Kraamzorg Tiel

Onze kraamverzorgende stemt haar zorg
altijd af op jouw wensen en verwachtingen

Kraamzorg Tiel: vertrouwd én dichtbij

Wil je ook een onbezorgde kraamtijd en ben je op zoek naar kraamzorg in Tiel en omgeving? Dan pas Kraamzorg de Waarden bij jou!

Als je verzekerd wilt zijn van de beste kraamzorg in Tiel ben je bij Kraamzorg de Waarden aan het juiste adres! Onze kraamverzorgenden wonen verspreid in ons werkgebied en dus ook dicht bij jou in Tiel. Ze werken nauw samen met je verloskunidge omdat ze in kleine lokale teams werken. Hierdoor kunnen ze altijd snel te plaatse zijn. Dit kan zijn om te assisteren bij je bevalling thuis of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis komt. Kraamzorg de Waarden is kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van De Waarden Kraamzorg Tiel

Kraamzorg de Waarden geeft je een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. We laten je graag weten wat je van ons kunt verwachten en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden. 

1. Gezondheid van moeder en kind staat voorop

Voor onze kraamverzorgende staat de gezondheid van jou en je kindje natuurlijk voorop. Tijdens de kraamweek neemt ze de verzorging voor jou en je kindje op zich. Ze houdt jullie goed in de gaten met dagelijkse medische controles. Omdat je na de kraamweek zelfstandig voor je kindje moet zorgen geeft ze je veel tips en trics. Ze zorgt dat je na je kraamtijd zelfstandig en vol zelfvertrouwen de zorg voor je gezin weer op je kunt nemen. 

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Begeleiding bij borstvoeding

Als je besluit borstvoeding te geven kun je rekenen op de nodige begeleiding en ondersteuning van onze kraamverzorgende. Als je behoefte hebt aan extra begeleiding kun je tijdens, maar ook na je kraamtijd contact opnemen met onze lactatiekundigen. Al onze kraamverzorgenden hebben een elektrische borstkolf bij zich die je mag gebruiken als dat nodig is. We bieden ook borstvoedingscursussen zodat je goed voorbereid bent op het geven van borstvoeding. 

2 begeleiding bij borstvoeding

3. 24/7 bereikbaar voor vragen

Ook als de kraamverzorgende naar huis is kun je ons altijd bereiken. Voel je je onzeker of heb je ergens vragen over, dan kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week contact opnemen  met onze deskundige medewerkers via 088 - 130 17 18.

handige tips en informatie

4. Voor het hele gezin

De eerste zorg van de kraamverzorgende ben jij als moeder, maar natuurlijk zorgt ze ook voor je partner en eventuele grote broers en/of zussen! Je partner wordt betrokken bij de verzorging van jullie kindje en er is altijd tijd voor een spelletje met de kinderen.

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

5. Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

We hebben veel handige artikelen, zoals bedverhogers, die je bij ons kunt lenen. We bezorgen ze ook nog gratis bij je thuis in Tiel.

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

Hopelijk tot een volgende keer

Hopelijk tot een volgende keer

Tiel - "Berrie, ontzettend bedankt voor de heerlijke kraamweek. Alles was elke dag weer super geregeld en daardoor konden wij heerlijk ontspannen. We gaan jouw gezelligheid, kopjes thee en vooral de fruitsalades enorm missen. Hopelijk tot een volgende keer."

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?