Kraamzorg Rotterdam

Onze kraamverzorgende stemt haar zorg
altijd af op jouw wensen en verwachtingen

Kraamzorg Rotterdam: vertrouwd én dichtbij

Op zoek naar Kraamzorg in Rotterdam of omgeving? Dan ben je bij Kraamzorg de Waarden aan het juiste adres!

Bij Kraamzorg de Waarden ben je verzekerd van de beste kraamzorg in Rotterdam. Onze kraamverzorgenden wonen in jouw regio en werken nauw samen met je verloskundige. Omdat ze in Rotterdam en omgeving wonen en werken kunnen ze altijd snel ter plaatse zijn om te assisteren bij je bevalling of om je op te vangen als je thuis komt uit het ziekenhuis. Kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat kun je verwachten van De Waarden Kraamzorg Rotterdam

Wij geven je een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. We laten je graag weten wat je van ons kunt verwachten tijdens je kraamtijd en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden.

1. Gezondheid van moeder en kind staat voorop

Onze kraamverzorgende houdt jouw gezondheid en die van je kindje goed in de gaten. Ze neemt tijdens de kraamtijd de verzorging van jou en je kindje op zich en voert dagelijks medische controles uit. Ze leert jou je baby te verzorgen. Na de kraamtijd ga je zelfstandig en zelfverzekerd de zorg voor je gezin tegemoet.

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Begeleiding bij borstvoeding

Je krijgt ondersteuning en begeleiding bij het geven van borstvoeding van onze kraamverzorgenden. Voor extra begeleiding kun je tijdens en na je kraamtijd onze lactatiekundigen raadplegen. Daarnaast kun je een borstvoedingscursus volgen. Onze kraamverzorgende heeft een elektrische borstkolf bij zich. Er kan dus elk moment gestart worden met kolven.

2 begeleiding bij borstvoeding

3. 24/7 bereikbaar voor vragen

Is de kraamverzorgende naar huis en heb je een vraag of voel je je onzeker? Je kunt onze deskundige medewerkers 24 uur per dag en zeven dagen per week bellen. Het telefoonnummer is 088 - 130 17 18. Zij staan altijd voor je klaar.

handige tips en informatie

4. Rust en regelmaat in het gezin

Naast de zorg voor jou en je kindje neemt de kraamverzorgende ook de zorg voor de rest van het gezin op zich. Je partner wordt betrokken bij de verzorging van jullie kindje en er wordt tijd vrij gemaakt voor grote broer(s) en/of zus(sen)!

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

5. Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

Je kunt deze artikelen bij ons lenen én we bezorgen ze gratis bij je thuis in Rotterdam. Bestel ze in onze Dadashop.

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg 

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

Dankzij haar vol vertrouwen gestart

Dankzij haar vol vertrouwen gestart

Rotterdam - "We zijn heel erg tevreden met onze kraamweek en dit komt vooral door kraamverzorgster Wilma. Dankzij haar zijn wij als kersverse ouders vol vertrouwen begonnen. Ze heeft ons veel geleerd, was gezellig om in huis te hebben en zorgde supergoed voor ons alledrie (met als hoogtepunt de dagelijkse fruitcocktails)!! Wij gunnen iedereen een kraamverzorgster zoals Wilma!"

Groeten,
Matthijs, Ingrid en Lisa

Meer ervaringen

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf je direct online in! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.


Direct aanmelden voor De Waarden Kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?