Kraamzorg Schagen

Onze kraamverzorgende stemt haar zorg
altijd af op jouw wensen en verwachtingen

Kraamzorg Schagen: vertrouwd én dichtbij

In Schagen en omgeving ben je voor de beste kraamzorg bij Kraamzorg de Waarden aan het juiste adres! 

Ben je op zoek naar kraamzorg uit de regio, dan kunnen wij je helpen. Wij hebben kraamverzorgenden in Schagen en regio wonen die  ook bij jou kraamzorg kunnen leveren. Ze werken lokaal in kleine teams, waardoor ze nauw kunnen samenwerken met je verloskunidge en snel bij je kunnen zijn om te assisteren bij de bevalling of je te helpen opstarten als je uit het ziekenhuis komt. Kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat kun je verwachten van Kraamzorg de Waarden Schagen

Wij geven je als Kraamzorg de Waarden een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het nieuwe leven van je kindje. We begrijpen dat je graag wilt weten hoe we dit doen en wat je precies van ons kunt verwachten tijdens de kraamtijd. We leggen het hieronder graag aan je uit!

1. Moeder en kind als eerst

Jij en je pasgeboren kindje staan voor je kraamverzorgende natuurlijk op de eerste plek. Ze neemt de zorg voor jullie op zich en houdt jullie beide goed in de gaten. Dit doet ze door dagelijks de nodige medische controles uit te voeren. Daarnaast leert ze jou en je partner hoe jullie het beste voor jullie kindje kunnen zorgen. Tijdens de kraamtijd deelt ze al ervaring met tips en trics met jullie. Hebben jullie vragen, dan zal ze die zo goed mogelijk beantwoorden. Op deze manier zorgt ze er voor dat jij en je partner na de kraamtijd zelfstandig en zelfverzekerd de zorg voor jullie kindje op jullie kunnen nemen. 

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Borstvoeding, heel natuurlijk

De beste voeding voor je pasgeboren kindje is borstvoeding. Tijdens je zwangerschap kun je bij ons een borstvoedingscursus volgen om je goed voor te bereiden.

Tijdens de kraamtijd krijg je van je kraamverzorgende de nodige ondersteuning en begeleiding. Soms is er wat meer begeleiding nodig, dan kun je 7 dagen per week terecht bij onze lactatiekundigen, ook na je kraamtijd!

Is het nodig om direct te starten met kolven tijdens de kraamtijd, dan kun je gratis gebruik maken van de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende.

2 begeleiding bij borstvoeding

3. 24/7 bereikbaar voor al je vragen

De zorg voor een pasgeboren baby is best spannend. Niet zo gek dat je vragen hebt en je soms onzeker voelt. Je kraamverzorgende kan al je vragen beantwoorden, maar soms heb je een vraag als ze net de deur uit is. Ook dan helpen we natuurlijk!
Je kunt onze deskundige medewerkers 24/7 bereiken via 088 0 130 17 18. Zij staan voor je klaar.

handige tips en informatie

4. Rust en regelmaat in het gezin 

Naast de zorg voor moeder en kind is je kraamverzorgende er natuurlijk ook voor de rest van het gezin. Ze zorgt voor je partner, maar ook voor grote broer(s) en zus(sen). Iedereen wordt betrokken bij de verzorging van het nieuwste lid van het gezin. 
En daarnaast is er altijd tijd vrij te maken voor een spelletje of gewoon een goed gesprek.

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

5. Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

Het is belangrijk dat je bed tijdens de kraamtijd een hoogte heeft van 80cm, gemeten van de grond tot de bovenkant van het matras. Dit is verplicht volgens de Arbowet, omdat jouw bed de 'werkplek' is van je kraamverzorgende. Om je bed omhoog te krijgen kun je bij ons bedverhogers, en andere artikelen, lenen en we bezorgen ze gratis bij je thuis in Schagen en omgeving! Bestel ze in onze Dadashop

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

 

 

4 24 uurs opstartservice

Fijne kraamweek door goede verzorging, tips en luisterend oor

Fijne kraamweek door goede verzorging, tips en luisterend oor

Wij hebben een super fijne kraamweek gehad door de verzorging, tips en het luisterend oor van Yvonne (uit Schagen). Ontzettend fijn hoe onze zoon ook betrokken is bij de verzorging van zijn zusje. Bedankt lieve Yvonne! 
Liefs Chris, Janneke, Finn en Bo 

Meer ervaringen

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf direct in via de onderstaande knop! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.


Direct aanmelden voor De Waarden Kraamzorg

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan eenvoudig aan via deze button en je ontvangt als dank een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?