Administratief

Veelgestelde administratieve vragen

Als je net zwanger bent, komt er een heleboel op je af. Je moet van alles regelen en waarschijnlijk komen er steeds weer nieuwe vragen opzetten. In dit overzicht geven we je alvast antwoord op een aantal van de meest gestelde administratieve vragen.

02-11-2016

Onze lactatiekundigen zijn alle werkdagen bereikbaar. Heb je vragen of problemen bij het geven van borstvoeding of de voorbereiding hierop? Neem gerust contact met ons op! Bel tijdens kantoortijden: 088 - 130 17 17. Buiten kantoortijden en in het weekend kun je contact opnemen met onze planning: 088 - 130 17 18.

Voor niet dringende vragen tijdens je zwangerschap kun je je vragen ook mailen naar: lactatiekundige@kraamzorg.org Je ontvangt binnen twee werkdagen een bericht terug.

02-11-2016

Rond week 27 van je zwangerschap nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor de intake, hier hoef je zelf niks voor te doen. Wil je een bestaande afspraak wijzigen of annuleren? Neem dan op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 uur contact op met onze consulenten via 088 - 130 17 17.

02-11-2016

Heb je al eerder (ook bij een vorige zwangerschap) gebruik gemaakt van 'Mijndewaarden', dan kun je inloggen met dezelfde gegevens. Ben je je wachtwoord kwijt, dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen via www.mijndewaarden.nl Weet je niet meer met welk e-mailadres je kunt inloggen of heb je inmiddels een nieuw e-mailadres? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@kraamzorg.org of bel naar 088 130 17 17. We zijn er op werkdagen van 8:00 – 16:30 uur.

02-11-2016

Via klantenservice@kraamzorg.org kun je een annulering doorgeven. Wij vragen je de reden van annulering daarbij ook aan te geven zodat wij, indien nodig, ook de verzekering voor je kunnen informeren.

02-11-2016
Wanneer je je hebt aangemeld via Mijndewaarden.nl kun je inloggen en zelf je verzekering wijzigen. Mocht je niet zijn aangemeld via de website, dan kun je een mail met de gegevens van je nieuwe verzekering sturen naar klantenservice@kraamzorg.org .
Geef daarbij duidelijk de naam van je nieuwe zorgverzekeraar aan en per wanneer dit ingaat. 
 
02-11-2016

Wanneer je hebt aangemeld via Mijn de Waarden kun je inloggen en je adres wijzigen. Mocht je niet zijn aangemeld via de website dan kun je een mail met je oude adres en nieuwe adres mailen naar klantenservice@kraamzorg.org Geef daarbij ook aan per wanneer je op het nieuwe adres woont.

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?