Kraamzorg Purmerend

Met kraamverzorgende uit de regio
van dé marktstad van Nederland!

Kraamzorg Purmerend: vertrouwd én dichtbij

Ben je zwanger en op zoek naar goede kraamzorg in Purmerend?

Kraamzorg de Waarden biedt je de beste kraamzorg én een kraamverzorgende bij jou uit de regio!

Vanaf het moment dat je zwanger bent staan we voor je klaar.
kraamzorg rotterdam

Kramzorg de Waarden Purmerend, wat kun je verwachten?

Als je zwanger bent breekt een mooie en spannende tijd aan! Wij staan in deze tijd graag voor je klaar. Bij een eerste zwangerschap is alles nieuw en onwennig, maar ook een volgende zwangerschap kan weer anders zijn dan de vorige. Wat je situatie ook is, wij zijn er voor je. 

Stel ons al je vragen 24/7

Dat je soms met vragen zit is helemaal niet gek. Tijdens je zwangerschap, de kraamtijd én daarna kun je daarom altijd contact met ons opnemen. Tijdens kantoortijden kun je met kraamverzorgende Sanne chatten of bel ons op 088 130 17 17.

Op de hoogte van de ontwikkeling van je kindje

Als je net zwanger bent is je kindje nog maar zo groot als een potloodpuntje. Maar iedere week groeit en ontwikkelt hij of zij zich enorm. Wij laten je elke week precies weten welke ontwikkelingen je kindje doormaakt. Daarnaast informeren we je over de belangrijke zaken zoals voorbereiding op de bevalling en de kraamtijd. 

Kraamzorg Schagen begeleiding bij borstvoeding 4

Alles voor een geslaagde borstvoeding

Wil je borstvoeding geven? Wij hebben alles in huis om je te helpen. Via onze (online) borstvoedingscursus bereiden we je goed voor. Tijdens de kraamtijd kun je natuurlijk rekenen op de hulp van je kraamverzrogende, zij is daar voor getraind. En mocht er wat extra hulp nodig zijn, dan kun je altijd onze lactatiekundige inschakelen. Is het nodig om te kolven tijdens de kraamtijd? Maak kosteloos gebruik van de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende. 

Alle aandacht voor moeder en kind

Voor jouw kraamverzorgende staat de zorg voor jou en je kindje op nummer éém. Dat wil niet zeggen dat andere gezinsleden worden vergeten natuurlijk. Zij worden betrokken bij de verzorging van jullie pasgeboren kindje. Tijdens de kraamtijd leer je alles over de verzorging van je kindje van onze kraamverzorgende. Zo kun je vol vertrouwen de zorg voor je gezin weer op je nemen als zij naar het volgende gezin gaat.  

Je bed omhoog met bedverhogers

Voor het behoud van de gezondheid van onze kraamverzorgenden is het belangrijk dat jouw bed 80 cm hoog is tijdens de kraamtijd. Je kunt daarvoor (verstelbare) bedverhogers daarom via ons lenen. We bezorgen deze en andere handige artikelen gratis bij je thuis en halen ze naderhand weer bij je op. 

visual bevalling

Alle informatie op één plek

Wat moet er allemaal in je vluchtkoffer? Hoe gebruik je een aluminium kruik veilig? Onze blogs staan boordevol informatie over zwanger zijn, voorbereiding op de bevalling en kraamtijd én de verzorging van je kindje. En kun je het niet vinden? Mail kraamverzorgende Sanne op sanne@kraamzorg.org, dan krijg je alsnog antwoord op je vragen.  

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid!

 

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid

Passie voor haar werk

Passie voor haar werk

Purmerend - Onze kraamverzorgende Yvonne is een vrouw met passie voor haar werk, ontzettend kundig en ervaren en met heel veel liefde voor onze kleine Lasse en oprechte interesse en geduld voor onze andere meiden. Ze hield mij heel goed in de gaten na een heftige keizersnede operatie. Als ik teveel deed, floot zij mij terug en steeds weer had zij een luisterend oor. Het is ongelooflijk hoeveel taken zij tegelijk op zich nam. Van de was, tot een heerlijke fruitsalade voor ons allemaal en een spelletje spelen met de meiden.

 We zullen haar niet snel vergeten....

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?