Kraamzorg Huizen

Onze kraamverzorgende stemt haar zorg
altijd af op jouw wensen en verwachtingen

Kraamzorg Huizen: vertrouwd én dichtbij

Woon je in Huizen of omgeving en ben je op zoek naar kraamzorg? Dan ben je bij Kraamzorg de Waarden aan het juiste adres!

De beste kraamzorg in jouw regio vind je bij Kraamzorg de Waarden. Onze kraamverzorgenden wonen verspreid door ons gehele werkgebied. Ook in de regio Huizen! En dat is natuurlijk erg handig. Onze kraamverzorgenden werken in jouw regio in kleine teams. Hierdoor kunnen ze nauw samenwerken met je verloskundige uit de buurt én kunnen ze snel bij je zijn om te assisteren tijdens de bevalling of om je op te vangen als je thuis komt uit het ziekenhuis. Kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Weten wat je kunt verwachten van Kraamzorg de Waarden Huizen

Natuurlijk begrijpen we dat je graag wilt weten wat je van ons mag verwachten tijdens de kraamtijd. In een notendop geven we jou een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het nieuwe leven van je kindje. Op welke manier we dat precies doen vertellen we je graag.

1. De eerste zorg is moeder en kind

De eerste zorg van je kraamverzorgende ben jij als moeder en je pasgeboren kindje. Ze zorgt voor jullie en houdt jullie goed in de gaten. Dit doet ze door dagelijks de nodige medische controles uit te voeren. Daarnaast leert ze jou, maar natuurlijk ook je partner, hoe jullie het beste voor jullie kindje kunnen zorgen. 
Ze deelt zoveel mogelijk haar ervaring, tips en trics met jullie. En alle vragen die jullie hebben zal ze zo goed mogelijk beantwoorden tijdens de kraamtijd. Ze zorgt er voor dat jij en je partner na de kraamtijd zlfstandig en zelfsverzekerd de zorg voor jullie kindje op kunnen nemen, dan kan ze met een gerust hart weg gaan, op naar het volgende gezin!

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. De beste voeding: borstvoeding

Borstvoeding is de beste voeding voor je pasgeboren kindje. Tijdens je zwangerschap kun je bij ons een borstvoedingscursus in de buurt van Huizen volgen om je goed voor te bereiden. Tijdens de kraamtijd helpt je kraamverzorgende je met de nodige ondersteuning en begeleiding. Is er extra aandacht nodig tijdens, maar zeker ook na de kraamtijd, dan staan onze lactatiekundigen voor je klaar, ok in het weekend en op feestdagen. 

Het kan zijn dat het nodig is om tijdens de kraamtijd te starten met kolven. In dat geval kun je gratis gebruik maken van de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende. 

2 begeleiding bij borstvoeding

3. 24/7 bereikbaar voor vragen

Met de zorg voor een pasgeboren baby komt er veel op je af. Niet zo gek dat je veel vragen hebt en soms onzeker bent. Ook als de kraamverzorgende al naar huis is zijn we er voor je. 

Onze deskundige medewerkers kun je 24/7 bereiken via 088 0 130 17 18. Zij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

handige tips en informatie

4. Voor het hele gezin 

De eerste zorg voor de kraamverzorgende zijn jij als moeder en je kindje. Maar natuurlijk worden je partner en grote broer(s) en zus(sen) niet vergeten. Het hele gezin wordt betrokken bij de verzorging van jullie pasgeboren kindje.

En tijd voor wat gezelligheid en een spelletje kan altijd gemaakt worden!

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

5. Verstelbare bedverhogers

Tijdensde kraamtijd moet je bed volgens de Arbowet een hoogte hebben van 80cm, van de grond tot de bovenkant van het matras. Dit is de werkthoogte van je kraamverzorgende. Hiervoor kun je bij ons bedverhogers lenen en deze bezorgen we gratis bij je thuis in de regio Huizen. Ook andere handige artikelen kun je bij ons lenen. Bestel ze in onze Dadashop

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg 

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

 

 

4 24 uurs opstartservice

Ze betrok onze oudste dochter overal bij

Ze betrok onze oudste dochter overal bij

Huizen - Wat hebben wij een fijne zorgeloze kraamtijd gehad dankzij onze top kraamverzorgende Sonja, ze betrok onze oudste dochter overal bij. Echt als een gezin kunnen genieten.

Meer ervaringen

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf direct in via de onderstaande knop! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.


Direct aanmelden voor De Waarden Kraamzorg

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan eenvoudig aan via deze button en je ontvangt als dank een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?