Kraamzorg Gorinchem: vertrouwd én dichtbij

Woon je in Gorinchem of omgeving en ben je op zoek naar kraamzorg? Dan past Kraamzorg de Waarden bij jou!

De beste kraamzorg in Gorinchem en omgeving vind je bij Kraamzorg de Waarden. Onze kraamverzorgenden uit de regio werken nauw samen met je verloskundige. Al onze kraamverzorgenden wonen verspreid over ons werkgebied, zo ook in Gorinchem en omgeving. Lokaal kunnen ze altijd snel ter plaatse zijn omdat ze in kleine teams werken. Of je ze nu nodig hebt voor assistentie bij je bevalling thuis of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis thuis komt. Kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van De Waarden Kraamzorg Gorinchem

Het is logisch dat je wilt weten wat je kunt verwachten tijdens je kraamtijd. Wij willen je een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind geven. Hieronder lees je wat je van ons kunt verwachten en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden.

1. Gezondheid van moeder en kind staat voorop

Onze kraamverzorgende houdt de gezondheid van jou en je kindje tijdens de kraamtijd goed in de gaten. Iedere dag voert ze de medische controles uit en neemt ze de verzorging van jou en je kindje op zich. Daarnaast leert ze je hoe je het beste voor je kindje kunt zorgen. Ze geeft je tips en trics om ervoor te zorgen dat je na de kraamweek zelfstandig en zelfverzekerd de zorg voor je gezin weer op je kunt nemen.

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Begeleiding bij borstvoeding

Als je borstvoeding wilt geven kan onze kraamverzorgende daarbij ondersteunen. Is er tijdens of na de kraamtijd extra begeleiding nodig, dan kun je contact opnemen met onze lactatiekundigen. Wil je tijdens je zwangerschap een borstvoedingscursus volgen, dan kun je dat ook bij ons in de regio Gorinchem doen. Wil je in je kraamtijd direct starten met kolven en heb je nog geen kolf in huis? Dan kun je gebruik maken van de elektrische borstkolf van onze kraamverzorgende.

2 begeleiding bij borstvoeding

3. 24/7 bereikbaar voor vragen

Ook als de kraamverzorgende naar huis is staan we natuurlijk nog voor je klaar. Heb je vragen of voel je je onzeker? Dan kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week contact opnemen met onze deskundige medewerkers via 088 - 130 17 18.

handige tips en informatie

4. Rust en regelmaat in het gezin

Naast de zorg voor jou, als moeder, zorgt onze kraamverzorgende ook voor je partner en eventuele andere kinderen in het gezin. Ze betrekt je partner bij de verzorging van jullie kindje en maakt natuurlijk tijd voor een spelletje met de grote broer of zus!

3 rust en regelmaat in het gezin

5. Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

We hebben allerlei handige artikelen, zoals bedverhogers, die je bij ons kunt lenen. We bezorgen ze graag gratis bij je thuis, of je nu kraamzorg in Schelluinen, Arkel of Vuren wenst. Je vindt ze in onze Dadashop

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

Dankbaar!

Dankbaar!

Bij deze wil ik me bij jullie bedanken voor de goede hulp! Bij de bevalling van onze dochter kregen wij Lenny kraamverzorgster in huis. Het is een super super kraamverzorgster, we zijn super blij en dankbaar dat we Lenny hebben mogen ontmoeten! Vond het zo moeilijk toen Lenny de laatste dag afscheid naam en hoop ik haar ooit weer als kraamverzorgster in huis te krijgen! (Mocht ik ooit weer zwanger zijn)☺ Dankje wel Lenny en De Waarden voor alle goede begeleiding!

Mirsada.uit Gorinchem en de rest van de familie

Meer ervaringen

Schrijf je in voor Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje!

 Win een mooie prijs Kraamzorg de Waarden

Wil je een onbezorgde kraamtijd? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg de Waarden en ontvang een uniek kadootje tijdens de intake.  

Schrijf je direct online in! Wil je je liever telefonisch inschrijven of heb je nog vragen, neem dan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur contact op met onze klantenservice via nummer 088-130 17 17.


Direct aanmelden voor De Waarden Kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?