Kraamzorg Den Helder

De beste zorg uit de regio al vanaf 
het moment dat je zwanger bent.

Kraamzorg Den Helder: vertrouwd én dichtbij

Woon je in de regio Den Helder en ben je op zoek naar kraamzorg? Onze kraamverzorgenden wonen bij jou in de regio en kunnen jou de beste kraamzorg bieden. 

Veel gezinnen uit de regio Den Helder kiezen voor kraamzorg de Waarden. Wij zorgen voor de beste begeleiding tijdens de zwangerschap, de juiste zorg tijdens de kraamtijd én daarna. 
kraamzorg Gorinchem

De Waarden Kraamzorg Den Helder, wat kun je verwachten?

Of het nu je eerste zwangerschap of een volgende is, wij staan voor je klaar in deze spannende, maar mooie tijd. Dit kun je van ons verwachten. 

We beantwoorden al je vragen! 

Het kan best zijn dat je vragen hebt over je zwangerschap, de bevalling of de verzorging van je pasgeboren kindje. Wat je vraag ook is, je kunt hem aan ons stellen. Tijdens kantoortijden kun je met onze kraamverzorgende Sanne chatten. Natuurlijk kun je haar ook een mail sturen of ons bellen via 088 - 130 17 17. 

Elke week op de hoogte over de ontwikkelingen

Een zwangerschap blijft bijzonder. Er gebeurt zo veel iedere week in je lijf. Iedere week sturen we je de laatste informatie over de ontwikkeling van je kindje tijdens de zwangerschap. Daarnaast geven we je extra informatie en houden we je op de hoogte van belangrijke zaken.  

Kraamzorg Lelystad begeleiding bij borstvoeding

Voorbereiding op en begeleiding bij borstvoeding

Als je graag borstvoeding wilt geven kun je bij ons een borstvoedingscursus volgen zodat je goed bent voorbereid. Onze kraamverzorgenden zijn allemaal geschoold in het geven van de juiste begeleiding bij borstvoeding tijdens de kraamtijd. Ook kun je kosteloos de elektrische borstkolf van haar lenen als dat nodig is. Ook extra hulp van onze lactatiekundige is altijd mogelijk.

De beste zorg voor moeder en kind

de belangrijkste taak van onze kraamverzorgende is de zorg voor jou als moeder en je pasgeboren kindje. Met dagelijkse controles houdt ze jullie nauwlettend in de gaten om eventuele problemen snel op te pikken. Maar bij de zorg voor jullie kindje wordt natuurlijk ook je partner en grote broer of zus betrokken. 

Handige artikelen zonder kosten

Je kunt via ons de unieke verstelbare bedverhogers en andere handige artikelen zonder kosten lenen. We bezorgen ze gratis bij je thuis in de regio Den Helder en halen ze natuurlijk ook weer op na de kraamtijd.  

visual bevalling

Alles over zwanger zijn, bevallen en verzorging

Hoe moet je de babyuitzet en babykleertjes wassen? Hoe bereid je je kindje voor op de komst van een broertje of zusje? hoe eet je gezond tijdens je zwangerschap? Via de blogs op onze website geven we antwoord op deze en nog veel meer vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je altijd met Sanne chatten, mailen of bellen via 088 -130 17 17.

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid!

 

Kraamzorg de Waarden scoort hoger op cliënttevredenheid

Mooie, fijne herinnering

Mooie, fijne herinnering

Den Helder - "Ondertussen doen wij het alweer 2 weken zonder Miranda. Ook nu was het voor ons weer een hele mooie kraamweek. Ons dochtertje van 3.5 vraagt nog steeds elke dag of ze weer komt. Ze was niet alleen een topper voor mn zoontje en mij, maar ook voor mijn man en vooral Viënna heeft 9 dagen lang van de gezelligheid genoten. Samen spelletjes doen en film kijken als mama en haar broertje even een tukkie deden. Wij zijn haar heel erg dankbaar dat ze ons deze 9 dagen weer als een mooie, fijne herinnering heeft gegeven!"

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?