Kraamzorg Hilversum

Kraamzorg Hilversum

Kies voor lokale kraamzorg én verloskundige zorg door één betrokken team

Aanmelden kraamzorg Hilversum

Verloskundigenpraktijk Aanvang en Kraamzorg de Waarden: 4 handen op 1 buik

Zwanger zijn, bevallen en daarna je kraamtijd… het is een leuke én spannende periode tegelijk. Hoe fijn is het dan als de zorg voor jou en je kindje in handen is van één vast team mensen uit je eigen regio? Samen met Verloskundigenpraktijk Aanvang zijn we jouw vertrouwde gezicht en aanspreekpunt.

header hilversum

Professioneel en vertrouwd 

Bij ons staat de gezondheid van moeder en kind voorop. Maar je partner en eventueel grote broer of zus worden natuurlijk niet vergeten! Onze kraamverzorgenden zijn betrokken professionals, iemand die je begrijpt, wegwijs maakt en bovenal iemand die je onzekerheden wegneemt en bij wie je je veilig voelt.

Ontmoet jouw kraamverzorgende

We werken met een vast team van kraamverzorgenden voor verloskundigenpraktijk Aanvang. Dit team is speciaal samengesteld voor jouw regio en ze staan graag voor je klaar tijdens je kraamtijd. Lees hier meer over de dames die niets liever doen dan jou een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen.

barbara leenhoven

jakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstal

Al jouw geboortezorg dichtbij huis

Welke verloskundige of kraamverzorgende er ook aan jouw bed komt te staan, ze kennen elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld. Dat zorgt voor nog betere kwaliteit van zorg voor jou en je kindje. Bovendien geeft het een veilig en vertrouwd gevoel en zorgen we en samen zorgen we voor een fijne overgang van bevalling naar kraamtijd.

Spreekt deze lokale kraamzorg in Hilversum je aan?

Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake.

Aanmelden kraamzorg Hilversum


Daarom kies je voor Kraamzorg de Waarden

Jouw gezondheid en die van je kindje zijn voor ons het allerbelangrijkst. We luisteren naar jouw wensen, maken je wegwijs en zorgen ervoor dat jij je veilig en geborgen voelt. We staan klaar voor al jouw vragen, dag en nacht. Benieuwd naar de andere voordelen van kraamzorg bij De Waarden?

Ontdek de voordelen

Kraamzorg ervaringen uit de regio


ervaring weesp

Hilversum

Marianne

Wij hebben een onwijs fijne kraamweek gehad dankzij Marianne! Super hoe ze ons begeleid heeft in het kersverse ouderschap en ons het vertrouwen heeft gegeven met zijn drietjes verder te kunnen. We zijn haar heel erg dankbaar voor alle hulp en ondersteuning!

ervaring weesp

Hilversum

Saskia

Saskia en ik klikten enorm. Ze was niet alleen goed in haar werk, ze was ook nog eens heel lief naar mijn andere twee kindjes toe en zorgde super goed voor onze kleine man. Waar ik me in de kraamperiode soms echt alleen voelde, was dit gevoel weg als Saskia binnen kwam. Ze heeft ons echt op alle vlakken geholpen.

ervaring weesp

Hilversum

Annette

Op 30 juni ‘21 is onze dochter Bien van de Ven geboren en we hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij onze kraamverzorgster Annette. Ze heeft heel hard gewerkt en heeft ervoor gezorgd dat onze dochter van 3 jaar ook een hele goede week heeft gehad. Ze mist Annette ontzettend 🙂.

vk weesp


Het verloskundigen team van Aanvang staat ook voor je klaar! Meer informatie over de verloskundigen en hun werkwijze vind je hier.


Kraamzorg Hilversum aanvragen?

Spreekt deze lokale kraamzorg in Hilversum je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake.

Aanmelden kraamzorg

Geen geldig e-mailadres
Ongeldige invoer
Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?