Het grootst mogelijke compliment voor deze topper!

Terug naar overzicht

Het grootst mogelijke compliment voor deze topper!

Vandaag was helaas de laatste dag van onze kraamzorg. Er zal vast nog wel een evaluatieformulier komen, maar daar wil ik eigenlijk niet op wachten.

Wat een topweek hebben wij gehad, mede of eigenlijk vooral dankzij onze kraamverzorgster Amanda uit Oudekerk a/d IJssel. Ondanks haar jonge leeftijd beschikt zij over de vaardigheden om mensen te laten genieten van hun kleintje. Geen (te) strakke/rigide richtlijnen als de situatie het toelaat om daar naar bevinding van zaken mee om te gaan. Maar uiteraard wel alles in het belang van onze zoon. Super. En formidabel was ook de wijze waarop zij is omgegaan met onze dochter van 4 (een zeer pittige meid).

Daarom het grootst mogelijke compliment voor deze topper. Ik ben zelf al jaren werkzaam in de zakelijke dienstverlening, maar kom regelmatig personen tegen die nog niet de helft van de sociaal-communicatieve vaardigheden en het inlevingsvermogen van haar hebben. Je hoefde nergens om te vragen, zij kwam met de juiste opmerkingen, vragen en afspraken op het juiste moment.

Kortom, jammer dat de kraamtijd voorbij is. Maar ja, aan alle goeds komt een einde. Maar dit heeft ons wel een echt vliegende start gegeven. Super bedankt, Amanda!

Met vriendelijke groet,

Familie van Wijk

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?