Kraamzorg Huizen: vertrouwd én dichtbij in de haven van het Gooi

Het is altijd weer een wonder, je bent zwanger, gefeliciteerd! In deze tijd en na de geboorte van je kindje is het belangrijk dat je iemand hebt die je begrijpt en wegwijs maakt. Zo iemand vindt je ook in de regio Huizen bij Kraamzorg de Waarden. Onze kraamverzorgende neemt je onzekerheden weg en maakt je zeker met het nieuwe leven. 

Onze kraamverzorgenden in Huizen

Wij hebben kraamverzorgenden die verspreid over ons hele werkgebied wonen en dus ook bij jou in de buurt in Huizen. Omdat ze bij je in de buurt wonen kunnen ze snel bij je zijn om te assisteren bij de bevalling thuis of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis komt. Daarnaast werken ze nauw samen met jouw verloskundige uit de regio. 

Kraamzorg de Waarden is kraamzorg dichtbij!
kraamzorg rotterdam

Wat kun je verwachten van Kraamzorg de Waarden Huizen

Een spannende tijd breekt aan, je bent voor het eerst thuis met je pasgeboren kindje. Is het je eerste kindje, dan is alles nieuw en onwennig, maar ook bij een volgend kindje is het altijd weer aanpassen aan de gezinsuitbreiding. In deze mooie, maar ook spannende tijd staan we voor je klaar. Wat kun je van ons verwachten? 

1. De eerste zorg voor je kraamverzorgende: moeder en kind

De eerste zorg voor onze kraamverzorgende is de zorg voor jou als moeder en je baby. Ze neemt de dagelijkse verzorging op zich en voert medische controles uit. Op die manier kan ze eventuele problemen vroeg signaleren en direct overleggen met je verloskundige. Daarnaast leert ze je alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd de zorg voor je gezin op je te nemen na de kraamtijd. 

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Huizen zorg voor moeder en kind

2. Hulp bij borstvoeding

Maak je de keuze om borstvoeding te geven dan krijg je van ons alle mogelijke ondersteuning. Bij extra aandacht kun je tijdens, maar ook na de kraamtijd contact opnemen met onze lactatiekundigen. is het nodig om te kolven? Dan maak je gratis gebruik van de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende tijdens de kraamtijd. En voor een goede voorbereiding volg je een borstvoedingscursus bij je in de buurt in Huizen. 

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Huizen borstvoeding

3. Stel 24/7 je vragen

Of het nu tijdens of na de kraamtijd is, we staan altijd voor je klaar. Heb je een vraag, dan kun je ons 24/7 bereiken via 088 - 130 17 18.kraamzorg de Waarden Kraamzorg Huizen 247

4. Voor het hele gezin 

Ook andere gezinsleden zoals je partner, maar ook grote broer en zus worden betrokken bij de verzorging van je kindje. We hebben aandacht voor je hele gezin. kraamzorg de Waarden Kraamzorg Huizen

5. Verstelbare bedverhogers

Heb je bedverhogers of andere handige artikelen voor je kraamtijd nodig? Leen ze kosteloos bij ons én we bezorgen ze gratis bij je thuis in de regio Huizen. 

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Huizen Bedverhogers

6. Hup bij het opstarten 

Het kan zijn dat je in de avond of nacht thuis komt uit het ziekenhuis of geboortecentrum. Is het noodzakelijk dan helpen we je minimaal 2 uur met opstarten. 

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Huizen opstartzorg

Ze betrok onze oudste dochter overal bij

Ze betrok onze oudste dochter overal bij

Huizen - Wat hebben wij een fijne zorgeloze kraamtijd gehad dankzij onze top kraamverzorgende Sonja, ze betrok onze oudste dochter overal bij. Echt als een gezin kunnen genieten.

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?