Kraamzorg Koggenland

Kraamverzorgenden uit de
de buurt: zorg dichtbij!

Kraamzorg Koggenland: vertrouwd én dichtbij

Ben je op zoek naar kraamzorg met kraamverzorgenden uit de regio Koggenland? Dan ben je bij Kraamzorg de Waarden aan het juiste adres!

Wij bieden de beste kraamzorg in Koggenland en de rest van West Friesland. Wij hebben kraamverzorgenden verspreid door ons werkgebied wonen en dus ook in de regio Koggenland. Dat is handig, want zo kunnen ze snel ter plaatse zijn om te assisteren bij de bevalling of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis komt. Ze werken in de regio in kleine teams. Hierdoor kennen ze elkaar, maar ook jouw verloskunidge uit de buurt goed, dat werkt wel zo prettig! Kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Weten wat je kunt verwachten van Kraamzorg de Waarden Koggenland

Wat kun je verwachten tijdens de kraamtijd? Logisch dat je wilt weten wat je van ons en je kraamverzorgende kunt verwachten. Wat Kraamzorg de Waarden je geeft is een mooi begin van je nieuwe leven als ouder, maar ook een mooi begin van het leven van je kindje. Hoe we dat precies doen leggen we graag aan je uit.

1. Moeder en kind op de eerste plaats

Op de eerste plaats staan jij, als moeder en je kindje voor onze kraamverzorgende. Ze neemt de zorg voor jullie op zich en houdt jullie nauwlettend in de gaten. Dagelijks doet ze de nodige medische controles zodat ze niks kan missen. Daarnaast leert ze jou, maar ook je partner, hoe jullie het beste voor jullie kindje kunnen zorgen. Alle kennis en ervaring die ze heeft deelt ze met jullie. Handige tips en trics horen daar natuurlijk ook bij. Op deze manier zorgt ze dat jij en je partner na de kraamtijd zelfstandig én zelfverzekerd de zorg voor jullie kindje op jullie kunnen nemen. heeft ze dit bereikt, dan kan ze met een gerust hart weg gaan, op naar het volgende gezin!

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. De nodige hulp bij borstvoeding

Als je van plan bent om borstvoeding te geven staan we voor je klaar. We bereiden je tijdens je zwangerschap al goed voor met een borstvoedingscursus.

Tijdens de kraamtijd krijg je de nodige ondersteuning en begeleiding van je kraamverzorgende. Is er meer begeleiding nodig, dan kun je tijdens, maar ook na je kraamtijd contact opnemen met onze lactatiekundigen. Zij staan zelf op feestdagen en in het weekend voor je klaar.

Is het nodig om tijdens je kraamtijd direct te starten met kolven, dan kun je gratis gebruik maken van de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende.

2 begeleiding bij borstvoeding

3. Altijd bereikbaar voor vragen, 24/7

Met de komst van een pasgeboren kindje is het niet meer dan logisch dat je veel vragen hebt én dat je je soms onzeker voelt. En soms heb je net een vraag als je kraamverzorgende al weg is. Ook dan staan we voor je klaar. Je kunt onze deskundige medewerkers 24/7 bereiken via 088 0 130 17 18. Zij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden, mee te denken en om even mee te overleggen.

handige tips en informatie

4. rust en regelmaat in het gezin

Jij en je kindje staan natuurlijk op nummer één voor je kraamverzorgende.

Maar natuurlijk is ze er ook voor je partner en grote broer(s) en zus(sen). Ze betrekt het hele gezin bij de verzorging van jullie pasgeboren kindje.

Daarnaast kan er altijd tijd gemaakt worden voor een gezellig spelletje of even een goed gesprek.

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

5. Het bed omhoog met verstelbare bedverhogers

Jouw bed is de werkhoogte van je kraamverzorgende. Volgens de Arbowet moet dit daarom minimaal 80 cm zijn, gemeten van de grond tot de bovenkant van het matras. Bij ons kun je verstelbare bedverhogers en andere artikelen lenen en we bezorgen ze ook nog gratis bij je thuis in Koggenland en omgeving. Je kunt ze in onze Dadashop aanvragen. 

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

 

4 24 uurs opstartservice

Nu klaar om het zelf te doen

Nu klaar om het zelf te doen

Wij willen een groot compliment maken aan onze kraamhulp Esther! Het is nu een week geleden dat wij afscheid van haar namen en wat heeft zij ons goed begeleid tijdens onze kraamweek. Op elke vraag wist zij een antwoord, ze zat vol tips en ze heeft er voor gezorgd dat we onze kraamweek als een roze wolk beleefd hebben. Ze heeft ons het gevoel gegeven dat we na deze week er klaar voor waren het zelf te doen. Wij vonden het een groot voordeel dat Esther ook bij de bevalling aanwezig was, zo was ze vanaf het eerste moment betrokken.

Meer ervaringen

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf direct in via de onderstaande knop! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.


Direct aanmelden voor De Waarden Kraamzorg

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan eenvoudig aan via deze button en je ontvangt als dank een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?