Kraamzorg Hilversum

De beste zorg uit de regio al vanaf 
het moment dat je zwanger bent.

Kraamzorg Hilversum: vertrouwd én dichtbij

Ga je voor de beste kraamzorg in Hilversum en omgeving? Dan kies je voor Kraamzorg de Waarden. Onze kraamverzorgenden wonen verspreid over ons werkgebied en werken in lokale kleine teams. Ook jouw eigen verloskundige kent ze dus goed. En omdat ze bij je in de buurt wonen kunnen ze er vlug zijn zodra dit nodig is. Bij een bevalling thuis bijvoorbeeld, maar ook om je op te vangen als je uit het ziekenhuis komt. Kraamzorg de Waarden betekent vertrouwde kraamzorg!

kraamzorg rotterdam

Waarom Kraamzorg De Waarden?

Bij de geboorte van jullie kindje start ook jullie nieuwe leven als ouder. Dan heb je graag iemand naast je die jou begrijpt, naar je verhaal luistert en je wegwijs maakt. Zo iemand vind je bij Kraamzorg de Waarden! Kraamzorg de Waarden zorgt ervoor dat je na je kraamtijd als zelfverzekerde en ontspannen ouders verder kunt.

1. Op nummer één? De zorg voor moeder en kind

De gezondheid van jou als kraamvrouw en van je kindje staan bij ons voorop. Met dagelijkse medische controles worden die goed in de gaten gehouden. Maar natuurlijk leert je kraamverzorgende je ook de fijne kneepjes van het zorgen voor je kindje. Na je kraamtijd kunnnen jullie dan zelfstandig en vol vertrouwen verder met dat kleine nieuwe leventje in jullie midden.

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Opstartzorg 

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

3. Steun en advies bij borstvoeding

Kies je voor borstvoeding? Dan ontvang je van onze kraamverzorgende alle steun en begeleiding. Mocht je behoefte hebben aan extra advies dan kun je tijdens, maar ook ná afloop van je kraamtijd terecht bij onze lactatiekundigen. Al onze kraamverzorgenden zijn uitgerust met een elektrische borstkolf. Tijdens de kraamtijd mag je deze gratis gebruiken zodat je direct kunt starten met kolven als dat nodig is. Kies je voor kunstvoeding dan staan we je daarin natuurlijk ook bij.

2 begeleiding bij borstvoeding

4. Rust en regelmaat voor iedereen

Voor het eerst ouders worden of een nieuw broertje of zusje erbij. Wat de situatie ook is, er komt in de kraamtijd veel op je af. Soms staat je gezin even op z'n kop. Dat begrijpen wij als geen ander, dus naast de zorg voor jou en je kindje neemt de kraamverzorgende ook de zorg voor je partner en je andere kinderen op zich. Je partner wordt betrokken bij de verzorging en er is altijd tijd om me de oudere kinderen een spelletje te spelen. Zo ontstaat er in die eerste dagen alvast rust en regelmaat.

3 rust en regelmaat in het gezin

5. Altijd telefonisch bereikbaar voor vragen

En dan bedoelen we echt altijd. Soms zit je namelijk met een vraag als de kraamverzorgende nét weg is. Of voel je onzeker tijdens de nacht. Ook dan zijn we er voor je en kun je contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar met advies via telefoonnummer 088 - 130 17 18.

handige tips en informatie

6. Gratis lenen van verstelbare bedverhogers en andere artikelen

Niet het eerste waar je aan denkt, maar wel iets dat je écht nodig gaat hebben in de kraamtijd. Je bed moet namelijk een minimale hoogte hebben van 80 cm. Daarom kun je bij ons bedverhogers en andere handige artikelen gewoon lenen. We bezorgen ze ook nog gratis bij je thuis, of je nu kraamzorg in Soest, Bussum of Maartensdijk wenst! Je vindt ze in onze Dadashop.

5 verstelbare bedverhogers

Twee toppers tegelijk

Twee toppers tegelijk

Hilversum - Wat een geweldige kraamtijd hebben wij gehad met Esther en Demi! Niet alleen mama en de baby werden goed verzorgd, maar ook Papa en grote zus werden zeker niet vergeten!! Niks was ze te gek of te veel! Even een boodschapje doen met de 'oudste' of even naar de speeltuin. Wat was onze oudste dochter gek op die twee. Zo leuk om te zien. Wij hebben echt niks te klagen gehad met deze twee toppers tegelijk, ook alle goede hulp m.b.t. de borstvoeding was super fijn, waardoor de borstvoeding super goed gaat. Normaals super bedankt Esther en Demi voor alles! Veel liefs Daniël, Samantha, Tessa en Senna

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?