Kraamzorg Schagen is kraamzorg vertrouwd én dichtbij

je bent zwanger, gefeliciteerd! Het blijft bijzonder, zo'n klein wonder in je buik! Tijdens de zwangerschap én de kraamtijd zoek je iemand die je begrijpt en wegwijs maakt. Bij kraamzorg Schagen vindt je iemand die je onzekerheden weghaalt en je zeker maakt met je nieuwe leven.

Onze kraamverzorgenden in de regio Schagen

Ook in de regio Schagen wonen onze kraamverzorgenden. Dat betekent dat ze nauw samenwerken met je eigen verloskundige én dat ze snel ter plekke kunnen zijn bij te assisteren bij je bevalling thuis of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis komt. 

Kraamzorg de Waarden is kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat kun je verwachten van Kraamzorg de Waarden Schagen

De eerste tijd thuis met een pasgeboren baby is heel spannend én dat is helemaal niet gek. Bij je eerste kindje is alles nieuw en onwennig. En krijg je een tweede of volgend kindje dan is het ook altijd weer aanpassen en wennen aan de gezinsuitbreiding. Het is een mooie en spannende tijd waarin we je graag bijstaan! Maar wat kun je verwachten van kraamzorg Schagen? 

1. Moeder en kind op de eerste plaats

Voor onze kraamverzorgende staat de gezondheid van moeder en kind op de eerste plaats. Ze zorgt dagelijks voor jullie en doet de nodige medische controles. Op die manier kan ze eventuele problemen en aandachtspunten vroeg signaleren en direct overleggen met je verloskundige. Ze leert je tijdens de kraamtijd alles om er voor te zorgen dat je daarna vol zelfvertrouwen selfstandig de zorg voor je gezin op je kunt nemen.

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Schagen zorg voor moeder en kind

2. Borstvoeding, heel natuurlijk bij Kraamzorg Schagen

Ben je van plan om borstvoeding te geven dan kun je bij Kraamzorg Schagen rekenen op de best mogelijke ondersteuning. Is er tijdens, maar ook na de kraamtijd extra begeleiding nodig dan staan onze lactatiekundigen voor je klaar. Tijdens de kraamtijd kun je, indien nodig, de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende kostenloos gebruiken. En wil je je voorbereiden? Volg dan een borstvoedingscursus bij je in de buurt.

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Schagen borstvoeding

3. Dag en nacht bereikbaar voor al je vragen

Voor, tijdens en na de kraamtijd staan we voor je klaar. Je kunt ons 24/7 bereiken via 088 0 130 17 18. We staan voor je klaar.

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Schagen 247

4. Zorg voor het hele gezin 

Ook je partner wordt betrokken bij de verzorging van jullie kindje. Er is er een grote broef of zus, dan maken we daar natuurlijk ook tijd voor!

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Schagen

5. Verstelbare bedverhogers gratis thuisgebracht

Heb je bedverhogers nodig of andere handige artikelen voor de kraamtijd? Bestel ze kosteloos en we bezorgen ze gratis bij je thuis in regio Schagen. 

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Schagen Bedverhogers

6. Opstartzorg

Ben je in het ziekenhuis of geboortecentrum bevallen en is het noodzakelijk dat je in de avond of nacht wordt geholpen door onze kraamverzorgende? Dan leveren wij minimaal 2 uur opstartzorg.  

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Schagen opstartzorg

Fijne kraamweek door goede verzorging, tips en luisterend oor

Fijne kraamweek door goede verzorging, tips en luisterend oor

Wij hebben een super fijne kraamweek gehad door de verzorging, tips en het luisterend oor van Yvonne (uit Schagen). Ontzettend fijn hoe onze zoon ook betrokken is bij de verzorging van zijn zusje. Bedankt lieve Yvonne! 
Liefs Chris, Janneke, Finn en Bo 

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?