Kraamzorg Gouda:

vertrouwd én dichtbij in het Groene Hart van Holland

Gefeliciteerd! Je bent zwanger, het blijft bijzonder. Je hebt iemand nodig die je begrijpt en je wegwijs maakt. Tijdens je kraamtijd heb je iemand nodig die je onzekerheden wegneemt en je zeker maakt met het nieuwe leven. Zo iemand vind je ook voor de regio Gouda bij Kraamzorg de Waarden!

Onze kraamverzorgenden in Gouda

Onze kraamverzorgenden wonen verspreid over ons werkgebied. We hebben dus ook kraamverzorgenden dicht bij jou in de buurt in Gouda en omgeving. Ze werken nauw samen met je verloskundige in kleine teams. Hierdoor kunnen ze snel bij je op de stoep staan om te assisteren bij de bevalling thuis of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis komt. 

Kraamzorg de Waarden is kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van De Waarden Kraamzorg Gouda

De eerste tijd thuis met je pasgeboren baby is een spannende tijd. Bij je eerste kindje is alles nieuw en onwennig. En bij een volgend kindje is het ook altijd weer aanpassen aan de gezinsuitbreiding. Wij staan je in deze mooie en spannende tijd graag bij! We leggen je graag uit wat je van ons kunt verwachten. 

1. Gezondheid van moeder en kind staat voorop

Jouw gezondheid als moeder en die van je kindje staan bij ons op nummer één. Ze verzorgt jullie en voert dagelijks medische controles uit. Ze signaleert eventuele problemen vroeg en overlegt met jouw verloskundige als dat nodig is. Tijdens de kraamtijd leert ze je alles wat nodig is om na de kraamtijd zelfstandig en vol vertrouwen de zorg voor je gezin weer op je te nemen.

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Gouda zorg voor moeder en kind

2. Begeleiding bij borstvoeding voor een goede start

Wil je borstvoeding geven, dan krijg je alle ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt. Voor extra begeleiding tijdens, maar ook na de kraamtijd staan onze lactatiekundigen voor je klaar. Is het nodig, dan kun je de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende gratis gebruiken om te kolven. En we bereiden je goed voor met een borstvoedingscursus in de regio Gouda. 

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Gouda borstvoeding

3. 24/7 bereikbaar voor vragen

We staan 24/7 voor je klaar, tijdens, maar ook na je kraamtijd. Heb je een vraag, voel je onzeker, bel ons dag en nacht op 088 - 130 17 18.

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Gouda 247

4. Zorg voor het gezin

Onze kraamverzorgende betrekt je partner ook bij de verzorging van jullie baby. En tijd voor de grote broer of zus is er natuurlijk ook!

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Gouda

5. Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

Bedverhogers of andere artikelen nodig? Deze kun je kosteloos lenen én we bezorgen ze graag gratis bij je thuis in Gouda.

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Gouda Bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Gouda opstartzorg

Een super start!

Een super start!

Gouda - Wij hadden Mieneke als kraamverzorgende. We hebben ons eerste kindje gekregen en ze heeft ons heel goed begeleid. Wij vonden het heel prettig dat ze zich echt heeft gericht op moeder en kind (en vader! ;) 

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?