Ze verdient een dikke pluim!

Terug naar overzicht

Ze verdient een dikke pluim!

Almere - Op 3 oktober 2015 is onze dochter Soleil geboren. Diezelfde avond kwam onze kraamhulp Kimberley van Diermen nog langs. Ze heeft ons meteen goed geinformeerd en op het een en ander gewezen zodat we de nacht goed in konden gaan. De dagen daarna heeft Kimberley onze Soleil met heel veel liefde en toewijding verzorgd. Ook mij heeft ze heel goed verzorgd, van maaltijden tot medische taken en het creëren van rustmomenten (door bijvoorbeeld Soleil mee te nemen naar een andere ruimte). De zorg voor onze zoon Fior was eveneens keurig. Hij werd gewassen en aangekleed en zelfs een keer naar de speeltuin gebracht. Het huishouden heeft Kimberley ook perfect gedaan en dat elke dag opnieuw. Mijn huis en kledingkast waren nog nooit zo netjes. Ik heb dagelijks mijn bewondering uitgesproken voor al het werk dat ze deed. Ze heeft een geweldig karakter, sociaal, open en flexibel. Ik vond het ook erg leuk dat ze onze Surinaamse gerechten altijd wilde proberen.
Wat betreft de borstvoeding heb ik heel veel geleerd tijdens haar aanwezigheid. Ik durfde het eigenlijk niet aan, na een minder goede ervaring bij ons eerste kindje. Dankzij de begeleiding, kennis, ervaring en tips van Kimberley gaat het tot de dag van vandaag goed met de borstvoeding. Onze Soleil wil niks liever.
Kortom Kimberley van Diermen is een geweldige kraamhulp, die haar werk met veel plezier doet. Ze verdient een dikke pluim.

Groet, Soleil, Fior, Ray en Stephanie.

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?