Kraamzorg Alkmaar

Onze kraamverzorgende stemt haar zorg
altijd af op jouw wensen en verwachtingen

Kraamzorg Alkmaar: vertrouwd én dichtbij

Ben je op zoek naar de beste kraamzorg in de regio Alkmaar, dan ben je bij Kraamzorg de Waarden aan het juiste adres!

Kraamzorg de Waarden biedt de beste kraamzorg in de regio Alkmaar.  Onze kraamverzorgenden wonen verspreid door ons werkgebied en dus ook bij jou in de buurt in Alkmaar. Ze werken lokaal in kleine teams waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn én ze werken nauw samen met je verloskundige uit de buurt. Ze zijn snel bij je thuis om te assisteren bij je bevalling thuis of om je op te vangen als je thuis komt uit het ziekenhuis. Kraamzorg dichtbij!

kraamzorg rotterdam

Kraamzorg de Waarden Alkmaar; wat kun je verwachten?

We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten wat je kunt verwachten tijdens de kraamtijd. Kraamzorg de Waarden staat voor een mooi begin van jouw nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kindje. Wat je precies kunt verwachten en wat de voordelen zijn leggen we graag aan je uit. 

1. Moeder en kind op één

Jij en je kindje staan op nummer één voor onze kraamverzorgende. Ze zorgt voor jullie en houdt jullie beide goed in de gaten. Dit doet ze door dagelijkse medische controles uit te voeren. In de kraamweek leert ze jou en je partner hoe jullie het beste voor jullie kindje kunnen zorgen. Ze geeft tips en deelt haar kennis en ervaring. Alle vragen die jullie hebben zal ze in deze tijd proberen te beantwoorden. Na de kraamtijd kunnen jullie zelfstandig én zelfverzekerd de zorg voor jullie kindje op jullie nemen. En de kraamverzorgende? Die gaat weer door naar het volgende gezin!

controle taken kraamverzorgende 691x180

2. Natuurlijk borstvoeding

De beste voeding voor je kindje is borstvoeding. Daarom krijg je van onze kraamverzorgende de begeleiding en ondersteuning hierbij die je nodig hebt. Mocht er extra begeleiding nodig zijn, dan kun, ook na je kraamtijd, contact opnemen met onze lactatiekundigen, ook in het weekend. Om je goed voor te bereiden kun je bij ons ook eenborstvoedingscursus volgen tijdens je zwangerschap. En is het nodig om tijdens je kraamtijd direct te starten met kolven, dan kun je gratis gebruik maken van de elektrische borstkolf die iedere kraamverzorgende bij zich heeft.

2 begeleiding bij borstvoeding

3. We staan altijd voor je klaar, 24/7

Een spannende tijd vol onzekerheden en vragen. En dat is niet zo gek. Een nieuw leven voor je kindje, maar ook een nieuw leven voor jou als moeder. Je kunt al je vragen aan je kraamverzorgende stellen, maar als zij naar huis is en je hebt nog een vraag, dan mag je ons altijd bellen. We hebben deskundige medewerkers 24/7 bereikbaar zijn via 088 0 130 17 18.

handige tips en informatie

4. Voor het hele gezin rust en regelmaat

De eerste zorg voor je kraamverzorgende is de gezondheid van jou en je kindje.

Maar natuurlijk staat ze ook klaar voor je partner en grote broer(s) en zus(sen). Het hele gezin wordt bij de verzorging van jullie kindje betrokken.

Daarnaast is er altijd tijd vrij te maken voor wat gezelligheid en een spelletje! 

Pasgeboren baby en zomerse temperaturen baby rompertje 691x180

5. Verstelbare bedverhogers en andere artikelen

Volgens de Arbowet moeten bedden een minimale hoogte hebben van 80 cm, gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het matras. Dit is de werkhoogte van je kraamverzorgende. Je kunt daarom bij ons verstelbare bedverhogers en andere handige artikelen lenen én we bezorgen ze gratis bij je thuis, ook in Alkmaar.

Je vindt ze in onze Dadashop.

5 verstelbare bedverhogers

6. Opstartzorg

Als je bent bevallen in het ziekenhuis of in een geboortecentrum leveren wij indien noodzakelijk opstartzorg in de avond en de nacht. De opstartzorg is minimaal 2 uur.

 

 

 

 

4 24 uurs opstartservice

Kundig, gezellig en lief

Kundig, gezellig en lief

Zojuist heb ik mijn kraamtijd afgesloten met Emmy. Wat een fantastisch leuke vrouw. Kundig, gezellig en lief. Echt heel fijn om haar een paar dagen om ons heen te hebben en op weg te helpen. Met vriendelijke groeten, Eveline Goad-Lely

Meer ervaringen

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?