Kraamzorg Gouda

Onze kraamverzorgende stemt haar zorg
altijd af op jouw wensen en verwachtingen

Kraamzorg Gouda: vertrouwd én dichtbij

Woon je in Gouda of omgeving en ben je op zoek naar kraamzorg? Schrijf je nu in bij Kraamzorg de Waarden en kies voor een onbezorgde kraamtijd!

De beste kraamzorg in Gouda en omgeving vind je bij Kraamzorg de Waarden. Wij hebben kraamverzorgenden verspreid over ons werkgebied wonen en dus ook dicht bij jou in de buurt in Gouda en omgeving. Onze kraamverzorgenden werken lokaal in kleine teams en daardoor ook nauw samen met jouw verloskundige. Omdat onze kraamverzorgenden bij je in de buurt wonen kunnen ze snel ter plaatse zijn. Dit kan zijn om te assisteren bij je bevalling thuis of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis komt. Kraamzorg de Waarden is kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van De Waarden Kraamzorg Gouda

Wij geven je graag een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. Hieronder lees je wat je van ons kunt verwachten tijdens je kraamtijd en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden. 

1. Gezondheid van moeder en kind staat voorop

Voor onze kraamverzorgende staat jouw gezondheid en die van je kindje voorop. Ze helpt bij de verzorging van jou en je kindje. Ze houdt jullie beide goed in de gaten met dagelijkse medische controles. Daarnaast leert ze je hoe je zelf voor je kindje kunt zorgen. Ze doet er alles aan om er voor te zorgen dat je na je kraamweek zelfstandig en vol vertrouwen de zorg voor je gezin weer op je kunt nemen.

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Begeleiding bij borstvoeding voor een goede start

Wij geven je de juiste ondersteuning en begeleiding bij borstvoeding. Heb je behoefte aan extra begeleiding, dan kun je niet alleen tijdens, maar ook na je kraamtijd contact opnemen met onze lactatiekundigen. Al onze kraamverzorgenden hebben een elektrische borstkolf bij zich die je kunt gebruiken als je tijdens de kraamtijd moet kolven. Om je vooraf goed voor te bereiden kun je bij ons een borstvoedingscursus volgen in de regio Gouda. 

2 begeleiding bij borstvoeding

3. 24/7 bereikbaar voor vragen

Is onze kraamverzorgende naar huis en heb je nog een vraag of voel je je onzeker? Dan kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers staat ook na je kraamtijd voor je klaar. Je kunt hen bereiken via 088 - 130 17 18.

handige tips en informatie

4. Rust en regelmaat in het gezin

Onze kraamverzorgende zorgt niet alleen voor jou, maar ook voor je partner. Natuurlijk wordt je partner betrokken bij de verzorging. En tijd voor de grote broer of zus is er ook, tijd voor een spelletje wordt altijd gemaakt!

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

5. Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

Heb je bedverhogers of andere handige artikelen nodig? Deze kun je bij ons lenen én we bezorgen ze graag gratis bij je thuis in Gouda.

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

  Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

Een onvergetelijke kraamtijd

Een onvergetelijke kraamtijd

Schoonhoven - "Lieve Tini, je hebt ons een onvergetelijke fijne kraamweek met onze Stan gegeven. Wij vonden het ontzettend fijn om jou in huis te hebben en mocht het ons nog een keer gegeven zijn om een kindje te krijgen, hopen we dat jij weer bij ons kunt/wilt komen!" Groetjes Rene, Melissa en Stan

Meer ervaringen

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf direct in via de onderstaande knop! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.


Direct aanmelden voor De Waarden Kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?