Kraamzorg Koggenland

Kraamverzorgenden uit de
de buurt: zorg dichtbij!

Kraamzorg Koggenland: vertrouwd én dichtbij

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Wat een spannende en bijzondere tijd! Je hebt nu, en tijdens de kraamtijd iemand nodig die je begrijpt en je wegwijs maakt. Wij staan voor je klaar in regio Koggenland! Tijdens je zwangerschap houden we je iedere week op de hoogte van de ontwikkeling van je kindje in je buik. Na de bevalling helpen we je tijdens de kraamtijd om je onzekerheden weg te nemen en je zeker te maken met het nieuwe leven.

De kraamverzorgenden van Koggenland

Onze kraamverzorgenden wonen verspreid door ons hele werkgebied en ook in de regio Koggenland. Ze werken lokaal in kleine teams nauw samen met jouw verloskundige. En omdat ze in de buurt wonen zijn ze snel bij je om te helpen bij de bevalling thuis, of om je te helpen als je uit het ziekenhuis komt. 

Kraamzorg de Waarden is kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van Kraamzorg de Waarden Koggenland

Na de geboorte breekt een mooi, maar ook spannende tijd aan. Bij je eerste kindje is alles nieuw en onwennig, maar ook bij een volgend kindje moet iedereen weer wennen aan de gezinsuitbreiding. Onze kraamverzorgende staat je in deze tijd graag bij. Wat kun je van haar verwachten?

1. Moeder en kind op de eerste plaats

Jij en je kindje staan op nummer één. Je kraamverzorgende zorgt voor jullie en voert medsiche controles uit. Zo kan ze eventuele problemen vroeg signaleren en met je verloskundige bespreken. Ze leert jou alles wat je nodig hebt om straks zelfverzekerd de zorg voor je gezin op je te nemen. 

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Koggenland zorg voor moeder en kind

2. De nodige hulp bij borstvoeding

Wil je borstvoeding gaan geven? We bereiden je goed voor met onze borstvoedingscursus. Tijdens én na de kraamtijd staan onze lactatiekundigen voor je klaar voor extra ondersteuning en in je kraamtijd mag je kosteloos de elektrische kolf van je kraamverzorgende gebruiken. 

kraamzorg de Waarden Kraamzorg Koggenland borstvoeding

3. Altijd bereikbaar voor vragen

Je kunt ons altijd bellen voor vragen, voor, tijdens en na je kraamtijd. Je kunt ons 24/7 bereiken via 088 - 130 17 18.kraamzorg de Waarden Kraamzorg Koggenland 247

4. Zorg voor andere gezinsleden

Onze kraamverzorgende betrekt ook je partner en overige gezinsleden zoals grote broer of zus bij de verzorging van jullie baby. kraamzorg de Waarden Kraamzorg Koggenland

5. Gratis verstelbare bedverhogers

Heb je bedverhogers nodig? Of wil je andere handige artikelen voor de kraamtijd? Je kunt ze kosteloos bij ons lenen én we bezorgen ze gratis thuis in de regio Koggenland.  kraamzorg de Waarden Kraamzorg Koggenland Bedverhogers

6. Opstartzorg

Ben je in het ziekenhuis of geboortecentrum bevallen en heb je in de avond of nacht zorg nodig? Indien noodzakelijk komt onze kraamverzorgende je dan minimaal 2 uur helpen met opstarten. kraamzorg de Waarden Kraamzorg Koggenland opstartzorg

Nu klaar om het zelf te doen

Nu klaar om het zelf te doen

Wij willen een groot compliment maken aan onze kraamhulp Esther! Het is nu een week geleden dat wij afscheid van haar namen en wat heeft zij ons goed begeleid tijdens onze kraamweek. Op elke vraag wist zij een antwoord, ze zat vol tips en ze heeft er voor gezorgd dat we onze kraamweek als een roze wolk beleefd hebben. Ze heeft ons het gevoel gegeven dat we na deze week er klaar voor waren het zelf te doen. Wij vonden het een groot voordeel dat Esther ook bij de bevalling aanwezig was, zo was ze vanaf het eerste moment betrokken.

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?