Kraamzorg Alphen aan den Rijn

De beste zorg uit de regio al vanaf 
het moment dat je zwanger bent.

Kraamzorg Alphen aan den Rijn: vertrouwd én dichtbij

Ben je op zoek naar kraamzorg in omgeving Alphen aan den Rijn? Kies voor een onbezorgde kraamtijd en kies voor Kraamzorg de Waarden!

Kraamzorg de Waarden biedt de beste kraamzorg in omgeving Alphen aan den Rijn. Onze kraamverzorgenden wonen verspreid over ons werkgebied, hierdoor kun je rekenen op een kraamverzorgende uit omgeving Alphen aan de Rijn. Lokaal werken ze in kleine teams. Hierdoor werken ze ook nauw samen met jouw verloskundige. Omdat ze uit de omgeving komen zijn ze altijd snel ter plaatse. Dit kan zijn om te assisteren bij je bevalling thuis, of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis komt. Kraamzorg dichtbij vind je bij Kraamzorg de Waarden!

kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van De Waarden Kraamzorg Alphen aan den Rijn

Een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind, dat is waar Kraamzorg de Waarden voor staat. We vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden.

1. Gezondheid van moeder en kind staat voorop

De gezondheid van jou en je kindje staat voor onze kraamverzorgende voorop. Ze neemt de verzorging voor jou en je kindje op zich en voert iedere dag medische controles bij jullie beide uit om jullie goed in de gaten te houden. Ze leert je daarnaast hoe je zelf voor je kindje kunt zorgen. Ze deelt haar kennis en geeft je praktische tips.  Haar taak is ervoor te zorgen dat je na je kraamtijd zelfstandig en vol vertrouwen de zorg voor je gezin weer op je kunt nemen.  

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Begeleiding bij borstvoeding

Kies je voor borstvoeding, dan kan onze kraamverzorgende je de nodige begeleiding en ondersteuning geven. Daarnaast kun je tijdens, maar ook na je kraamweek contact opnemen met onze lactatiekundigen. Wil je tijdens je kraamtijd starten met kolven, dan kun je direct gebruik maken van de elektrische borstkolf van onze kraamverzorgende. Wil je je tijdens je zwangerschap al voorbereiden op de borstvoeding, dan kun jebij ons een borstvoedingscursus volgen in de regio Alphen aan den Rijn. 

2 begeleiding bij borstvoeding

3. 24/7 bereikbaar voor vragen

Het kan zijn dat je je na je kraamtijd onzeker voelt of nog een vraag hebt. Onze deskundige medewerkers staan ook na je kraamtijd voor je klaar. Je kunt hen 24 uur per dag, zeven dagen per week bereiken via 088 - 130 17 18.

handige tips en informatie

4. Rust en regelmaat in het gezin

Tijdens de kraamtijd zorgt onze kraamverzorgende voor jou, maar natuurlijk ook voor je partner. Heb je al kinderen dan neemt ze ook de zorg voor hen op zich, tijd voor een spelletje is er altijd!

3 rust en regelmaat in het gezin

5. Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

Bedverhogers en andere handige artikelen kun je bij ons lenen én we bezorgen ze gratis bij je thuis. Je vindt ze in onze Dadashop.

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

We kregen superveel tips!

We kregen superveel tips!

Alphen aan den Rijn - "Wij hebben de afgelopen week van een heerlijke kraamverzorging genoten! Beide kraamverzorgsters waren uitmuntend! Dank je wel Jacklin en Fatna, door jullie goede zorgen zijn wij helemaal op de goede weg geholpen! We kregen super veel tips waar we veel aan hadden. We werden vertroeteld en zonder hen was het een heel ander verhaal geweest, wij zijn ontzettend dankbaar dat jullie op ons pad zijn gekomen!"

Meer ervaringen

Wie weet tot ziens!

Wie weet tot ziens!

Alphen aan den Rijn - "Lieve kraamverzorgster Loes, jij zag al dat ik een blije tevreden baby was. Inmiddels ben ik een heel stuk gegroeid, maar nog steeds even tevreden, makkelijk en super vrolijk! We denken nog vaak aan je en wie weet tot ziens! High five van mij en veel groetjes van papa Cam, mama Anouk en Finn"

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?