Kraamzorg Enkhuizen

In één week uitgroeien tot
zelfverzekerde en ontspannen ouders

Kraamzorg Enkhuizen: vertrouwd én in de buurt

Zoek je de beste kraamzorg in regio Enkhuizen? Meld je dan bij Kraamzorg de Waarden aan. Dat is kiezen voor een zorgeloze kraamtijd!

De beste kraamzorg in Enkhuizen en omgeving vind je bij Kraamzorg de Waarden. Onze kraamverzorgenden werken lokaal in kleine teams en wonen dus ook bij jou in de omgeving. De kans dat jouw verloskundige je kraamverzorgende persoonlijk kent is dus groot. En omdat we lokaal werken kunnen onze kraamverzorgenden snel bij je zijn om je bij te staan tijdens je bevalling thuis of om voor je klaar te staan als je uit het ziekenhuis komt. Vertrouwde kraamzorg dichtbij? Kraamzorg de Waarden!

kraamzorg rotterdam

Waarom kiezen voor De Waarden Kraamzorg Enkhuizen?

Met ieder kind worden ook twee ouders geboren. En dat is soms even wennen. Wij geven jullie samen graag een ontspannen en zelfverzekerde start. Kraamzorg de Waarden is al 25 jaar een begrip in de kraamzorg en dat merk je! De vele voordelen van Kraamzorg de Waarden zijn: 

1. Jij en je kindje op nummer 1

Bovenaan ons lijstje staat jullie gezondheid. Om al in een vroeg stadium complicaties te ontdekken doet onze kraamverzorgende een aantal medische controles bij jou en je kindje. Daarnaast is ze er natuurlijk ook voor de ontelbare handige tips voor de verzorging. Zo stappen jullie na een ontspannen kraamweek vol vertrouwen dat nieuwe leven in.  

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

2. Leen gratis bedverhogers 

Of je nu thuis wilt bevallen of niet, voor je kraamweek is het nodig dat je bed minimaal 80 cm hoog is. Verhoog je bed gemakkelijk met klossen! Bij De Waarden ontvang je gratis bedverhogers of andere handige artikelen voor de bevalling of de kraamtijd. We bezorgen ze ook nog eens zonder extra kosten bij je thuis, of je nu in Lutjebroek woont of Bangert. Je vindt ze in onze Dadashop.

5 verstelbare bedverhogers

3. Steun bij borstvoeding

Borstvoeding geven is natuurlijk, maar het gaat niet altijd vanzelf. Van onze kraamverzorgende ontvang je hierin de juiste ondersteuning en begeleiding. En heb je behoefte aan extra steun, dan staat tijdens, maar ook ná je kraamtijd, een heel team aan lactatiekundigen voor je klaar. En wist je al dat een elektrische borstkolf bij de standaarduitrusting van onze kraamverzorgenden hoort? Die mag je tijdens je kraamtijd gewoon gebruiken als je moet kolven. Goed voorbereid zijn op het geven van borstvoeding? Volg bij ons een borstvoedingscursus in de regio Enkhuizen. 

2 begeleiding bij borstvoeding

4. Je hele gezin 

Er wordt door ons niet alleen voor jou en je kindje gezorgd, maar onze kraamverzorgende heeft ook oog voor de rest van je gezin. Je partner wordt bij de verzorging betrokken en kan zijn verhaal kwijt. Voor een 'grote' broer of zus in huis wordt er tijd gemaakt voor een spelletje, iets te snoepen of als stoere assistent-kraamverzorgende te mogen helpen.

Hiervoor hebben we speciale kinderschortjes van De Waarden beschikbaar. Wil je ook zo'n leuk schortje?
Bestel hem hier!   

3 rust en regelmaat in het gezin

5. Dag en nacht bereikbaar

Vragen, twijfels en onzekerheid. Je zwangerschap en kraamtijd zitten er vol mee. Daarom kun je bij ons 24 uur per dag, zeven dagen per week telefonisch terecht. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar met advies en steun. Je kunt ons bereiken via 088 - 130 17 18.

handige tips en informatie

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

Grote steun en toeverlaat

Grote steun en toeverlaat

Andijk - Super blij met de goede zorgen die wij hebben ontvangen van onze kraamverzorgende Amanda. Grote steun en toeverlaat, ook toen het even heel moeilijk voor ons was. Super ervaring en zou haar graag bij een eventueel volgend kindje graag weer terug zien."

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?