Kraamzorg Almere

De beste zorg uit de regio al vanaf 
het moment dat je zwanger bent.

Kraamzorg Almere: vertrouwd én dichtbij

Als je gaat voor de beste kraamzorg in Almere en omgeving, kies je voor Kraamzorg de Waarden. Je vindt onze kraamverzorgenden altijd bij jou in de buurt, want ze werken in kleine, lokale teams. Zo werken ze ook nauw samen met jouw verloskundige die ze vaak persoonlijk kennen. Dat is dus kraamzorg dichtbij, en dat is prettig, want zo kunnen ze snel aanwezig zijn. Bijvoorbeeld bij een bevalling thuis, of om je op te vangen zodra je uit het ziekenhuis komt.  

kraamzorg rotterdam

Wat kun je verwachten van Kraamzorg De Waarden?

Er is niets fijners dan dat je nieuwe leven als ouder ontspannen begint. Er komt al zoveel op je af. Dan heb je iemand naast je nodig die jou begrijpt en je wegwijs maakt. Die de gezondheid van je kindje goed in de gaten houdt, maar ook de zorg voor de dagelijkse dingen overneemt. Zo iemand vind je bij Kraamzorg de Waarden.We vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten tijdens je kraamtijd en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden

1. Rust en regelmaat in het gezin

In de kraamtijd is alles nieuw en staat je gezin soms even op z'n kop. Onze kraamverzorgende neemt naast de zorg voor jou en je kindje, ook de zorg voor je partner en je andere kinderen op zich. Het is namelijk ook heel bijzonder om Grote Broer of Zus te worden!

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

2. Verstelbare bedverhogers en andere handige artikelen

Bedverhogers nodig of andere handige artikelen? Je kunt ze bij ons gewoon lenen. We bezorgen ze daarbij gratis bij je thuis, of je nu kraamzorg in Biddinghuizen, Naarden of Lelystad wenst. Je vindt ze in onze Dadashop.

5 verstelbare bedverhogers

3. Gezondheid van moeder en kind staat voorop

Onze eerste zorg is uiteraard de gezondheid van jou en die van je kindje. Met de dagelijkse medische controles houdt onze kraamverzorgende deze goed in de gaten. Tijdens de kraamweek helpt ze met de dagelijkse verzorging van jou en je kindje. Omdat je dit na de kraamtijd zelf moet doen leert ze je natuurlijk ook hoe je zelf voor je kindje kunt zorgen, en voor jezelf. Zo maken jullie na je kraamtijd zelfstandig en vol vertrouwen een goede start met jullie nieuwe gezin en kan onze kraamverzorgende weer door naar het volgende gezin. 

controle taken kraamverzorgende 691x180

4. Begeleiding bij borstvoeding

Borstvoeding is een goede start voor je kindje, maar soms gaat het niet helemaal vanzelf. Als je voor borstvoeding kiest staat je kraamverzorgende je bij met begeleiding en ondersteuning. Mocht je behoefte hebben aan nog wat extra advies, dan kun je tijdens, maar ook ná je kraamtijd terecht bij onze lactatiekundigen. Wist je dat je tijdens de kraamtijd direct kunt starten met kolven als dat nodig is? Al onze kraamverzorgenden zijn namelijk uitgerust met een elektrische borstkolf. Deze staat tijdens je kraamtijd gewoon tot je beschikking. Een gerust gevoel.

2 begeleiding bij borstvoeding

5. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

6. 24/7 bereikbaar voor vragen

Misschien heb je nog een vraag als de kraamverzorgende al weg is. Of je voelt je onzeker. Ook dan zijn we er voor je en kun je contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar via telefoonnummer 088 - 130 17 18.

handige tips en informatie

Een dikke pluim!

Een dikke pluim!

Almere - "Bij de geboorte van onze dochter kwam Kimberly bij ons. Vooral wat betreft de borstvoeding heb ik heel veel geleerd tijdens haar aanwezigheid. Ik durfde het eigenlijk niet aan, na een minder goede ervaring bij ons eerste kindje. Dankzij de begeleiding, kennis, ervaring en tips van Kimberley gaat het tot de dag van vandaag goed met de borstvoeding. Onze Soleil wil niks liever. Kortom ze verdient een dikke pluim."

Groet, Soleil, Fior, Ray en Stephanie.

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?