Kraamzorg Hilversum

Kraamzorg Hilversum

Kies voor lokale kraamzorg én verloskundige zorg door één betrokken team

Direct naar 👇

Verloskundigenpraktijk Aanvang en Kraamzorg De Waarden: 4 handen op 1 buik

Zwanger zijn, bevallen en daarna je kraamtijd… het is een leuke én spannende periode tegelijk. Hoe fijn is het dan als de zorg voor jou en je kindje in handen is van één vast team mensen uit je eigen regio? Dat is precies wat Verloskundigenpraktijk Aanvang en Kraamzorg de Waarden in Hilversum doen. Samen zijn we jouw vertrouwde gezicht en aanspreekpunt, en zorgen we voor de beste geboortezorg vóór, tijdens en na de bevalling. Onze samenwerking is gebaseerd op kennis, vertrouwen en elkaar goed kennen. Hierdoor zijn we perfect op elkaar ingespeeld en dat geeft jou als zwangere een veilig en vertrouwd gevoel.

Altijd een vertrouwd gezicht

Bij ons staat de gezondheid van moeder en kind voorop. De kraamverzorgende houdt jullie nauwlettend in de gaten en signaleert eventuele problemen daardoor snel. Maar je partner en eventueel grote broer of zus worden natuurlijk niet vergeten! Ze betrekt hen graag bij de verzorging van het nieuwste gezinslid. Onze kraamverzorgenden zijn betrokken professionals, iemand die je begrijpt, wegwijs maakt en bovenal iemand die je onzekerheden wegneemt en bij wie je je veilig voelt. En, ze wonen allemaal bij jou in de regio dus voelt het al snel vertrouwd.

Wij zijn er voor jou

We werken met een vast team van kraamverzorgenden voor verloskundigen praktijk Aanvang. Dit team is team is speciaal samengesteld voor jouw regio en ze staan graag voor je klaar tijdens je kraamtijd. Lees hier meer over de dames die niets liever doen dan jou een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen.

barbara leenhoven

jakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstaljakandra onderstal

vk weesp


Het verloskundigen team van Aanvang staat ook voor je klaar! Meer informatie over de verloskundigen en hun werkwijze vind je hier.

 

Al jouw geboortezorg dichtbij huis

Welke verloskundige of kraamverzorgende er ook aan jouw bed komt te staan, ze kennen elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld. Dat zorgt voor nog betere kwaliteit van zorg voor jou en je kindje. Bovendien geeft het een veilig en vertrouwd gevoel en zorgen we en samen zorgen we voor een fijne overgang van bevalling naar kraamtijd.

Spreekt deze lokale kraamzorg in Hilversum je aan?

Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake.

Aanmelden kraamzorg Hilversum


Nog 5 redenen om te kiezen voor Kraamzorg De Waarden

1️⃣ • De gezondheid van moeder en kind staat altijd voorop

Jouw gezondheid en die van je kindje zijn voor ons het belangrijkst. Onze kraamverzorgende voert dagelijks medische controles uit en leert jou je baby te verzorgen. We kijken naar wat jij nodig hebt, luisteren naar jouw wensen, maken je wegwijs, maar zorgen er bovenal voor dat jij je veilig en geborgen voelt.

2️⃣ • Complete begeleiding bij borstvoeding

Het geven van borstvoeding is de beste start die je je baby kunt geven. Borstvoeding geven is een natuurlijke manier van voeden. Vaak gaat het vanzelf, maar soms vraagt het wat extra aandacht. Wij helpen je daar graag bij. Onze kraamverzorgenden zijn erin getraind om jou hierbij te ondersteunen. Voor extra begeleiding kun je tijdens en na je kraamtijd ook nog onze lactatiekundigen raadplegen.

3️⃣ • 24/7 bereikbaar voor al je vragen

Is de kraamverzorgende naar huis en heb je een vraag of voel je je onzeker? Je kunt onze deskundige medewerkers 24 uur per dag en zeven dagen per week bellen. Het telefoonnummer is 088 130 17 18. Zij staan altijd voor je klaar.

4️⃣ • Opstartzorg in de avond en nacht

Ook als je bevallen bent in het ziekenhuis of in een geboortecentrum staan wij voor je klaar. Wij leveren indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. Zo staat er altijd een kraamverzorgende voor je klaar om je te ondersteunen bij de verzorging van je pasgeboren baby.

5️⃣ • We zijn er ook voor de rest van het gezin

Onze kraamverzorgende zorgt niet alleen voor jou als moeder, maar ook voor je partner en eventuele andere kinderen. We geven handige tips en betrekken broertjes en zusjes indien gewenst altijd bij de verzorging van je pasgeboren baby. Eventuele onzekerheden nemen we weg en we zorgen ervoor dat het gezin langzaam went aan de nieuwe gezinssituatie.

Kraamzorg ervaringen uit de regio


ervaring weesp

📅 Maart 2022
Hilversum

Marianne

Wij hebben een onwijs fijne kraamweek gehad dankzij Marianne! Super hoe ons begeleid heeft in het kersverse ouderschap en ons het vertrouwen heeft gegeven met zijn drietjes verder te kunnen. We zijn haar heel erg dankbaar voor alle hulp en ondersteuning!

ervaring weesp

📅 November 2021
Hilversum

Saskia

Saskia en ik klikten enorm. Ze was niet alleen goed in haar werk, ze was ook nog eens super lief naar mijn andere twee kindjes toe en zorgde super goed voor onze kleine man. Al snel besefte ik me dat ik Saskia heel graag had gehad bij mijn andere twee kindjes. Wij hebben genoten van de aanwezigheid van Saskia. Waar ik me in de kraamperiode soms echt alleen voelde, was dit gevoel weg als Saskia binnen kwam. Ze heeft ons echt op alle vlakken geholpen. Lieve Saskia, je bent een topper!

ervaring weesp

📅 Augustus 2021
Hilversum

Annette

Op 30 juni ‘21 is onze dochter Bien van de Ven geboren en we hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij onze kraamverzorgster Annette. Ze heeft heel hard gewerkt en heeft ervoor gezorgd dat onze dochter van 3 jaar ook een hele goede week heeft gehad. Ze mist Annette ontzettend 🙂.

Meer ervaringen


Kraamzorg Hilversum aanvragen?

Spreekt deze lokale kraamzorg in Hilversum je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake.

Aanmelden kraamzorg Hilversum

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?