Borstvoeding

De beste start voor jou en je kindje

Bereikbaarheid

De lactatiekundigen zijn alle werkdagen bereikbaar, je kunt tijdens kantooruren contact opnemen met ons hoofdkantoor (088 - 130 17 17) waar je het telefoonnummer van de dienstdoende lactatiekundige krijgt. Buiten kantoortijden en in het weekend kun je contact opnemen met onze planning via het nummer 088 - 130 17 18.

Lactatiekundigen zijn op werkdagen bereikbaar en zij houden ook telefonisch spreekuur in het weekend en op feestdagen van 10.00 tot 12.00 uur!

De lactatiekundige geeft advies, ondersteunt de kraamverzorgende, verwijzer, zwangere en jonge ouders bij vragen en problemen rondom borstvoeding.

Indien een consult wenselijk is kunnen er gelijk afspraken gemaakt worden voor een bezoek zo snel mogelijk na het weekend.

Tijdens de zwangerschap, in de kraamtijd en ook na de kraamtijd is het mogelijk een beroep te doen op een van onze lactatiekundigen.

Deze lactatiekundige dienst is niet alleen voor cliënten van Kraamzorg de Waarden.

Vragen?

Tijdens je zwangerschap kun je je vragen ook mailen naar lactatiekundige@kraamzorg.org. Je ontvangt binnen twee werkdagen een bericht terug.

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan eenvoudig aan via deze button en je ontvangt als dank een leuke attentie tijdens de intake. Meld je aan en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake!

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?