Kraamzorg Hoeksche Waard

De beste kraamzorg op het eiland:
Vertrouwd Ć©n dichtbij

Kraamzorg Hoeksche Waard: vertrouwd én dichtbij

Ben je op zoek naar goede kraamzorg in de Hoeksche Waard? Dan past Kraamzorg de Waarden bij jou!

Bij Kraamzorg de Waarden ben je verzekerd van de beste Kraamzorg op ons mooie eiland. Al onze kraamverzorgenden werken in de Hoeksche Waard nauw samen met je verloskundige. Ze wonen verspreid over ons werkgebied, zo ook in de Hoekse Waard. Lokaal werken ze in kleine teams zodat ze altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Of dit nu is voor assistentie bij je bevalling thuis of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis thuis komt. Kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van De Waarden Kraamzorg Hoeksche Waard

Natuurlijk begrijpen we dat je wilt weten wat je kunt verwachten tijdens je kraamtijd. Wij geven je een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. Wat je kunt verwachten en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden lees je hieronder.

1. Het allebelangrijkste: de gezondheid van moeder en kind

Voor onze kraamverzorgende zijn jij en je kindje het belangrijkste. Ze zorgt voor jullie beide en houdt jullie gezondheid goed in de gaten door dagelijkse medische controles.

Ze leert jou en je partner in de kraamweek hoe jullie het beste voor jullie kindje kunnen zorgen. Al jullie vragen zal ze in de kraamweek proberen te beantwoorden.

Na de kraamtijd gaat ze weer door naar het volgende gezin, maar dan kunnen jullie zelfstandig en zelfverzekerd de zorg weer op jullie nemen. 

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Borstvoeding, natuurlijk!

Borstvoeding, de allerbeste voeding voor je kindje. Daarom geeft onze kraamverzorgende je de nodige ondersteuning en begeleiding bij het geven van borstvoeding. Is er extra begeleiding nodig, dan kun je tijdens, maar ook na je kraamtijd, contact opnemen met onze lactatiekundigen, zelfs in het weekend. Wil je goed voorbereid zijn, volg dan een van onze borstvoedingscursussen bij jou in de buurt. Is het nodig om tijdens de kraamtijd gelijk te starten met kolven? Dan kun je direct (gratis) gebruik maken van de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende.  

2 begeleiding bij borstvoeding

3. Vragen? Wij staan 24/7 voor je klaar

Een nieuw leven, niet alleen voor je kindje, maar ook voor jou als (nieuwe) moeder. Niet zo gek dat je daar wat onzeker door wordt en dat je vragen hebt. En zul je net zien, is de kraamverzorgende naar huis, heb je een vraag! Wij staan 24/7 voor je klaar! Je kunt altijd overleggen met onze deskundige medewerkers, zijn zijn dag en nacht én in het weekend bereikbaar via 088 0 130 17 18.

handige tips en informatie

4. Rust en regelmaat in het gezin

Het belangrijkste voor onze kraamverzorgende is de gezondheid van jou en je kindje. Daarnaast zorgt ze natuurlijk voor rust en regelmaat voor het hele gezin. Daarbij worden je partner en grote broer(s) en zus(sen) natuurlijk niet vergeten. Ze betrekt het hele gezin bij de verzorging van jullie kindje en tijd voor wat gezelligheid en een spelletje is er altijd! 

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

5. Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

De Arbowet schrijft voor dat bedden een werkhoogte van 80 cm moeten hebben, van de vloer tot de bovenkant van het matras. Je kunt daarom bij ons verstelbare bedverhogers en andere handige artikelen lenen én we bezorgen ze gratis bij je thuis, of je nu kraamzorg in Oud Beijerland, 's-Gravendeel of Piershil wenst. Je vindt ze in onze Dadashop.

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg 

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf je direct online in! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.


Direct aanmelden voor De Waarden Kraamzorg

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?