Aanmelden borstvoedingscursus


Wij adviseren om ongeveer in de achtste maand van je zwangerschap de borstvoedingscursus in jouw regio bij te wonen. Uiteraard ben je eerder in je zwangerschap ook van harte welkom. De cursus duurt ongeveer 2,5 uur en wordt gegeven door één van onze lactatiekundigen voor een kleine groep zwangere vrouwen. Hierdoor ontstaat een ‘veilige’ omgeving waarin aandacht is voor persoonlijke situaties en specifieke vragen rondom borstvoeding. Na afloop krijg je een samenvatting van alles wat er is besproken.

Onze borstvoedingscursussen vinden plaats in de volgende plaatsen: Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Haarlem, Huizen, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Nieuw Vennep, Noordwijk, Oud-Beijerland en Tiel.

Kosten voor de borstvoedingscursus

  • Zwangere vrouwen die cliënt zijn bij Kraamzorg de Waarden: €27,50;
  • Zwangere vrouwen die geen cliënt zijn bij Kraamzorg de Waarden: €30,00;
  • Klanten van Zorg en Zekerheid met de juiste aanvullende verzekering krijgen de cursus volledig vergoed. Ben je AV-Gemak, Sure, GeZZin Compact en Plus verzekerd, dan betaal je € 20,00 voor de cursus).
  • De kosten voor de online borstvoedingscursus is €15,00, na afloop wordt het cursusmateriaal per post toegestuurd.

Er zijn steeds meer zorgverzekeraars die deze kosten vergoeden, controleer daarom goed je polisvoorwaarden! Na de kraamperiode ontvang je een factuur van de cursus. Als je partner meekomt, zijn daar geen kosten aan verbonden.

Meld je aan!

Vul dit formulier in en meld je aan voor een borstvoedingscursus bij jou in de buurt.

Kraamzorg de Waarden behoudt zich het recht voor de Borstvoedingscursus te annuleren wanneer er minder dan 4 aanmeldingen voor de cursus zijn. Deelnemers ontvangen hiervan tijdig bericht.

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?