Kraamzorg Den Helder

Jouw wensen en verwachtingen
maken onze zorg persoonlijk

Kraamzorg Den Helder: vertrouwd én dichtbij

Op zoek naar de beste kraamzorg in regio Den Helder? Schrijf je dan in bij Kraamzorg de Waarden en kies voor een zorgeloze kraamtijd!

De beste kraamzorg in Den Helder en omgeving vind je bij Kraamzorg de Waarden. Onze kraamverzorgenden wonen bij jou in de buurt en werken lokaal in kleine teams. Grote kans dus dat jpuw verloskundige ons persoonlijk kent. Onze kraamverzorgenden kunnen zo kunnen snel ter plekke zijn om je te assisteren bij je thuisbevalling of om je op te vangen als je uit het ziekenhuis komt. Kraamzorg de Waarden betekent vertrouwde kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Waarom De Waarden Kraamzorg Den Helder?

Met ieder kind worden ook twee ouders geboren. En dat is soms even wennen. Wij geven jullie samen graag een ontspannen en zelfverzekerde start. Kraamzorg de Waarden is al 25 jaar een begrip in de kraamzorg en dat merk je! De vele voordelen van Kraamzorg de Waarden zijn: 

1. Gezondheid van moeder en kind op nummer 1

Bij ons staat de gezondheid van jou en je kindje centraal. Om complicaties in een vroeg stadium te ontdekken voert onze kraamverzorgende elke dag de nodige medische controles bij jullie uit. Ze helpt je tijdens de kraamweek bij de zorg voor jezelf en je kindje. En ze geeft je natuurlijk ontelbare handige tips voor de verzorging van je kindje. Zo zorgt ze ervoor dat jullie aan het einde van de kraamweek de zorg voor jullie nieuwe gezin vol vertrouwen op jullie kunnen nemen. 

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Advies bij borstvoeding

Borstvoeding is natuurlijk, maar gaat niet altijd vanzelf. Onze kraamverzorgende kan je hierbij de juiste ondersteuning en begeleiding geven. Mocht je extra advies zoeken, dan staat ons team lactatiekundigen tijdens, maar ook ná je kraamtijd voor je klaar. Wist je al dat onze kraamverzorgenden allemaal een elektrische borstkolf bij zich hebben? Die staat tot je beschikking als je tijdens de kraamtijd moet kolven. Om je goed voor te bereiden op het geven van borstvoeding kun je bij ons een borstvoedingscursus volgen in de regio Den Helder. 

2 begeleiding bij borstvoeding

3. Dag en nacht bereikbaar voor vragen

Bij zwangerschap en kraamtijd horen vragen en onzekerheid. Blijf niet met je vragen zitten, maar bel ons. Je kunt ons 24 uur per dag, zeven dagen per week bellen. Is de kraamverzorgende net naar huis en heb je nod een vraag? We staan altijd voor je klaar met deskundig advies en steun. Je kunt ons bereiken via 088 - 130 17 18.

handige tips en informatie

4. Rust en regelmaat voor het héle gezin

Onze kraamverzorgende zorgt niet alleen voor jou en je kindje, maar ze betrekt ook je partner bij de verzorging en heeft oor voor zijn verhaal. En als er al een 'grote' broer of zus in huis rondloopt is er altijd tijd voor een spelletje, iets lekkers of een moment om als stoere assistent-kraamverzorgende te mogen helpen.    

3 rust en regelmaat in het gezin

5. Gratis bedverhogers 

Heb je bedverhogers nodig of andere handige artikelen? Bij De Waarden zijn deze gratis te leen én bezorgen we ze graag kostenloos bij je thuis, of dat nu in Breezand, Julianadorp of Anna Paulowna is. Je vind ze in onze Dadashop.

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

4 24 uurs opstartservice

Mooie, fijne herinnering

Mooie, fijne herinnering

Den Helder - "Ondertussen doen wij het alweer 2 weken zonder Miranda. Ook nu was het voor ons weer een hele mooie kraamweek. Ons dochtertje van 3.5 vraagt nog steeds elke dag of ze weer komt. Ze was niet alleen een topper voor mn zoontje en mij, maar ook voor mijn man en vooral Viënna heeft 9 dagen lang van de gezelligheid genoten. Samen spelletjes doen en film kijken als mama en haar broertje even een tukkie deden. Wij zijn haar heel erg dankbaar dat ze ons deze 9 dagen weer als een mooie, fijne herinnering heeft gegeven!"

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?