Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Elke zwangerschap is bijzonder en uniek, geniet er van!
Maar er komt ook veel op je af, daarom staan wij voor je klaar

Daarom De Waarden

Wij geven je een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. We laten je graag weten wat je van ons kunt verwachten tijdens je kraamtijd en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden. 

VOORDEEL

1

Onze kraamverzorgende houdt jouw gezondheid en die van je kindje goed in de gaten. Ze voert dagelijks medische controles uit en leert jou je baby te verzorgen. Na de kraamtijd ga je zelfstandig en zelfverzekerd de zorg voor je gezin tegemoet.  

VOORDEEL

2

Je krijgt ondersteuning en begeleiding bij het geven van borstvoeding van onze kraamverzorgenden. Voor extra begeleiding kun je tijdens en na je kraamtijd onze lactatiekundigen raadplegen. Daarnaast kun je een borstvoedingscursus volgen.
Onze kraamverzorgende heeft een elektrische borstkolf bij zich. Er kan dus elk moment gestart worden met kolven.

VOORDEEL

3

Is de kraamverzorgende naar huis en heb je een vraag of voel je je onzeker? Je kunt onze deskundige medewerkers 24 uur per dag en zeven dagen per week bellen. Het telefoonnummer is 0182 - 32 55 50. Zij staan altijd voor je klaar.

VOORDEEL

4

Onze kraamverzorgende zorgt niet alleen voor jou als moeder, maar ook voor je partner en eventuele andere kinderen. 

VOORDEEL

5

Je kunt deze artikelen bij ons lenen én we bezorgen ze gratis bij je thuis.

Lees meer

VOORDEEL

6

Ook als je 's avonds of 's nachts na je ziekenhuisbevalling naar huis mag, komt onze kraamverzorgende.

VOORDEEL

7

Je krijgt tijdens je zwangerschap handige tips en informatie over de ontwikkeling van je kindje en je zwangerschap (ook voor de aanstaande vader).

VOORDEEL

8

In onze DaDaShop kun je gemakkelijk, veilig en betrouwbaar je volledige babyuitzet bestellen. Voor 15:00 besteld, is de volgende dag in huis (op werkdagen en mits op voorraad).

DaDashop

VOORDEEL

9

Je hebt de mogelijkheid om jouw specifieke kraamwensen aan te geven, zodat je zelf kunt bepalen hoe jouw kraamtijd eruit ziet.
Het beste kun je ons dit via de mail kenbaar maken, via klantenservice@kraamzorg.org.
Je kunt dit natuurlijk ook bespreken tijdens de intake die je rond week 25 hebt met één van onze consulentes.

VOORDEEL

10

We bieden de mogelijkheid om de kraamverzorgende al tijdens de ontsluitingsfase aanwezig te laten zijn (vroegtijdige inzet partusassistentie).

VOORDEEL

11

Je kunt (indien gewenst) vooraf of tijdens de kraamperiode extra uren kraamzorg inkopen. 

VOORDEEL

12

Uitgestelde kraamzorg of couveusenazorg als de baby pas na tien dagen thuiskomt uit het ziekenhuis. Om te kijken of je recht hebt op deze zorg kun je het beste contact opnemen met je zorgverzekeraar.

VOORDEEL

13

We bieden je instructiefilmpjes en video's met waardevolle tips

VOORDEEL

14

Bij Kraamzorg de Waarden zijn alle kraamverzorgenden verplicht het diploma EHBO en reanimatie te hebben. Alle kraamverzorgenden hebben de opleiding gevolgd en zijn hiervoor geslaagd. Ieder jaar volgen zij verplicht de herhalingscursus.

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan eenvoudig aan via deze button en je ontvangt als dank een leuke attentie tijdens de intake. Meld je aan en maak ook nog eens kans op een mooi kado!

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?