Kraamzorg Grootebroek en Bovenkarspel

In één week uitgroeien tot
zelfverzekerde en ontspannen ouders

Kraamzorg Grootebroek en Bovenkarspel: vertrouwd én dichtbij

Zoek je de beste kraamzorg in en rond Bovenkarspel en Grootebroek, maar ook Hoogkarspel, dan past Kraamzorg de Waarden precies bij jou! Onze kraamverzorgenden komen namelijk bij jou uit de buurt, want ze werken in kleine teams binnen de regio. Jouw verloskundige kennen ze vaak persoonlijk, uit de nauwe samenwerking met de praktijk. Bij De Waarden kies je voor kraamzorg dichtbij, en dat is fijn, want zo kan je kraamverzorgster gauw bij je zijn zodra dat nodig is. Bijvoorbeeld bij een thuisbevalling, of om je op te vangen wanneer je uit het ziekenhuis in Enkhuizen of Hoorn komt.  

Wat krijg je bij Kraamzorg De Waarden?

Bij ieder kindje worden ook 'nieuwe ouders' geboren. Er komt in korte tijd veel op je af. Dan wil je iemand naast je die je wegwijs maakt met je kleintje en tips geeft waar je nog niet aan gedacht had. Iemand die jou gewoon begrijpt. Een kraamverzorgster van De Waarden dus. Ze waakt over de gezondheid van je kindje, maar neemt ook even de dagelijkse dingen van je over. Wat biedt Kraamzorg de Waarden nog meer?

kraamzorg rotterdam

1. Helpende hand

De geboorte van een kleine kan je gezin soms een beetje op z'n kop zetten en de regelmaat is dan even zoek. We nemen daarom niet alleen de zorg voor jou en je kindje op ons, maar onze kraamverzorgende houdt ook je partner en eventuele andere kinderen in het oog en helpt en luistert waar ze kan. Niet alleen vader worden, maar ook ineens Grote Broer of Zus zijn is een hele verandering!

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Gezondheid? Check!

Als állereerste zijn we er om de gezondheid van jou en van je kindje te bewaken. Onze kraamverzorgende heeft alle kennis in huis om op tijd te signaleren wanneer het niet loopt zoals het zou moeten. Naast de medische controles geeft ze jullie natuurlijk ook tientallen tips in de verzorging voor je kindje. Zo starten jullie ontspannen én vol vertrouwen op na je kraamtijd met jullie nieuwe gezin.

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

3. Gratis de nieuwste bedverhogers

De ouderwetse bedklossen hebben wij ontwikkeld tot handige verstelbare bedverhogers. Ook andere artikelen voor je bevalling en kraamtijd kun je gewoon bij ons lenen. We brengen ze ook nog gratis bij je thuis, of je nu kraamzorg in Hoogkarspel, Lutjebroek of Venhuizen hebt. In onze Dadashop bestel je ze eenvoudig.

5 verstelbare bedverhogers

4. Altijd startklaar voor de eerste uren

Ben je in het ziekenhuis van bijvoorbeeld Hoorn of Enkhuizen bevallen? En mag je 's avonds laat of midden in de nacht naar huis? Ook dan is onze kraamverzorgende er thuis voor je om je op te vangen. Ze helpt je op weg en geeft je de eerste tips. Een veilig gevoel voor die eerste onwennige uren.    

4 24 uurs opstartservice

5. Borstvoeding op de rit

Als je ervoor kiest om borstvoeding te geven, vind je bij ons de juiste begeleiding. Want het gaat niet altijd vanzelf. Onze kraamverzorgende is opgeleid om je de eerste dagen op weg te helpen. Mocht er behoefte zijn aan extra advies van een specialist, dan zijn onze lactatiekundigen er voor je. Ook na je kraamtijd. Tijdens je kraamtijd kun je daarbij direct starten met kolven als dat nodig is. Een elektrische borstkolf maakt namelijk deel uit van de uitrusting van ál onze kraamverzorgenden en deze mag je gewoon gebruiken. Een gerust gevoel.

2 begeleiding bij borstvoeding

6. Dag en nacht bereikbaar 

De kraamweek is een hectische tijd en er gebeurt veel. Er komt veel informatie op je af en onze kraamverzorgende zal je overal bij helpen. Maar dan zul je het net zien... Zodra de kraamverzorgende weg is, heb jij nog een vraag. Of sla je ineens aan het twijfelen. Geen nood. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord. Geen reden om te blijven piekeren en tobben, we helpen je graag. Dag en nacht. Ook op zon- en feestdagen. Bel ons gewoon op telefoonnummer 088 - 130 17 18. We zijn er voor jou. 

handige tips en informatie

 

Tips en luisterend oor

Tips en luisterend oor

Hoogkarspel - Wij hebben een super fijne kraamweek gehad door de verzorging, tips en het luisterend oor van Yvonne. Ontzettend fijn hoe onze zoon ook betrokken is bij de verzorging van zijn zusje. Bedankt lieve Yvonne!
Liefs Chris, Janneke, Finn en Bo

Meer ervaringen

Top kraamverzorgster én professionele stagiaire

Top kraamverzorgster én professionele stagiaire

Bovenkarspel - "Als trotse ouders van Beau hebben we via een andere kraamzorgorganisatie jullie als kraamzorg gehad. En we willen even heel erg bedanken voor de zeer goede hulp van Anneloes en stageloper Marinka. Dat mag wel even gezegd worden dat twee van die jonge dames zich zeer professioneel opstellen, en hun werk erg serieus nemen. annaloes! Heel erg bedankt voor de goede hulp, Anneloes. Marinka, ga zo door met je studie, je wordt een topper." 
Ruud, Nienke en Beau 
eer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?