Kraamzorg Medemblik

In één week uitgroeien tot
ontspannen en zelfverzekerde ouders

Kraamzorg Medemblik: vertrouwd én dichtbij

Ben je op zoek naar de beste kraamzorg in of rond Medemblik? Dan is Kraamzorg de Waarden jouw kraamzorg! Onze kraamverzorgsters wonen bij jou in de buurt en werken dus in hun eigen regio. Daardoor kennen ze jouw verloskundige en haar praktijk in de regio Medemblik vaak persoonlijk. Met Kraamzorg de Waarden kies je dus voor kraamzorg dichtbij. Een fijn idee, want zo kan onze kraamverzorgende jou snel thuis opvangen. Als je bijvoorbeeld na je bevalling uit het Westfriesgasthuis thuiskomt  Of als je lekker thuis bent bevallen.

contact

Jij en Kraamzorg De Waarden

Is het je eerste kindje of komt er een broertje of zusje bij? Hoe dan ook komt er in korte tijd komt veel af op jou en je gezin. Soms staat alles een beetje op zijn kop. Wat je dan het liefste wilt? Iemand naast je die jou begrijpt en je op weg helpt met je kleintje. Die waardevolle tips geeft waar je later nog vaak aan terugdenkt. Bij De Waarden hebben we zo'n kraamverzorgster voor jou. Ze waakt over de gezondheid van jou en je kindje, maar neemt ook even de dagelijkse zorgen van je over. Wat krijg je nog meer bij Kraamzorg de Waarden?

controle taken kraamverzorgende 691x180

1. De R van rust...

En natuurlijik van Reinheid en Regelmaat. Een ouderwetse uitdrukking, maar nog steeds veel waard in je kraamtijd! In de hektiek rond de komst van een kleine is onze kraamverzorgster jouw baken. Ze houdt zich niet alleen bezig met de zorg voor jou en je kindje, maar luistert ook naar het verhaal van je partner en eventuele andere kinderen. Zo is die rust en regelmaat snel weer terug. Vader, Grote Broer of Zus worden is namelijk ook een hele verandering!

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

2. Allereerst? Jullie gezondheid!

De gezondheid van je kindje, maar zeker ook die van jou, is de eerste taak van onze kraamverzorgende. Ze is daarbij de ogen en de oren van de verloskundige en signaleert op tijd, wanneer het niet loopt zoals het zou moeten. Ze geeft jullie, naast de dagelijkse, medische controles, natuurlijk ook gewoon ontelbare tips mee voor de verzorging van je kleintje. Na je kraamtijd zijn jullie dan ook vertrouwd genoeg met de verzorging om dit zelf op te pakken.

5 verstelbare bedverhogers

3. Gratis bedverhogers 2.0

Kraamzorg de Waarden heeft vanuit de ouderwetse klossen voor onder het bed, nu handige verstelbare bedverhogers ontworpen. Ook kun je andere handige artikelen gewoon bij ons lenen. En de falevering bij je thuis is ook nog eens gratis, of je nu kraamzorg in Wervershoof, Opperdoes of De Vooroever hebt. Via onze Dadashop vraag je de artikelen eenvoudig aan.

4 24 uurs opstartservice

4. Opstartzorg   

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.


2 begeleiding bij borstvoeding

5. Hulp bij borstvoeding

Als je graag borstvoeding wilt geven, kun je daarbij soms wel wat advies gebruiken. Want het gaat niet altijd vanzelf. Je kraamverzorgenster is deskundig in het begeleiden van de borstvoeding en staat je bij met advies. Mocht er extra advies van een specialist nodig zijn, dan kun zijn onze lactatiekundigen  er voor je. Tijdens en na je kraamtijd. Starten met kolven tijdens je kraamweek? Elke kraamverzorgster van De Waarden heeft een elektrische borstkolf bij zich, die je mag lenen. Een gerust idee.

handige tips en informatie

6. Dag en nacht bereikbaar

Tijdens de kraamweek krijg je al veel informatie en tips van onze kraamverzorgster. Maar vragen of twijfels over je kindje komen soms soms op de meest onhandige tijden op, zoals tijdens een nachtvoeding. Slim: ook dan zijn we telefonisch altijd bereikbaar. Onze deskundige medewerkers staan je op elk moment van de dag of nacht graag te woord. Dus ook op zon- en feestdagen. Bel ze op telefoonnummer 088 - 130 17 18. We zijn er voor jou.

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf je direct online in! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.


Direct aanmelden voor De Waarden Kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?