Kraamzorg Hoorn: vertrouwd én dichtbij

Op zoek naar goede kraamzorg én een kraamverzorgende bij jou uit de regio?

Bij Kraamzorg de Waarden een kraamverzorgende bij jou uit de regio én kun je rekenen op de best mogelijke zorg. Deze zorgt start direct, vanaf het moment dat je zwanger bent!  

Kraamzorg Hoorn Kraamzorg de Waarden

Wat kun je verwachten van De Waarden Kraamzorg Hoorn

We willen jou en je kindje graag een mooi begin geven. Bij je eerste kindje is het vaak onwennig en nieuw. Maar ook bij een volgend kindje is het weer aanpassen en lopen de dingen misschien net even anders dan je gewend was. Wij staan in deze mooie tijd graag voor je klaar. We vertellen je wat je van ons kunt verwachten tijdens je kraamtijd en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden. 

 

Informatie tijdens je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap informeren we je iedere week over de ontwikkeling van jou en je kindje. 

Dag en nacht bereikbaar voor vragen

Je kunt ons tijdens je zwangerschap, de kraamtijd maar ook daarna dag en nacht bereiken als je vragen hebt. Tijdens kantooruren kun je met Sanne chatten en daarbuiten kun je ons altijd bereiken om 088 130 17. 

Kraamzorg Hoorn Kraamzorg de Waarden borstvoeding

Begeleiding bij borstvoeding

Als je voor borstvoeding kiest kun je op ons rekenen voor de beste voorbereiding via een van onze borstvoedingscursussen. Tijdens de kraamtijd ondersteunt je kraamverzorgende je en als het nodig is kun je onze lactatiekundige inschakelen. Is het nodig om tijdens de kraamtijd te starten met kolven, dan kun je gelijk aan de slag met de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende. Deze mag je tijdens de kraamtijd gratis gebruiken.   

Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

Je kunt bij ons bedverhogers en andere handige artikelen lenen. We bezorgen ze graag gratis bij je thuis in Hoorn!

5 verstelbare bedverhogers

Tijdens je kraamtijd de beste zorg voor jou en je kindje 

Tijdens je kraamtijd zorgt onze kraamverzorgende uit de regio Hoorn voor jou en je kindje. Maar ook je partner wordt natuurlijk niet vergeten en grote broer of zus wordt betrokken bij de verzorging van het nieuwe gezinslid. Na de kraamtijd heeft onze kraamverzorgende ervoor gezorgd dat je klaar bent om de zorg voor je gezin weer op je te nemen. 

Heel veel informatie

We informeren je via onze blogs over alles wat te maken heeft met je zwangerschap, de bevalling, kraamtijd én de verzorging van je kindje.

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid!

 

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid

Goede tips en luisterend oor

Goede tips en luisterend oor

Hoorn - "Wij hebben een super fijne kraamweek gehad door de verzorging, tips en het luisterend oor van Yvonne (uit Schagen). Ontzettend fijn hoe onze zoon ook betrokken is bij de verzorging van zijn zusje. Bedankt lieve Yvonne! "
Liefs Chris, Janneke, Finn en Bo

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?