Kraamzorg Gorinchem:

vertrouwd én dichtbij 

ben je op zoek naar de beste kraamzorg en een kraamverzorgende uit de regio Gorinchem?

Kies voor Kraamzorg de Waarden en we staan voor je klaar vanaf het moment dat je zwanger bent. kraamzorg rotterdam

Wat je kunt verwachten van Kraamzorg Gorinchem

Ben je zwanger van je eerste kindje, dan is alles nieuw en onwennig. Maar ook bij een volgend kindje kan het net weer anders voelen en lopen. Wij staan voor je klaar in deze mooie en spannende tijd, tijdens je zwangerschap en natuurlijk bij de bevalling en in je kraamtijd. 

Elke week informatie over je zwangerschap

We sturen je elke week informatie over de ontwikkeling van jou en je kindje tijdens je zwangerschap.

24/7 bereikbaar voor vragen, vanaf het moment dat je zwanger bent

Je kunt ons tijdens je zwangerschap, kraamtijd en daarna altijd benaderen met vragen. Op onze website kun je tijdens kantoortijdenmet onze Sanne chatten en we staan 24/7 voor je klaar via 088 130 17 17.

Voeden ondersteuning bij borstvoeding Kraamzorg de Waarden

Voorbereiding op en begeleiding bij borstvoeding

We helpen je bij de voorbereiding op de borstvoeding met onze borstvoedingscursus. Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning van onze kraamverzorgende en, indien nodig, onze lactatiekundige tijdens de kraamtijd. Ook heeft onze kraamverzogende een elektrische borstkolf bij zich die je kosteloos kunt gebruiken tijdens je kraamtijd. 

Bedverhogers en andere handige artikelen lenen

Je kunt bij ons verschillende handige artikelen, zoals bedverhogers lenen. Als extra service bezorgen we ze gratis bij je thuis in Gorinchem en halen ze we achteraf ook weer bij je op.

visual bevalling

Het beste voor jou en je kindje

Onze kraamverzorgende uit regio Gorinchem zorgt tijdens de kraamtijd goed voor jou en je kindje. Maar ze is er ook voor je partner en grote broer of zus. Ze zorgt er voor dat je tijdens de kraamtijd alles leert en daarna vol zelfvertrouwen de zorg voor je kindje op je kunt nemen.  

Uitgebreid geïnformeerd met onze blogs

Onze website staat vol met informatieve blogs ver alles wat te maken heeft met je zwangerschap, de bevalling, kraamtijd én de verzorging van je kindje.

Kraamzorg op Maat

Kraamzorg op Maat

Bij Kraamzorg de Waarden staat gezondheid van moeder en kind voorop. Daarom zijn we, samen met een aantal andere partijen, gestart met het onderzoek Kraamzorg op Maat.

Met Kraamzorg op Maat willen we kijken of een andere verdeling van de uren Kraamzorg positief bijdragen aan de gezondheid van moeder en kind.

Zo krijg je bij Kraamzorg op Maat meer uren zorg, ook als je na de bevalling een aantal dagen in het ziekenhuis moet blijven.

Ook meedoen met Kraamzorg op maat?

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Dankbaar!

Dankbaar!

Bij deze wil ik me bij jullie bedanken voor de goede hulp! Bij de bevalling van onze dochter kregen wij Lenny kraamverzorgster in huis. Het is een super super kraamverzorgster, we zijn super blij en dankbaar dat we Lenny hebben mogen ontmoeten! Vond het zo moeilijk toen Lenny de laatste dag afscheid naam en hoop ik haar ooit weer als kraamverzorgster in huis te krijgen! (Mocht ik ooit weer zwanger zijn)☺ Dankje wel Lenny en De Waarden voor alle goede begeleiding!

Mirsada.uit Gorinchem en de rest van de familie

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?