Kraamzorg Hoeksche Waard

De beste kraamzorg op het eiland al vanaf
het moment dat je zwanger bent.

Kraamzorg Hoeksche Waard:

Vertrouwd én dichtbij op het eiland

Wil je ook goede kraamzorg én een kraamverzorgende uit de regio? 

Bij Kraamzorg de Waarden ben je verzekerd van de beste kraamzorg op ons mooie eiland. En onze zorg start al voor de kraamtijd, we staan voor je klaar vanaf het moment dat je zwanger bent!kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van De Waarden Kraamzorg Hoeksche Waard

Na de geboorte van je kindje breekt best een spannende tijd aan. Is het je eerste kindje? Dan is alles onwennig en nieuw. Maar ook bij een volgend kindje is het altijd weer aanpassen door de uitbreiding van jullie gezin. In deze spannende, maar zeker ook hele mooie tijd staan we graag voor je klaar! Wat mag je van ons verwachten?

Informatie over je zwangerschap

We informeren je elke week over de ontwikkeling van jou en je kindje tijdens je zwangerschap.

Altijd bereikbaar voor vragen, ook tijdens je zwangerschap

Voor, tijdens én na je kraamtijd kun je ons altijd bereiken voor vragen. Dit kan via onze handige chat op de website en 24/7 telefonisch via 088 130 17 17.

Kraamzorg Hoeksche Waard begeleiding bij borstvoeding 4

Voorbereiding op en begeleiding bij borstvoeding

We bereiden je met onze (online) borstvoedingscursus voor op het geven van borstvoeding. Tijdens de kraamtijd ondersteunt onze kraamverzorgende je hierbij. Is er extra begeleiding nodig dan kun je onze lactatiekundige altijd inschakelen. Daarnaast heeft iedere kraamverzorgende een elektrische borstkolf bij zich die je tijdens de kraamtijd kosteloos mag gebruiken.

Verstelbare bedverhogers en andere handige artikelen

Je kunt via ons verschillende handige artikelen lenen. De artikelen worden gratis bij je thuisbezorgd en later weer opgehaald.

visual bevalling

De beste zorg voor jou en je kindje tijdens je kraamtijd

Onze kraamverzorgende uit de Hoekse Waard zorgt tijdens de kraamtijd voor jou en je kindje. Ook jouw partner en grote broer of zus worden natuurlijk niet vergeten. Onze kraamverzorgende zorgt ervoor dat je na de kraamtijd er klaar voor bent om zelfstandig de zorg voor je kindje op je te nemen.

Uitgebreide informatie

Via de blogs op onze website informeren we je over alles wat te maken heeft met je zwangerschap, de bevalling, kraamtijd én de verzorging van je kindje.

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid!

 

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid

Veel kennis en ervaring!

Veel kennis en ervaring!

Oud-Beijerland - We hebben een hele fijne kraamweek gehad met de eerste dag Patricia en daarna nog 8 dagen Kim. Beiden hebben veel kennis & ervaring en het contact was super!! Ze heeft ons veel geleerd, geen vraag was te veel. Helaas moest ik tijdens de kraamweek stoppen met borstvoeding. Dit vond ik jammer maar we hebben er samen alles aan gedaan, we zijn hierin goed begeleid. Ik heb dit daarom ook met een goed gevoel af kunnen ronden.
Bedankt voor de hele fijne kraamtijd:)!! Liefs van Niels, Mariska & Maud

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?