Kraamzorg Purmerend

Met kraamverzorgende uit de regio
van dƩ marktstad van Nederland!

Kraamzorg Purmerend: vertrouwd én dichtbij

Voor kraamzorg in de regio Purmerend moet je bij Kraamzorg de Waarden zijn!

Wij bieden de beste kraamzorg in Purmerend en omstreken. Onze kraamverzorgenden wonen verspreid door ons werkgebied en dus ook bij jou in de buurt in Purmerend. Lokaal werken ze in kleine teams, zodat ze goed contact hebben met je verloskundige uit de buurt. Ook kunnen ze hierdoor snel ter plaatse zijn om te assisteren bij je bevalling thuis of om je op te vangen als je thuis komt uit het ziekenhuis. Kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat kun je verwachten van Kraamzorg de Waarden Purmerend

Natuurlijk begrijpen we dat je graag wilt weten wat je kunt verwachten van ons tijdens de kraamtijd. Kraamzorg de Waarden geeft jou een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kindje. Wat je precies van ons mag verwachten leggen we hieronder graag uit.

1. Het belangrijkste: moeder én kind

Voor onze kraamverzorgende staan jij en je kindje op de eerste plek. Ze zorgt voor jullie en houdt jullie gezondheid goed in de gaten. Dagelijks voert ze de nodige medische controles uit. Tijdens de kraamtijd leert ze jou en je partner hoe jullie het beste voor jullie kindje kunnen zorgen. Ze deelt al haar kennis en ervaring en beantwoord alle vragen die jullie hebben. Op deze manier zorgt ze ervoor dat jullie na de kraamtijd zelfstandig én zelfsverzekerd de zorg voor jullie kindje op jullie kunnen nemen.

En de kraamverzorgende? Die gaat weer door naar het volgende gezin!

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Borstvoeding, gewoon heel natuurlijk

Borstvoeding is natuurlijk de beste voeding voor je kindje. Van onze kraamverzorgende krijg je de steun en begeleiding bij borstvoeding die je nodig hebt. We bereiden je tijdens de zwangerschap al voor met een borstvoedingscursus en tijdens en na de kraamtijd hebben we lactatiekundigen klaar staan die je kunnen helpen als dat nodig is. Zij zijn zelfs op feestdagen en in het weekend bereikbaar.

Het kan zijn dat het tijdens de kraamtijd nodig is om te kolven. In dat geval kun je gratis gebruik maken van de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende.

2 begeleiding bij borstvoeding

3. Dag en nacht staan we voor je klaar

Met een pasgeboren kindje breekt een spannende tijd aan. Niet zo gek dat je veel vragen hebt en soms onzeker bent. Onze kraamverzorgende helpt je daarbij, maar ook als zij al naar huis is staan we voor je klaar.

Je kunt onze deskundige medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen op 088 0 130 17 18 met vragen of om even te overleggen. 

handige tips en informatie

4. Rust en regelmaat voor iedereen

De gezondheid van jou en je kindje staat bij onze kraamverzorgende op nummer één. Maar dat neemt niet weg dat ze ook klaar staat voor je partner en grote broer(s) en zus(sen). Ze betrekt het hele gezin bij de verzorging van jullie pasgeboren kindje.

Daarnaast kan er altijd even tijd gemaakt worden voor een spelletje of gewoon een goed gesprek.

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

5. Het bed omhoog met verstelbare bedverhogers

De hoogte van jouw bed is belangrijk tijdens de kraamtijd, dit is namelijk de werkhoogte van je kraamverzorgende. Volgens de Arbowet moeten bedden daarom minimaal 80cm hoog zijn, gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het matras. Je kunt daarom bij ons verstelbare bedverhogers en andere handige artikelen lenen én we bezorgen ze gratis bij je thuis, ook in Purmerend. Je kunt ze in onze Dadashop aanvragen. 

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

 

4 24 uurs opstartservice

Passie voor haar werk

Passie voor haar werk

Purmerend - Onze kraamverzorgende Yvonne is een vrouw met passie voor haar werk, ontzettend kundig en ervaren en met heel veel liefde voor onze kleine Lasse en oprechte interesse en geduld voor onze andere meiden. Ze hield mij heel goed in de gaten na een heftige keizersnede operatie. Als ik teveel deed, floot zij mij terug en steeds weer had zij een luisterend oor. Het is ongelooflijk hoeveel taken zij tegelijk op zich nam. Van de was, tot een heerlijke fruitsalade voor ons allemaal en een spelletje spelen met de meiden.

 We zullen haar niet snel vergeten....

Meer ervaringen

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf je direct online in! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.


Direct aanmelden voor De Waarden Kraamzorg

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?