Kraamzorg Haarlem

De beste zorg uit de regio al vanaf 
het moment dat je zwanger bent.

Kraamzorg Haarlem: vertrouwd én dichtbij

Ben je op zoek naar goede kraamzorg in Haarlem of omgeving? Meld je dan aan bij Kraamzorg de Waarden en ga voor een zorgeloze kraamtijd!

De beste kraamzorg in regio Haarlem vind je bij Kraamzorg de Waarden. Onze kraamverzorgenden wonen verspreid over ons werkgebied en dus ook bij jou in de buurt. We werken lokaal in kleine teams en daardoor kent jpuw verloskundige ons ook. Omdat onze kraamverzorgenden dicht bij je in de buurt wonen kunnen ze snel bij je zijn om te assisteren bij je thuisbevalling of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis komt. Kraamzorg de Waarden is kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van De Waarden Kraamzorg Haarlem

Wij geven je graag een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. Hieronder lees je wat je van ons kunt verwachten tijdens je kraamtijd en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden. 

1. Gezondheid van moeder en kind op nummer 1

Bij ons staan jij en je kindje centraal. Om jullie gezondheid goed in de gaten te houden voert onze kraamverzorgende elke dag enkele medische controles bij jullie uit. Ze helpt met de zorg voor jezelf en je kindje tijdens de kraamweek. Daarnaast geeft ze jullie natuurlijk handige tips voor de verzorging van je kindje, ook voor na de kraamtijd. Zo zorgt ze ervoor dat jullie zelfstandig en vol vertrouwen de zorg voor jullie nieuwe gezin op kunnen starten als zij weer op weg gaat naar het volgende gezin.  

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Steun bij borstvoeding

Kies je voor borstvoeding? Dan kan onze kraamverzorgende je de juiste ondersteuning en begeleiding geven. Mocht je extra begeleiding, zoeken, dan staan niet alleen tijdens, maar ook na je kraamtijd onze lactatiekundigen voor je klaar. Wist je dat al onze kraamverzorgenden uitgerust zijn met een elektrische borstkolf? Die mag je gebruiken als je tijdens de kraamtijd moet kolven.
Om je vooraf goed voor te bereiden op het geven van borstvoeding kun je bij ons een borstvoedingscursus volgen in de regio Haarlem. 

2 begeleiding bij borstvoeding

3. 24/7 bereikbaar voor vragen

Vragen en onzekerheid horen bij de zwangerschap en je kraamtijd. Blijf niet met je vragen zitten, maar bel ons! Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen per week contact met ons opnemen, dus ook in het weekend en op feestdagen. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar. Je kunt hen bereiken via 088 - 130 17 18.

handige tips en informatie

4. Rust en regelmaat voor het héle gezin

We zorgen niet alleen voor jou, maar onze kraamverzorgende heeft ook oog voor je partner en betrekt hem bij de verzorging. Hebben jullie al kinderen? Dan is er altijd tijd voor een spelletjes of lekker hapje voor deze plots 'grote' broer of zus.    

3 rust en regelmaat in het gezin

5. Gratis bedverhogers 

Voor bedverhogers of andere handige artikelen kun je ook bij ons terecht. Ze zijn gratis te leen én we bezorgen ze ook nog kostenloos bij je thuis, of je nu kraamzorg in Bloemendaal, IJmuiden of Hoofddorp wenst. Je vindt ze in onze Dadashop

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

Geïnspireerd tot gezonde voeding

Geïnspireerd tot gezonde voeding

Haarlem - "We zijn ontzettend blij met Barbara! Bedankt voor alle goede zorgen voor Feline en ons. We hebben erg veel van jou geleerd! Barbara heeft me geïnspireerd om mijn gezonde voedingspatroon weer op te pakken en me hierin verder te verdiepen. Barbara heeft me verrast met een gezonde maaltijd 'a la Barbara', heerlijk! Heel erg bedankt voor alles! Ontzettend fijn dat jij er op het juiste moment was! Complimenten!"

Meer ervaringen

Een dikke 10!

Een dikke 10!

Haarlem - Een heeeeeel groot compliment voor onze lieve kraamverzorgster Ellie! Ontzettend bedankt voor al je goede zorgen voor Feline en ons. Het was een feestje om jou in huis te hebben. Dankzij Ellie hebben we een fantastische kraamweek gehad! Ellie, je bent een topper en krijgt van ons een dikke 10! Ontzettend bedankt voor alles!!!!

Heel veel liefs van Frans en Sanne en ook namens Feline :-)

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?