Kraamzorg Lelystad

In één week uitgroeien
tot zelfverzekerde en ontspannen ouders

Kraamzorg Lelystad: vertrouwd én dichtbij

Zoek je naar goede kraamzorg in of rond Lelystad, dan past Kraamzorg de Waarden precies bij jou! Onze kraamverzorgenden wonen en werken namelijk bij jou in de buurt. Ze vormen een team binnen regio Lelystad en jouw verloskundige en haar praktijk kennen ze daardoor vaak persoonlijk. Kiezen voor Kraamzorg de Waarden is dus kiezen voor kraamzorg dichtbij. Prettig, want zo kan onze kraamverzorgster gauw bij jou thuis zijn zodra dat nodig is. Bij een bevalling thuis bijvoorbeeld, of om je thuis op te vangen wanneer je uit het ziekenhuis in Lelystad komt.  

 

contact

Jij en Kraamzorg De Waarden

Iedere geboorte van een kleintje, is ook de geboorte van 'nieuwe ouders'. In korte tijd komt er heel veel op je af. Wat je dan wilt? Iemand naast je die jou begrijpt. Die je op weg helpt met je kleintje en tips geeft waar je later nog vaak aan terug denkt. Zo'n kraamverzorgster heeft De Waarden voor je!. Iemand die waakt over de gezondheid van je kindje, maar die ook ook even de dagelijkse zorgen van je overneemt. Wat kun je nog meer verwachten van Kraamzorg de Waarden?

controle taken kraamverzorgende 691x180

1. Driemaal R

Rust, Reinheid en Regelmaat. De drie-eenheid van vroeger is nog steeds goud waard in de kraamtijd! De komst van een kleine zet soms je wereld én die van je gezin een beetje op z'n kop. Onze kraamverzorgende houdt zich daarom niet alleen bezig met de zorg voor jou en je kindje, maar ook met je partner en eventuele andere kinderen. Zo is de rust en regelmaat snel weer terug. Want ook Vader, of Grote Broer of Zus worden is een hele verandering!

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

2. Op nummer 1? Jullie gezondheid!

Onze kraamverzorgende is er állereerst om de gezondheid van jou en van je kindje te bewaken. Ze is daarbij eigenlijk de ogen en de oren van de verloskundige. Ze is opgeleid om op tijd te signaleren wanneer het niet loopt zoals het zou moeten. Behalve de medische controles elke dag, geeft ze jullie natuurlijk ook ontelbare tips mee voor de verzorging van je kindje. Zo heb je na je kraamtijd genoeg zelfvertrouwen om jullie nieuwe gezin op te starten.

5 verstelbare bedverhogers

3. De modernste bedverhogers

Ken je die ouderwetse klossen voor onder het bed? Kraamzorg de Waarden heeft nu handige verstelbare bedverhogers ontworpen. Ook andere handige artikelen kun je gewoon bij ons lenen. En we brengen ze ook nog eens gratis thuis bij je, of je nu kraamzorg in Dronten, Biddinghuizen of Swifterbant hebt. Vraag alles eenvoudig aan via onze Dadashop.

4 24 uurs opstartservice

4. Die eerste onwennige uren

Ben je bevallen in bijvoorbeeld het MC Zuiderzee in Lelystad? Tegenwoordig mag je uit het ziekenuis ook 's avonds laat of midden in de nacht alweer naar huis. Hoe laat (of vroeg het ook is, onze kraamverzorgende vangt jullie dan thuis op. Ze helpt je die eerste onwennige uren op weg en geeft je vast de eerste onmisbare tips. Een prettig idee, toch?    

2 begeleiding bij borstvoeding

5. Borstvoedingsadvies

Borstvoeding geven is een natuurlijke keuze, maar soms kun je daarbij wel wat advies gebruiken. Want het gaat niet altijd vanzelf. Je kraamverzorgende is opgeleid om de borstvoeding te begeleiden. Is er extra advies van een specialist nodig, dan kun je bij onze lactatiekundigen terecht. Ook na je kraamtijd. En wist je dat je tijdens kraamweek meteen kunt starten met kolven als dat nodig is? Al onze kraamverzorgenden hebben een elektrische borstkolf bij zich die je mag lenen. Een gerust gevoel.

handige tips en informatie

6. 24/7 bereikbaar 

De geboorte van een kindje zorgt voor flink veel veranderingen! In de kraamweek krijg je al veel informatie en tips van onze kraamverzorgende. Maar soms is ze net weg, en dan heb jij ineens een vraag. Of slaat de twijfel toe, midden in de nacht. Ook dan zijn we er voor je. Onze deskundige medewerkers denken graag met je mee en staan je dag en nacht te woord. Dus ook op zon- en feestdagen. Je vindt ons op telefoonnummer 088 - 130 17 18. We zijn er voor jou.

Haar tips en adviezen...

Haar tips en adviezen...

Een heel groot compliment  voor onze kraamverzorgster Janneke die mijn kraamweek tot een geweldige week heeft gemaakt. Door haar tips en adviezen gaan wij nu lekker als gezin genieten! Ik zal haar best missen!

Nogmaals bedankt lieve Janneke

Meer ervaringen

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf direct in via de onderstaande knop! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.


Direct aanmelden voor De Waarden Kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?