Kraamzorg Heerhugowaard

De beste zorg uit de regio vanaf het 
moment dat je zwanger bent.

Kraamzorg Heerhugowaard: vertrouwd én dichtbij

Goede kraamzorg én een kraamverzorgende uit de regio Heerhugowaard, dat vind je bij Kraamzorg de Waarden! 

Je bent bij ons verzekerd van de beste kraamzorg in de regio, al vanaf het moment dat je zwanger bent staan we voor je klaar!kraamzorg rotterdam

Dit kun je verwachten van De Waarden Kraamzorg Heerhugowaard

Misschien is het je eerste zwangerschap, dan is alles nieuw en spannend. Maar ook als je zwanger bent van een volgend kindje kan het wel eens anders voelen of lopen dan je gewend bent. Wat je situatie ook is, wij staan voor je klaar in deze spannende, maar mooie tijd!

Goed geïnformeerd tijdens je zwangerschap

We zorgen dat je tijdens je zwangerschap goed geïnformeerd bent over de ontwikkeling van jou en je kindje. Elke week ontvang je van ons een update. 

Heb je vragen? Wij staan 24/7 voor je klaar!

Als je vragen hebt tijdens je zwangerschap, kraamtijd of daarna, dan staan we voor je klaar. Je kunt bij ons tijdens kantoortijden chatten met kraamverzorgende Sanne en via 088 130 17 17 kun je ook al je vragen stellen.

Kraamzorg Heerhugowaard Kraamzorg de Waarden borstvoeding

De juiste voorbereiding en begeleiding bij (borst)voeding

Als je van plan bent om borstvoeding te geven kun je je goed voorbereiden door één van onze borstvoedingscursussen te volgen. In je kraamtijd kun je rekenen op de juiste begeleiding van je kraamverzorgende. Soms is er wat extra hulp nodig, dan kun je altijd één van onze lactatiekundigen inschakelen. Het kan zijn dat je tijdens de kraamtijd direct meot starten met kolven, in dat geval kun je kosteloos gebruik maken van de elektrische borstkolf van je kraamverzorgende.

Bedverhogers en andere handige hulpmiddelen lenen

Voor de kraamtijd moet je bed op de juiste hoogte (80 cm) gezet worden. Hiervoo kun je via ons bedverhogers lenen en we hebben nog meer handige artikelen te leen. We bezorgen alles gratis bij je thuis en halen het ook weer op. 

visual bevalling

Voor jou en je kindje de beste zorg tijdens je kraamtijd

Onze kraamverzorgende uit de regio Heerhugowaard is er om jou en je kindje de beste zorg te geven. Natuurlijk wordt je partner niet vergeten en ook grote broer of zus wordt bij de verzorging van jullie kindje betrokken. Onze kraamverzorgende zal er voor zorgen dat je na de kraamtijd vol vertrouwen de zorg voor je gezin weer op je kunt nemen.

Alles over zwangerschap, de bevalling, kraamtijd en verzorging van je kindje op één plek

Op onze website vind je bij onze blogs veel informatie over zwanger zijn, de bevalling, kraamtijd en de verzorging van je kindje.

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid!

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid

Thuis was nog steeds thuis, bedankt!

Thuis was nog steeds thuis, bedankt!

Heerhugowaard - "Wij hadden onze kraamzorg bij een andere organisatie geregeld. Maar omdat zij geen zorg konden leveren door drukte, stond Miranda van Kraamzorg de Waarden bij ons voor de deur. En wat zijn wij blij dat zij onze kraamweek zo fijn heeft gemaakt. De zorg samen afgestemd en ingevoegd in ons ritme, zodat thuis nog steeds thuis was. Miranda bedankt!"

Liefs, Daniel, Patricia, Ivy en Logann

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?