vorm te komen na de bevalling? Deel ze gerust in een reactie hieronder!

Laat je reactie achter

Posting comment as a guest.
Bijlages (0 / 3)
Share Your Location
Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?