Kraamzorg Hoorn: vertrouwd én dichtbij

Ben je op zoek naar kraamzorg in Hoorn en omgeving? Kies voor betrouwbare kraamzorg van Kraamzorg de Waarden!

Als je gaat voor de beste kraamzorg in Hoorn en omgeving kies je voor Kraamzorg de Waarden. Onze kraamverzorgenden wonen verspreid over ons werkgebied. In Hoorn en omgeving werken ze lokaal in kleine teams waardoor ze ook nauw samenwerken met jouw verloskundige. Omdat ze in de omgeving wonen kunnen ze snel ter plaatse zijn. Of dit nu is om te assisteren bij de bevalling thuis of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis komt. Kraamzorg de Waarden is kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van De Waarden Kraamzorg Hoorn

We willen je kindje graag een mooi begin van zijn of haar nieuwe leven geven, maar ook jou als ouder. We vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten tijdens je kraamtijd en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden. 

1. Gezondheid van moeder en kind staat voorop

Het allerbelangrijkste voor onze kraamverzorgende is jouw gezondheid en die van je kindje. Ze houdt die goed in de gaten met de dagelijkse medische controles. Ze helpt bij de verzorging van jezelf en je kindje tijdens de kraamweek. Natuurlijk leert ze je ook hoe je voor je kindje kunt zorgen zodat je na de kraamtijd zelfstandig en vol vertrouwen de zorg voor je gezin op je kunt nemen.  

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Begeleiding bij borstvoeding

Kies je voor borstvoeding, dan kun je rekenen op de nodige begeleiding en ondersteuning van je kraamverzorgende. Wil je extra begeleiding dan kun je tijdens, maar ook na je kraamtijd contact opnemen met onze lactatiekundigen. Tijdens de kraamtijd is het mogelijk om direct te starten met kolven als dat nodig is. Al onze kraamverzorgenden zijn namelijk uitgerust met een elektrische borstkolf die je tijdens de kraamtijd mag gebruiken.  

2 begeleiding bij borstvoeding

3. 24/7 bereikbaar voor vragen

Het kan zijn dat je nog een vraag hebt als de kraamverzorgende al weg is, of dat je je onzeker voelt. Ook dan zijn we er voor je en kun je contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar via telefoonnummer 088 - 130 17 18.

handige tips en informatie

4. Rust en regelmaat in het gezin

Naast de zorg voor jou en je kindje neemt de kraamverzorgende ook de zorg voor je partner op zich. Je partner wordt betrokken bij de verzroging en kan zijn verhaal kwijt. Heb je al kinderen, dan zorgt ze daar natuurlijk ook voor en ruimte voor een spelletje is er altijd.

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

5. Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

Je kunt bij ons bedverhogers en andere handige artikelen lenen. We bezorgen ze graag gratis bij je thuis in Hoorn!

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

Goede tips en luisterend oor

Goede tips en luisterend oor

Hoogkarspel - "Wij hebben een super fijne kraamweek gehad door de verzorging, tips en het luisterend oor van Yvonne (uit Schagen). Ontzettend fijn hoe onze zoon ook betrokken is bij de verzorging van zijn zusje. Bedankt lieve Yvonne! "
Liefs Chris, Janneke, Finn en BoAlphen aan den Rijn 

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?