Kraamzorg Medemblik

In één week uitgroeien tot
ontspannen en zelfverzekerde ouders

Kraamzorg Medemblik: vertrouwd én dichtbij

Ben je woonachtig in de regio van Medemblik en wil je de beste kraamzorg én kraamverzorgenden uit de regio?

Kraamzorg de Waarden staat voor je klaar vanaf het moment dat je zwanger bent. En tijdens de kraamtijd ontvang je van ons de beste kraamzorg van kraamverzorgenden bij jou uit de regio!
kraamzorg Medemblik

Dit kun je verwachten van De Waarden Kraamzorg Medemblik?

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Ben je voor het eerst zwanger? Dan is alles spannend en nieuw. Maar ook bij een volgende zwangerschap kan het soms weer net even anders lopen, anders voelen en spannend zijn. WIj staan voor je klaar in deze spannende, maar ook mooie tijd! Benieuwd hoe wij je bijstaan?

We houden je wekelijks op de hoogte over de ontwikkeling tijdens je zwangerschap

Er groeit een klein wonder in je buik. Er gebeurt veel in je lijf en daarom houden we je elke week op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van je kindje.  

We zijn er voor je, dag en nacht 

Het is logisch dat je soms met vragen zit. Over je zwangerschap, de bevalling, kraamtijd of de verzorging van je pasgeboren kindje. Je kunt bij ons terecht met al je vragen, dag én nacht. Chat met onze kraamverzorgende Sanne tijdens kantooruren of bel met ons via 088 - 130 17 17.

Kraamzorg Lelystad begeleiding bij borstvoeding

Kies je voor borstvoeding? Wij helpen je!

We bieden je professionele ondersteuning bij het geven van borstvoeding. Dat begint al met een goede voorbereiding met het volgen van een (online) borstvoedingscursus. Tijdens de kraamtijd staat je kraamverzorgende uit de regio Medemblik voor je klaar. Zij is uitstekend geschoold om je de juiste ondersteuning te geven. Daarnaast heeft ze een elektrische borstkolf bij zich die je kostenloos mag gebruiken tijdens de kraamtijd als dat nodig is. Soms is er toch nog wat extra hulp nodig, dan kun je altijd contact opnemen met onze lactatiekundigen.  

Handige artikelen gratis thuisbezorgd

Voor de kraamtijd is het noodzakelijk dat je bed op de juiste hoogte (80 cm) gezet wordt. Hiervoor kunje bij ons verstelbare bedverghogers lenen. Deze, en andere handige artikelen bezorgen we gratis bij je thuis én we halen ze achteraf ook weer bij je op. 

visual bevalling

Alleen het allerbeste voor jou en je kindje

Je kunt er op rekenen dat je van onze kraamverzorgende de best mogelijke zorg krijgt, jij en je kindje staan voor haar voorop. Maar ook je partner wordt natuurlijk niet vergeten. En is er een grote broef of zus? Hij of zij wordt natuurlijk ook betrokken bij de zorg voor jullie pasgeboren baby! Onze kraamverzorgende zet alles op alles om je tijdens de kraamtijd te helpen en je klaar te maken om na deze tijd de zorg voor je gezin weer zelfstandig op je te nemen. 

Alle handige informatie op één plek

Hoe kun je gezond eten tijdens de zwangerschap? Wat moet je allemaal regelen tijdens je zwangerschap? Hoe laat je je baby veilig slapen? Op deze en nog veel meer vragen beantwoorden we in onze blogs

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid!

 

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?